Жената Лъв - 6-та част

• 23 818
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Цитат
Свеки няма ли я да ти сипНе кофа с гореща вода?   
   Joy Joy Joy

# 661
Няма ги. На село са. Мани, че като отидох в Метро одеве и там от ония хладилници при колбасите.... и хептен я втасах.

# 662

Не сте на работа днес нали?

Аз вече съвсем се разболях с тая настинка. Или е вирус не знам. Една жена в работата преди 4 дена беше май с нещо подобно и взе, че се разходи по всички стаи. И ей ме на - аз веднга прихванах. Постоянно се вреше сред хората да обяснява как е пипнала вирус. Ми то хубаво, съчустваме ти, ама бегай си дома да се лекуваш. Тя си взе болнични де, но откакто се разходи по всички стаи... няма файда. Пък и бременни има. Най малкото заради тях да си беше седяла в стаята. Уф, как ме е яд. Сега пия ужасии като чай с черен пипер вътре.  Sick

И имам един въпрос: някой знае ли къде се слага течния прах за пране в пералнята? В кое отделение. Щото то...ами нали ще потече навътре още докато го сипвам ако е в обичайната ваничка. А ако е там където е омекотителя... излиза, че не мога да ползвам едновременно и течен препарат, и омекотите, така ли? Що ми трябваше и на мен тая новост?

# 663
Добро утро Hug!
Мерси за кафенцето  bouquet!
Стефи, ами не се ли слага в капачката на самия препарат? Или в нещо такова тумбесто, което е към шишето? Щото съм гледала майка така прави. Аз такива неща не ползвам Naughty.

# 664
Стефи, ами не се ли слага в капачката на самия препарат? Или в нещо такова тумбесто, което е към шишето? Щото съм гледала майка така прави. Аз такива неща не ползвам Naughty.

Не, после къде се слага? Как да го сложа в пералнята?  Embarassed Леле, че срам.  Embarassed newsm43 Що ми трябваше течен да вземам.  ooooh! Сигурно пералнята ми не е толкова мУдИерна като за течен.

# 665
Вътре при прането се търкаля с него Laughing.

# 666
 hahaha hahaha hahaha
Стефи, моята е с горно зареждане и направо го сипвам като пълни вода. Има обаче едно такова като капачка тумбесто май се слага в него и заедно в пералнята,  Peace ама не съм сигурна  newsm78
Дано се оправиш по бързо.  Hug

# 667
  • София
Добро утро  Hug!
Стефи, скорошно оздравяване, дано бързичко се оправиш  Sunglasses. За течния препарат - като го купи имаше ли върху капачката една пластмасова чашка? Ако да, то налей дозата, която е необходима и постави чашката върху самото пране, вътре в пералнята. По принцип можеш да излееш течния препарат и в отделението на пералнята, но той така или иначе се стича отново в барабана. В подфорум Нашият дом има две доста обширни теми, в които се коментира течния перилен препарат, ако ти се занимава да четеш.
Ааа, ето, и другите мацки са ти казали вече Simple Smile)

# 668
   Айде и аз да се появя по обяд Simple Smile!
  Стефче, пийни една греяна ракийка с чер пипер, какви са тия чайчета  Mr. Green! И тампони с мед в носа за хремата - много помагат  Peace! У нас дребният е болен и май зарази всички ни, щото днес семейно се събудихме със запушени носове Simple Smile.За течния препарат, моята пералня си има специялна приставка, която се пъха в отделението за нормалния прах. Иначе нищо не ти пречи горната мерителна капачка на препарата да я напълниш и да я мушнеш между дрехите / и така съм правила като ме домързи да търся приставката/  Peace!
  Хубав ден   bouquet!

# 669
Eee, ама много сме заспали днес. Особено аз, досега спах следобеден сън Crazy

# 670
Eee, ама много сме заспали днес. Особено аз, досега спах следобеден сън Crazy

И кво ша прайм довечера Thinking? Аз ако спя толкова и после #Crazy...

# 671
Добре, че нямам проблеми със съня  Laughing Заспивам си кат' пич. До сега правих едни пици и съм уморена вече, отивам да се хоризонтирам  Whistling

# 672
  • София
Добро утро!
Да ви сипя по кафе

и да сложа закуската  Wink

# 673
Добро утро Hug!
Вени, благодаря за кафето и закуската  bouquet!
Тъкмо поразредих кърменето и мислех тая сутрин за сефте да си направя нес кафенце с мляко от мноооооого време насам, и се оказа, че нямам нес кафе Mr. Green.

# 674
Вени, благодаря за кафенцето и закуската! Еййййй, работлива, бееее... Laughing
Навън е слънчево ама много студено, бррррр cold Аз понеже обичам да ми е топличко Crazy
И какво правите четири дни, бре момета? Почивате активно, като гледам... Губят ми се нещо Джулката, Лорда, Адриана... Направо ни отсвириха ми се струва Thinking
Гери, правиш ли нова тема?
Поли, и аз вече си позволявам това удоволствие Crazy Пораснаха пижовците и не ни търсят толкова често. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт