Саши е на село с родителите ми,а Анито ме пощади тази сутрин и ме остави да спя до преди малко

sunny 777,първо да ти честитя лелинството
!Живо и здраво да е племенничето ти 
the empress,desi 054224,дано да се оправят вече бебоците сладки
,че тез болести направо Моята майка тази сутрин ме ''зарадва'' че Саши започнал да кашля...като се има впредвид че последната му кашлица продължи повече от половин година,направо лошо ми става

рони,дано всичките наборчета вадят зъбки така леко като твоята Мария

Chockolina,много са ви хубави снимките от почивката

ssillvvi,Ави е голяма бонбонка
,гледам и тя е усвоила упражнението ''лапане на краче'' 
viki miki,the empress,belbey, и вашите бебоци в категорията ''най-очарователни''

За гаджетата нямам думи!Сладурчета!Направо са родени един за друг Борянчето и Тома

Enigma,честито да ти е християнчето

Прогнозата за идващата седмица направо ми разби илюзиите
,kakво море ще изкараме...

Навън - като декор на някакъв хорор...
Убедих се, че въпреки опита, инфото, триковете и какво ли още не понякога нещата не зависят само от теб. Колкото и да си надъхан, да имаш желание, да се бориш и да упорстваш, като имаш срещу себе си подобна контра и
.А тази снимка на кака Габи
.За кашлицата още пролетта и ние ходихме при не един,не двама специалисти-то не бяха УНГ,пулмолог,алерголог...и в крайна сметка се установи че има алергия,но не се знае каква и от какво
.В яслата като водех Саши и като го чуеха да кашля,така ме гледаха всички
... ,а няма как да даваш обяснения на всеки който те е изгледал накриво,че детето ти е здраво
,много жени на твоето място 100 пъти щяха да се отказали от кърменето до сега,а ти драпаш ли драпаш.Е това ако не е инат,не знам какво е 
Пораснал е с 3 см и 700 гр от последния път. Педката му пусна изследвания да се застрахова за ваксинацията и се оказа , че Иван е с нисък хемоглобин-91 при норма 100-115. То няма от къде да го вземе хемоглобина като аз съм със желязодфицитна анемия. Та утре ще му пускат серумно желязо и морфология на еритроцитите. Иван е герой-гък не каза като го боцнаха по пръстчето, дано и утре е така.