Есента наближава, а АПРИЛчето е готово на дупе да сяда!

• 23 796
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
Velvet_s,ето го кафето Mr. Green,за успалите се Laughing

Саши е на село с родителите ми,а Анито ме пощади тази сутрин и ме остави да спя до преди малко Crazy

sunny 777,първо да ти честитя лелинството  bouquet!Живо и здраво да е племенничето ти Heart Eyes

the empress,desi 054224,дано да се оправят вече бебоците сладки Praynig,че тез болести направо  Confused
Моята майка тази сутрин ме ''зарадва'' че Саши започнал да кашля...като се има впредвид че последната му кашлица продължи повече от половин година,направо лошо ми става Tired

рони,дано всичките наборчета вадят зъбки така леко като твоята Мария Heart Eyes

Chockolina,много са ви хубави снимките от почивката Hug

ssillvvi,Ави е голяма бонбонка Heart Eyes,гледам и тя е усвоила упражнението ''лапане на краче'' Grinning

viki miki,the empress,belbey, и вашите бебоци в категорията ''най-очарователни'' Hug Heart Eyes

За гаджетата нямам думи!Сладурчета!Направо са родени един за друг Борянчето и Тома   loveuuu

Enigma,честито да ти е християнчето Hug

Прогнозата за идващата седмица направо ми разби илюзиите ,kakво море ще изкараме...

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 12:17 от *dessi*

# 46
Деси, направо с нетърпение чакам сутрешното кафе, много вкусно го правиш! newsm08
Браво на Анито, все така да те щади!Дано баткото да не се разболява, а да е нещо дребно! Praynig
Дано ви е хубаво времето на морето и да си изкарате много хубаво! Sunglasses sun
Съни, честито ЛЕЛЬО!Да е живо и здраве бебенцето и да му изберат най-хубавото име! Party
Надявам се сладките бебчета на the empress,desi 054224 скоро да са напълно здравички и мамите да се хвалят вече само с хубави неща за тях! Hug
Чоколина, страхотни сте - цялото семейство!А и комплекта за хранене ми се струва супер!
Абрикотин, време беше!Откога те чакаме, а още повече сладуранка Борянка!Ама вие страшни гаджета бе!

За гаджетата нямам думи!Сладурчета!Направо са родени един за друг Борянчето и Тома   loveuuu

smile3521
Енигма, честито ви христянче, да ви е живо и здраво! Hug  bouquet

# 47
  • София
На нас снощната буря (по скоро нощесната) ни разгони фамилията. Буквално. ooooh!
Аз сама с децата, че баща им нощна...  #Cussing out Навън - като декор на някакъв хорор...
Велизар се стряскаше от гръмотевиците, будеше се с рев, Елина - същата работа, тъкмо заспи единия, и другия го събуди. Цяла нощ така, ревове на смени, мрънкане, кошмар. Посрещнахме утрото гушнати, ама Енито така се беше уплашила от всичко, че не искаше и да цока  Shocked, хем поне нощем яде добре, та и затова рев, подлуди ме направо. Изкарах си акъла, че се отбива окончателно. Rolling Eyes То в интерес на истината крачката дотам не е голяма.  Sad Убедих се, че въпреки опита, инфото, триковете и какво ли още не понякога нещата не зависят само от теб. Колкото и да си надъхан, да имаш желание, да се бориш и да упорстваш, като имаш срещу себе си подобна контра и инат, нищо не ти остава освен да се водиш по него, и да развееш бяло знаме. С две думи - настроение ми е в пълен унисон с времето. Tired Чувството е ужасно, не го пожелавам на никого.
*деси*, дано все пак не познаят за това време, че егаси късмета наистина... в най - лошия случай поне ще смените обстановката и ще го видите (морето), а то си е доста зареждаща гледка. Дано все пак се пооправи, и да се порадваме и на малко циганско лято, че ще издивеем затворени вътре. Малките както са"пролетна реколта", докато свикнат с домашния арест ще ни се види тегаво.
енигма, честито ти християнче! Много са сладки двамата влюбени. Heart Eyes Heart Eyes Нямам търпение да се видим вече.
desi054224 със здраве и кеф да си ползвате количката! Сподели каква е! Hug
чоки, големи сте свежарки цялото семейство. Heart Eyes
Спирам дотук, че както не съм спала акълът ми въобще не е тук. Ако още има някакви остатъци на такъв, де... Whistling

# 48
Убедих се, че въпреки опита, инфото, триковете и какво ли още не понякога нещата не зависят само от теб. Колкото и да си надъхан, да имаш желание, да се бориш и да упорстваш, като имаш срещу себе си подобна контра и инат, нищо не ти остава освен да се водиш по него, и да развееш бяло знаме. С две думи - настроение ми е в пълен унисон с времето. Tired Чувството е ужасно, не го пожелавам на никого.

Tired напълно те разбирам!Много Hug Hug Hug, толкова ми е познато - до болка!Само, че при нас освен всичко друго беше + страшни колики, които и до сега продължават!Знам, че няма как да те успокоя и трудно ще ти дам кураж, но да знаеш - не си сама, ако това изобщо има значение! Hug
На нас пък бурята ни повлия по различен начин: Ния и татко й спяха като пънове, а аз и котката будувахме и затваряхме и отваряхме прозорци непрекъснато, че вкъщи е много задушно!
Момичета, Ния взе, че почна много често да се обръща по корем в съня си и да спи така, и между другото така спи най-спокойно, но малко се притеснявам дали е редно да я оставям да спи така, малко ме е страх, но пък не мога да я дебна цяла нощ, а като я обръщам ми е много трудно да не я разбудя!Какво да правя?Май още едно бебче спеше така преди?Жулиета, твоят красавец ли беше или бъркам?

# 49
Принцеске не се притеснявай, че детенцето ти спи по корем. Моето братовчедче /което е гърче/ спи постоянно така. При тях още с раждането и слагат бебетата по корем. Все пак ако не й е удобно на малката принцеска, тя ще почне да мрънка и да плаче.

# 50
princessa raia, Вики спи реводно по корем, но аз я слагам като почне да пъшка. Спи по 2-3 часа без проблем, понякога почва да надига главата и да се сърди и тогава я обръщам пак. Това е нашето средство против колики.
Ето и от мен малко снимки от почивката:
На луда ме направиха тези каки  Crazy
Красива България
Нежни детски очи
Наспана съм и нахранена, чак ще полетя
първи приятели
Пипо бие Вики Party
Нашето семейство
Каката е вече уморена
Семейството е в пълен състав

# 51
  • Там където има любов
 princessa raia - и аз мисля че нямаш от какво да се притесняваш.Пък и тя вече е голяма  Grinning
ol4eto- много неприятно мила  Sad и ние снощи не спахме, че баткото се събуди в 4 и реши , че се е наспал  Crazy та се приспивахме така да се каже, после Вики ревна и така........
*dessi* - ние заради такава кашлица ходихме на алерголог. Та сега баткото го лекуват от астма. Пие едни прахчета (сингулер) и това лечение за 6 мес.
very nice - И вие сте много сладки. Аз сега разбрах ,че сте били заедно. Всички деца изглеждат много щастливи. Браво , че сте успели да се организирате.
Трябва скоро да вземем да си направим някоя срещичка. Хайде нашият батко като започне градина и ще съм налице.

ooooh! ooooh! ooooh! Ами аз съм много застреляна ами аз влязох да ви се похваля , че и Вики има зъбче. Преден долен десен ама май и левия ще излиза тези дни  Heart Eyes

# 52
very nice,много сте хубави Flutter.А тази снимка на кака Габи ''Каката е вече уморена'' е невероятно красива и нежна Heart Eyes

Принцеске,няма нищо страшно в спането по корем Hug.Анито понякога сутин така я намирам обърната да спи сладко сладко.А като е будна това е най-омразната и поза Twisted Evil.

sunny_777 ,честито зъбче newsm47 newsm53.За кашлицата още пролетта и ние ходихме при не един,не двама специалисти-то не бяха УНГ,пулмолог,алерголог...и в крайна сметка се установи че има алергия,но не се знае каква и от какво Rolling Eyes.Кофтито е че аз не зна дали ще мога да различа алергичната кашлица от истинската Confused,и затова трябва да го водя Сашо редовно на прегледи-да не допусна инфекция,мислейки си че симптомите са от алергията Tired.А за детската градина дали издават бележка някаква алерголозите,че децата имат такъв проблем,но могат да посещават ДЗ Thinking.В яслата като водех Саши и като го чуеха да кашля,така ме гледаха всички Close... ,а няма как да даваш обяснения на всеки който те е изгледал накриво,че детето ти е здраво Rolling Eyes,и няма опасност да разболеее другите дечица.

Олче,много гадна нощ сте имали наистина Tired.И при нас валя,трещя и духа яко.Анито спа при мен,добре че батко и беше в баба си,че иначе сценария щеше да е същия като у вас предполагам Rolling Eyes.Нагушкай големия бандит и малката бандитка от нас,и дано тази нощ бъде спокойна и спинкате всички Hug
Казваш ти че Ени е инат,ама я виж на кого прилича-ти не си по-малък инат от нея Laughing.За бяло знаме не ми говори,всичко друго може да си направила но това да го развееш Naughty,много жени на твоето място 100 пъти щяха да се отказали от кърменето до сега,а ти драпаш ли драпаш.Е това ако не е инат,не знам какво е Mr. Green.С най-добри чувства го казвам Heart Eyes

# 53
  • Там където има любов
*dessi* - и нашето е алергия тепърва ще се правят изследвания. Не е установена астма всичко е профилактично. Издадоха ни бележка че е с астма заради градината (надявам се да е от полза  Rolling Eyes ) точно че е клинично здрав виж законовите разпоредби  newsm78

Бебето се казва Лъчезар.Леле 3 дни име избираха Simple Smile

# 54
  • София
  Олче писах ти на скайпа, съжалявам че нещата не се подобряват...
  princessa raia така се надявам и при вас скоро да отминат коликите и проблема. Може ли само да те питам дали малката е повръщала първите месеци или все още?

# 55
the_empress , very nice , sunny_777 , *dessi* , много ви благодаря за бързите отговори, сега съм по-спокойна и ще си я оставям така да си спи щом й е по-удобно, само мир да има!Нещо тези дни е пак кисела и пак не ще в количката! ooooh!Няма угодия, много бързо и омръзват забавленията, правим се на маймуни с баща й, ама ефекта е макс 10мин! ooooh!
Аила, благодаря че се интересуваш от нас, много си мила!Ами изобщо не повръщаше и грам сега напоследък само почна да връща по малко, ама то винаги е като е гушната през корема или ако дълго стои легнала по корем и дивее с краката и дупето!Не знам на какво точно се дължи, мислех че преяжда, ама като й давам по- по малко и се кисели ужасно и търси да яде, така че мисля че е от непрестанното дърмелене от наша страна, най- вече от бабите, но до преди 1-2 седмици изобщо не ми е повръщала никога!Разкажи моля те, дали знаеш нещо по въпроса и защо ме питаш дали повръща?Ще се радвам ако дадеш съвет или споделиш какво знаеш! Hug
sunny_777 , важното е че бебчо вече си има име и то много хубаво, да расте много лъчезарен! Party

# 56
princessa raia, нашата бебешорка, откакто се научи да се обръща, вече месец, все по корем спи-не се притеснявай. Май повечето бебета са така. Нашата кака също беше така-даже не си спомням кога започна да си спи настрани като голям човек  newsm78

И аз скоро ще започна да захранвам. Чудех се на коя от двете интересни дати от този месец-09.09.2009 или 20.09.2009  newsm78 Мислех с пюре от морков, но заради неакането май ще е с тиквичка.

# 57
  • Лудогорието
Здравейте и от нас  Simple Smile
Ние вчера благополучно се завърнахме от Шабла. Много хубаво беше. Успях да опазя Иван да не се разболее и да не го нахапят гадинките /пу-пу/.
Преди да заминем ходихме на консултация-6600, 63 см  Peace Пораснал е с 3 см и 700 гр от последния път. Педката му пусна изследвания да се застрахова за ваксинацията и се оказа , че Иван е с нисък хемоглобин-91 при норма 100-115. То няма от къде да го вземе хемоглобина като аз съм със желязодфицитна анемия. Та утре ще му пускат серумно желязо и морфология на еритроцитите. Иван е герой-гък не каза като го боцнаха по пръстчето, дано и утре е така.  Praynig
За пюрето- педката ми препоръча да сваря обелен картоф, да прибавя АМ, захар и бучка масло и така до достигане на 200 гр на едно хранене. После мога да прибавям и други зеленчуци. Това аз не го правя  Embarassed Вече давам зеленчукови пюрета на Хип и двамата с Ванко сме доволни.
За къпането- всяка вечер го къпя, а сутрин мия дупе, ръчички и очета. Търси си режима-след миене следва масаж и ядене.
Да попитам-вашите педиатри карат ли ви да си закупувате ваксините, защото били по добри от тези, които се отпускат по здравна каса? Предния път решихме да минем по здравна каса , а сега взе да ни увещава да си купим  newsm78 Къде е далаверата им?
Честито на всички с поводи!!!
Ето и малко снимки от нас, че много стана  Hug

# 58
  • Някъде там...
Привет!
Минавам само да кажа, че се прибрахме. Ще чета после ако имам време. Чака ме пране, гладене, прибиране на багажи, готвене, пазаруване, оправяне на къщата след едноседмичното й обитаване от оставен сам мъж.  Crazy
Видяхме се с Дена, макар и за малко. Толкова ми отпусна мъжа, той все бърза за някъде, мен ако ме остави ще се помотвам цял ден.  Laughing Мислех и за втори път да се разходя до Димитровград, но вчера се развали времето и побързахме да си тръгнем, защото не знаехме какво ни чака по пътя. И добре, че така направихме, през цялото време ни валя силен дъжд.
Иначе гостито мина сравнително  добре. Дребните пак бяха по-ревливи и кисели от обикновено, измориха ме от неспане и крясъци, но пък падна голямо разхождане, понапазарувахме, хапнахме добре (аз най-вече). Беше и много топло, ама адски топло. Имам голяяяям дефицит на сън, не знам как ще го наваксвам.
И дребните пак не искат да спят. Едната успява да заспи, другата започва да крещи, че и на нея й се спи и съответно я събужда. После се разменят. Така нито те се наспиват, нито аз успявам да свърша нещо. Дори нямам време да се среша и облека...  Ето и сега Яна беше събудена от Йоана, не можа да заспи, ревна и на свой ред събуди Йоана. Съответно и двете са кисели, мрънкат, скимтят, а аз съм рошава и по пижама.
Маймунка, аз само Пентаксима съм си купувала. Педката препоръча, но и да не го беше направила, пак щях да си го взема. Далавера не знам има ли от това не съм го купувала от нея, а от случайна аптека.
За захранването - мисля да започна с картофче. Ще нарежа на кубчета и ще сваря в малко вода. После намачквам с виличка, добавям малко кърма за да стане по-редичко и давам. Захарта е напълно излишна, а за масло мисля, че е рано.  Peace Иначе мисля да ползвам и готови пюрета.

# 59
Жабче добре се завърнала, хубаво е че поне си хапнала.Надяваме се малките жабчета да се поуспокоят сега и да наваксаш със спането.
Маймунка и аз Пенатаксима купих - но на нас педи ни обясни че по този начин се боцкаме само веднъж , понеже в Алжир ни даваха полио през устата(което тук е остаряла практика и сега се боцкат два пъти).От съображения за боцкане един път предпочетох сама да си я купя.Реакция имаше и то каква не ме питай.
 На всички мами лек и хубав ден

Общи условия

Активация на акаунт