Абрикотин, на теб ти честитя майчето и срещата между двете твои любими жени!
И въпреки времето - щастливо и весело тържество да се получи с кръщаването на Боби!Съни, да бъде много щастливо дете Лъчи! Поздравления за лелинството!

После пак
Голямо премеждие е писането с една ръка.
Другата клати количката. Олче, съчувствам ти за безсънната бурна нощ.
А за кърменето - сега е различно от предния път с Вели. Грижата тогава била само за него, а сега освен неговите чувства на батко, които не са без значение, оправяхте къщичката, таткото работи ужасно много, неразбории с обезщетението ... Натрупва се стрес, умора и това се отразява. и за Принцеса Рая се отнася. Все пак важното е дечицата ни да растат живи и здрави и ние да сме, че да се грижим добре за тях, а останалото е разрешимо. 
maimunka07, браво на Ванко!
За Пентаксима сама помолих педиатърката да ми казва кога да взимам ваксини, които да по-добри от отпусканите от ЗК. И аз далавера не виждам, тъй като даже без рецепта си я закупувам. Вери Найс много хубави снимки с много красиви лица на тях. Особено Габи ...
(и Вики, но това стройно и фино Габи ми е много под кожата
)Жабче, кофти е това с разминаването на Яна и Йоана.
Няма ли някакъв вариант, ако поне едната от тях може да спи без постоянно твое движение, поне другата да я скатаваш в друго помещение в една допълнителна самостоятелна количка да се укротява? Това го видях при едни близначета от квартала - веднъж ги бяха замъкнали в единични колички в Борисова градина. Десси, Саши да ти се разболява и скоро да се махне гадната кашлица.

с кеф. Май навсякъде времето е кофти. Ние от събота вечерта сме на гости за една седмица на мама в Дулово и времето още тогава ни посрещна навъсено и студено. Вчера не излизахме заради
, ама и днес май ще сме си затворници в собствения дом. Поне тук стаи бол за разлика от гарсониерата във Варна и има къде да разнасям бебока. От вчера поднових даването на пюренце от моркови. Бях спряла за няколко дена, за да видя как ще й се отразят на малката. За моя радост тя много го харесва и като нищо може да излапа цяло бурканче на Gerber. Дори се нацупи и бе готова да зареве като й дадох само 3 лъжички и спрях, но заради новата храна в стомахчето не смея да й давам повечко. Цялото време е пред нас за опитването на нови вкусове. А и аз има още кърма, та за това не бърза да замествам кърмения. 

големи са сладури двамата
Анито се подсече преди няколко дни без друга видима причина и се чудя дали няма да избие някой зъб тези дни
.

че за какво е батко ако не дава акъл. Натискаш ли и венците? 
За марката не съм сигурна като видях на Хип пюренцата малките в СВА са 2.60 май
Възхищавам ви се на това как успявата да сте редони и тук