Есента наближава, а АПРИЛчето е готово на дупе да сяда!

• 23 888
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
izabelaaa,голяма сладуранка е Ели Flutter!

Nadeto_K,радвам се че си отново тук Hug Heart Eyes.Досега не бях забелязвала каква сладка трапчинка има Марина,много е чаровна Flutter

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 14:03 от *dessi*

# 76
Здравей,  izabelaaa, много е сладка!

Цяло лято не съм влизала, но сега да се запиша, не знам дали сте говорили за това - какво ползвате против забременяване и имате ли цикъл? Цяла сутрин ровя да прочета нещо; след първото раждане цикълът ми дойде веднага, сега никакъв го няма.

# 77
  • Там където има любов
 izabelaaa - да ти е жива и здрава Ели. Много е красива още от бебе  Flutter (аз съм с двама мъже така че .........  Laughing ) То и без това момичетата тук са повече от момчетата а все хубави идват. Да знаете сигурно е от месеца   Flutter
Яна Стоянова - ако кърмиш още е нормално да нямаш ако не предполагам , че трябва да се прегледаш  newsm78
Jylieta - прати ми го братовчетка от щатите и сега се чудя пак ли да я моля за това или по друг начин да си поръчам. Гледах че струва около 5$
Аз смятам първите пюренца да са на "гербер" а за после ще видим.
Аничка - много голяма мома си имаш. Колко см е ? Няма ли да идваш скоро да я видя   love001
Nadeto_K - не се тревожи и Вики спи при мен и даже сме на тясно легло и само чакам момента на изръсването  Thinking , а може би е по чувствителна и си сънува по нервно а може и от зъбките да е.

# 78
  • Под Сините камъни
Честита месечинка на Миша на Мамочка  Диди на mimeto 80  и Андреа на Аничка
Ех не мога да повярвам как лети  времето,вече цели 5 месеца .Минаха като на сън.
izabelaaa welcome Ели е голяма сладурана

*dessi* като чета все едно за нашия батко става въпрос,вечно е на главата на Тея и все акъли дава Crazy Деси гледали прогнозата за времето вчера казахa ,че уж от вторник щяло пак да се затопля .

Вече 2 дена става не сме излизали и Тея е все  кисела ,а какво ще правим цяла зима направо не ми се мисли Whistling

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 21:44 от galia1231977

# 79
Jylieta, пюретата на ХИП в Метро излизат по около 1,90 лв за бройка. Мисля, че цената е за еднокомпонентните пюрета. Във всеки случай има бебешки борси до Чаталджа и до Колхозен пазар, където са по-ефтини от тези в СВА.

# 80
galia1231977 ,как съм пропуснала съм да честитя и на Тея месечинката  smile3555,извини ме Embarassed Hug!Нацункай я хубаво от мен Heart Eyes

Деси гледали прогнозата за времето вчера казах ,че уж от вторник щяло пак да се затопля .
Не съм гледала newsm09,дано е така наистина  newsm08

Яна Стоянова ,цикъл нямам още,и никакви предпазни мерки не ползваме Embarassed.Евентуално си мисля за спирала по нататък Thinking(доколкото разбрах тя се слага поне 6 месеца след раждането).

# 81
Abrikotin, много е сладка Борянка! Направо все по-хубавка става  Heart Eyes
Много се зарадвах да видя снимки на Ива-с-големия-перчем   Laughing Така де, да видя и аз сродна душа  Mr. Green Чудесничка е, браунай, а очите сини ли са?
Дне сложихме последни Пентаксим, направо ми олекна, че засега приключихме, дано и да го понесе добре  Praynig Засега само се кисели повечко. Все още не иска да си играе с играчки, грам не се сеща да посяга, дано скоро се научи, че и аз да отдъхна. В Сф времето от гадно по-гадно, аз нали свикнах да я държа само по боди, сега се видях в чудо  ooooh! Панталонките, които имам всичките ми изглеждат много стегнати на коремчето, вие имате ли този проблем? И уж имам много дрехи, ама ей, на точно за това време и за тези мерки няма почти нищо. Пък как не ми се купуват дрехи, че съм зарината и без друго вече  Crossing Arms
Снощи ходихме на купон и оствихме малката на баба й да я гледа. КАто се върнах имаше още останала кърма за едно ядене. Ама малката гризанка изобщо отказа да яде от биберон, а аз като знам какъв ми е зор да цедя, няма сега да хвърлям кърма я, та й я дадох с лъжичка, трудничко беше, ама и аз съм си упорита Twisted Evil
Днес педи като огледа кожата на малката ме успокои, че като за бебе с атопичен дерматит била екстра, до годинката трябвало да го израсте  Praynig ако станела по-зле да сме я закрепяли с Адвантан, как пък не! И понеже на мен ми е постоянно неспокойно и все я оглеждам за обриви и червенини, на моменти до истерия стигам, та в петък съм записала час за първоначален преглед при хомеопат в МЦ Хирон, при д-р Колева. Дано ни помогнат  Praynig

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 16:53 от brilliantine

# 82
  • Бургас
velvet s - ти си ми съседка, сега като застуди ще си ходим на гости.
Това са пюретата на  сънвал  http://papa-bebe.com/piuretasunval.html,
на семпер http://papa-bebe.com/piuretasemper.html
дадох и едно на нестле , но май много не го хареса http://papa-bebe.com/piuretaalete.html
на гербер нямат много зеленчуци, или аз не мога да намеря

# 83
Здравейте момичета аз също съм априлска мама. Моето момиченце се роди на 3 април, казва се Виктория! Надявам се че не е късно да се присъединя към вашите редици! Simple Smile

# 84
  • Там където има любов
 welcome GANDIA - още една адашка  Laughing

# 85
Ехо Здравейте и от нас.
Добре сте ни дошли на новите попълнения. Изабела много сте хубавки да са ви живи и здрави дечицата.
Честити месечинки. Живи и здрави да са християнчетата и много да слушкат мама и тати.

Брилянтин, очите са ни сиво-сини.
Яна Кунчева, какво стана скъпа ще ше да ми пишеш.?
Иначе сме добре в момента Ива е до мен на земята в кошчето и си говори нейните си неща.
За пюретата-аз и давам все още плодови на Ганчев. Всичките много добре ги приема. Иначе едното и ядене-следобяд е заменено с каша. Така каза докито и. А зеленчуковите ще и ги давам сега от 5-я месец също по препоръка на доки.
За сядането- ортопеда при, който ходихме каза, че от 6-я месец да започна да я слагам да сяда, а сега полуседнала.
Иначе три дни не сме излизали. Само работа в къщи и като седна на компа и вече ме мързи да пиша. Вчера и днес купчини с есенно-зимни дрехи на Ива и то за 1ironing. Направо капнах.
Айде това е от нас за сега. Забравих да ви кажа. Вече толкова съм се сдухала, че днес си помислих, че сме 14-ти. А на 14 с Танитафреш ще ходим на лекция на сп."9 месеца". Ставам аз в 9и 10 и , о не закъсняхме. Започнах да и звъня по телефона. И по едно време както си пиех кафето поглеждам календара и гледам 7. Казвам си на ум Веселинке, не те слуша вече главата. Joy Joy Joy Joy ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Айде целувки на всички бебоци!!!

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 18:56 от brawneye

# 86
GANDIA добре дошла.
Лошото време много ни влияе  Cry. Ох , милото от 5 дни не е акал и по цял ден църка. Термометърът също не помага. Какво да правя?

# 87
Ей, завърнах се от ваканция, починах си, отспах си- има лъч светлина в тунела, бюстът ми почна да се прибира след голямото разтягане от първите дни на кърменето.

Днес въпреки липсата на баби изпрах три перални, чистих, направих кекс и ядене- а за една седмица с баба направо се демотивирах и загубих ритъм.

Ама съм дъртичка вече, от няколко дни съм на 27 годинки...

# 88
desi054224 "малката толумба"  Joy  много сладко!..
princessa raia   55 хей ни на... Simple Smile малката ви принцеска е разкошна  Heart Eyes
dessi,brilliantine,Рони  Hug  beer
brawneye Ива трябва да участва в конкурси за корица на  списание или нещо друго!!!...  няма такова талисманче... Елизара също... гледам и не мога да откъсна поглед просто...то коса то чудо на чудесата!!!!!!!!!!!!!!!!!   newsm09   smile3521
аз що шнолки,фибички,ластичета,   ooooh! всякакви джуджки-джаджки накупих още бременна.Тези киселини ме мориха до последно,очаквах бебе с коса до кръста а то като гледам за сега сме си пиленце с перУшинчица....
Жабче ...и мен като ме тресне тока, веднага се сещам за дабъл екшъна  smile3507
izabelaaa  welcome  още една хубавица на нашата датичка Simple Smile   .... Добре дошла и на GANDIA и малката Вики!!  Flowers Bouquet
Олчето  Hug  Hug  Hug
Честити МеСеЧиНкОвЦи!!! Миме  Hug
Лека и спокойна вечер на всички!!   Heart Eyes   Ето малко вчерашен материал Wink

http://aprilki2009.snimka.bg/baby/aprilcheta-2009-na-4-meseca.404458.14694303
http://aprilki2009.snimka.bg/baby/aprilcheta-2009-na-4-meseca.404458.14694307
http://aprilki2009.snimka.bg/baby/aprilcheta-2009-na-4-meseca.404458.14694311
Mamacita Bandida Честито!!! със здраве да си ги ползваш, новите 27-ем годинки!!   bouquet
ааа ако ти си дъртичка ние с тройчиците отпред какво да кажем... добре,че сме младолики  Laughing

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 07:57 от Abrikotin

# 89
Привет и от нас  bouquet
Да честитим на Мишенка, Андрея, Тея и на нас разбира се  Mr. Green 5тата ни месечинка, нека всички растът здрави и щастливи бебета Heart Eyes
Добре дошли на новите попълнения тук при нас е много весело ще видите Mr. Green
Честито християнче на Енигма и весело изкарване на Абрикотин и искаме снимки от събитието! Имам много снимков материал, но ще ви пусна утре за сега ви пожелавам лек и приятен ден!
Забравих да се похваля че ние си имаме батко за гадже ето вижте ни
а тази е от днес 7ми септември 2009г

Общи условия

Активация на акаунт