Есента наближава, а АПРИЛчето е готово на дупе да сяда!

• 23 888
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Привет от Пловдив Whistling

# 91
Abrikotin   bouquet Много сладко се усмихва "малкото шефче".Имате интересна биба,не съм виждала такава!
Олче количката е Маг лятен модел.
sunshine_74 днес си изпекох една малка тиква и си хапнах доста на обяд и към 7 часа Емо се оака до ушите.Сега след вечеря изядох и другата част и ще видя дали ще се оака пак.Незнам дали му  е подействала точно тиквата ,но нищо не ти пречи да опиташ.Въйй въобще не се сетих,че може да не кърмиш  ooooh!.е ако кърмиш опитай.
Честито на всички 5 месечинка!
Добре дошли на новите мами!
Надето от доста време си мислих за теб,че се изгуби и ти взе ,че се обади.Също доста време на се е разписвала no name
Момичетата от Бургас и те са мн слабо активни.
Вчера ходих да си търся уред за готвене на пара,за да приготвям на Емича пюрета ама май започвам да се отказвам.То и без това нямам време вече за нищо.
чоколина и вери найс-много сте сладки по семейно и с тези хубави деца!
Днес и аз подредих вече гардеробите на децата с по зимни дрехи,само дето се оказва,че трябва да им се купуват доста неща и на двамата.Пораснали на мама слънчицата!

# 92

Здравейте ,момичета!
Ние сме в Хисаря от петък и мисля да поостанем до края на септември,ако не ни мине котка път,пу пу !
Честити месечинки на всички бонбонести бебета!
Честити християнчета ,мили майчета- нека Бог ви ги закриля и да отреди най-доброто за тях!
Олче,мила Олче, толкова ми става мъчно като ти чета постовете в последно време .Като знам ,колко ведър ,светъл и лъчезарен човек си ...Знам ,че всеки има периоди ,но се оптай да откраднеш поне 1 час за себе си , да избягаш малко от домашния цирк.Може да помогне.Знам,че скоро ще го преоодолете всички дружно.Гушки и цунки от нас.
Жабче , добре дошла.Ох ,на теб пък хич не ти е лесно.Дано скоро всичко се нормализира и да си поотдъхнеш , доколокото това е възможно при теб.
Принцеске, Борис също е нонстоп по корем, така спи понякога, дори и настрани като възрастен.А  по корем се вози и в количката от няколко дни
Изабела,Гандиа, Добре дошли.Да си ви живи и здрави рожбите!
Честити нови зъбчовци – то,май само Съни 777 е мама на ново зъбче!
В този ред на мисли се присъединявам към въпроса на Аничка за връзката между зъбки и зачервено дупе, че май сме в отбора.В общи линии има желание да напъха всичко в устата си, видимо ,но поносимо раздразнен и от 2 дни с маймунско дупе.За сефте се подсича ,ама то като ,че ли не е точно като подсечено.
Иначе ,пъпките му преминаха ,след намеса на тъпи кортикостероиди.Няма да го повторя, да не казвам голяма дума ,ама мисля като се завърнем да запиша час за хомеопат.
Тук си изкаршаме добре.По цял ден разходки.И тук времето беше ужасно днес ,но ние пак излязохме.Обляках го добре и със зимния борд на количката.Добре се получи – утре пак.
За захранването – ще захраня на навършени 6м,но се чудя с оризова каша или с картоф.Възнамерявам да давам дом пюрета , поради ред мои виждания.Само месните ще купувам.
За Къпането – къпем се всеки ден.За сега остава, както и гладенето.
Ох ,много изписах, а исках и още ,ама забравих ,нали съм майка 
На всички ,които изпускам да изброя ,моля да ми простят.Гуш
Целувки на всички и красива вечер!

# 93
  • София
дравейте мили майчета Hug
Благодаря на всички за пожеланията.
Влизам само набързо да пусна малко снимки и изчезвам,че нашия тати заминава за една седмица.
Все пак едно голямо честито на всички месечинковци  Heart Eyes
Жабче добре дошла пак
Рони Heart Eyes
Гандида,Изабела добре сте дошли дано ви хареса при нас
снимките:
http://aprilki2009.snimka.bg/baby/aprilcheta-2009-na-4-meseca.404458.14703464
http://aprilki2009.snimka.bg/baby/aprilcheta-2009-na-4-meseca.404458.14703484
http://aprilki2009.snimka.bg/baby/aprilcheta-2009-na-4-meseca.404458.14703508
http://aprilki2009.snimka.bg/baby/aprilcheta-2009-na-4-meseca.404458.14703531
http://aprilki2009.snimka.bg/baby/aprilcheta-2009-na-4-meseca.404458.14703553
http://aprilki2009.snimka.bg/baby/aprilcheta-2009-na-4-meseca.404458.14703573
Целувки и до скоро   bouquet

# 94
  • Варна
Enigma, много сте хубави! Бузанчо сладък! Да му е честито кръщенето и нека носи името си винаги с гордост!
Стана ми интересно, вашия тати не е ли мюсюлманин? Как реагира на идеята за християнско кръщене? Simple Smile

Ние смятаме да направим кръщене на Пипо на именния му ден - 14 ноември, само се притеснявам да не е много студено. newsm78 Някоя от мамите с по-големи дечица да е правила кръщене в късните есенни или зимни дни? Thinking

mimeto80, хубаво се е ориентирала сладуранката към батковците, няма да си губи времето с разни бебешорковци, я! Mr. Green Между другото ти на всяка порция нови снимки, все по-отслабнала ми изглеждаш! Браво!  bouquet

Олче, не се ли пооправиха нещата при вас, много тъжно ми стана, като те четях...  Heart Eyes Tired

GANDIA, isabelaаa, добре дошли в темичката! welcome

Хайде сега, бие  Crossing Arms, ти нали знаеш, че момчетата така показват на момичетата, че ги харесват Mr. Green Heart Eyes.

sisely, снимките са правени в околностите на Жеравна. Peace

Да си похваля момчето, че днес се обърна два пъти от гръб на корем. Party
И да се оплача, че имахме час за ортопед, мъжът ми си беше взел почивка специално, отидохме в гадния дъжд и се оказа, че докторът щял да отсъства тази седмица и всички часове автоматично се местят за следващата седмица. Никой не ни беше уведомил, 10 минути преди да тръгнем, влизах в сайта на ортопеда и нищо не пишеше... Tired ooooh!

И аз много се ядосвам на цените на пюретата - нали все се ровя из разни чужбински магазини, в Boots, например, има оферта - 5 пюрета на Хип за 2 паунда. Само дето с транпорта дотук пак ще ми излязат на цената в нашите магазини... Rolling Eyes

# 95
Добро утро. Много са Ви хубави бебоците Hug  А да Ви питам колко кг тежат...доки всеки път като ходиме на консултация вика ееее ето го пухкавото бебе Blush Ние след 3 дни ставаме на 5 месеца и тежим 8 кг ooooh!

# 96
izabelaaa не се притеснявай,Емо още на 4 месеца беше 7900.
Enigma и твоето бебе е само за мачкане,такъв пухкавичък  Heart Eyes
Забравих да честитя 5-та месечинка на моето момче-да ми е живо и здраво,нищо повече не искам  Heart Eyes Praynig
Честито и на хубавото Ани!

# 97
                              Добро утро и от мен Grinning!

Тази сутрин кафето е с тортичка,черпим за месечинката Flutter.desi054224 ,специални поздрави за малък Емко Heart Eyes,и за всички останали днешни месечинковци Hug!

По-късно ще пиша пак,че ме викат и двамата гладници-и малкото,и голямото Crazy

Еnigma,много сте хубави Heart Eyes

magdalena.savova ,приятно ви изкарване на Хисаря Hug

chockolina ,честито постижение на Пипо newsm32
С прегледа за ортопед много гадно се е получило Close,тези хора сливи ли имат в устата си да кажат(или поне да го обяваят по-рано) че ще отсъстват и се отлагат прегледите ooooh!.Кой знае колко хора ще се окажат във същата неприятна ситуация като вас Tired

Олче, Hug Hug Hug
Порцията снимки на сладурите внесе много цвят в този мрачен ден Heart Eyes

brawneye ,малката ти мацка е трепач просто newsm81

Миме,много хубаво гадже сте си взели Laughing Hug

Abrikotin ,да не пропусна и вас,много е сладка госпожица ''Шефче'' 4470

GANDIA , welcome с Вики!

Mара Подробната ,привет  wavey

Анито в момента издава едни такива звуци като делфинче,много е сладка fiuuuuuu.А батко и подскача около нея,мята се отгоре и,крещи,като маймунка Crazy.Интересно започват да се забавляват заедно Party.Анито ако е нещо крива батко и успява да я разсее с маймунджулъците си,поне в повечето случаи де.Освен ако не е гладна или не и се спи Twisted Evil.Хили му се,радва му се,той я тероризира,тя се кефи Mr. Green.Много хубава картинка Heart Eyes.

Един интересен материал за ''8-те ревливи периода на бебетата през първата годинка''.То според него излиза че през цялото време има такива периоди,но май има нещо вярно,поне за повечето бебета Crazy.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 11:33 от *dessi*

# 98
  • Там където има любов
Добро утро  Grinning
izabelaaa - ни е сега сме над 9 (само на кърма). Ако е на кърма не е проблем , но иначе........се консултирай със специалист.
Enigma - много сладък пухчо. То и вие май не лъжете с килограмите  Grinning
magdalena.savova - приятно изкарване на почивката  Hug

# 99
  • София
Момичета, много сте мили, незнам какво щях да правя без вас. mrstraetz
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Положението още не е розово и съм се зарекла да не мрънкам тук, че пословична станах Embarassed, но в крайна сметка все още не сме се отказали напълно и двете, и ще изчакаме търпеливо да видим дали не е период. Ако ли не - няма да остане гладна и ненагушкана. Най - важното за мен е това, че я имам, и не на второ място - да расте спокойна и здрава. Peace
МНОГО сладки бебоци видях, сякаш растат не с дни, а с часове, вече не са онези мищоци Mr. Green, а са си съвсем оформени човечета.
вери, не си приличат вече така наШте моми сякаш, ама нали са си наши...   Heart Eyes pletkaBlush
миме, да я изпапкам тая бонбонка, седи ли вече? Shocked Heart Eyes Hug
енигма, сериозен християнин си имаш. Mr. Green Heart Eyes
чоки, много сте готини цялото семейство! Heart Eyes
надеК, страхотна красавица тази Марина!!! Heart Eyes
маре п., защо така кратко? Naughty

Честито на всички сладки месечинки! Hug

Добре дошли на новите мами! welcome

Поздрав и от лошотията мамина reverance:
Ще ставам гимнастичка. Heart Eyes
"Още една".
ФинтиФръцла. Mr. Green
В портретен вид. Grinning
Така свиркам на домашните слуги да се отзоват на секундата.
Бати ме забавлява.

П.С. ... а  сега заспа НА ЦИЦА? smile3556 smile3538 smile3544

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 11:22 от ol4eto

# 100
Честита месечка Деси ! Да сте живи и здрави!
Ние вече сме по-добре, но сега пък нашия тати от два дена е с температура и не можем да я смъкнем с нищо, явно е някакъв вирус, който ни е подкарал всички.
Някой питаше за килограмите - ние сме 6600 при ръст едва 57 см /все пак и ние с баща му не сме от най-високите/.
Добре дошли на новодошлите мами!
Бях се зарекла да драсна повече, ама малкия не ме оставя, пак отвори едни големи очи.

# 101
Здравейте момичета, благодаря за топлото посрещане!  Hug
Честити месечинки на всички сладки бебчета!
Виждам че обсъждате темата за захранването аз захраних в началото на петия месец с каша, а след това с картоф. Пюретата приготвам аз (малко съм гнуслива)
За къпането - аз къпя всеки ден защото и харесва на моята принцеса!
Ето малко снимки и от нас:
http://www.album.bg/viktoriq_ruseva/images/16417095/
http://www.album.bg/viktoriq_ruseva/images/16416972/
http://www.album.bg/viktoriq_ruseva/images/15709251/

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 13:31 от GANDIA

# 102
Привет и от нас. Оооо, Десси, тортичката която си спретнала за закуска е чудесна. Бих и изяла с удоволствие. Честита месечинка!!!
За протокола- ние сме добре, лапаме здраво. Нищо не отказваме. Сега ще видим като почнем със зеленчуковите пюренца.
Айде чао за сега, че се събудихме.

# 103
  • Там където има любов
 GANDIA - твоята Вики и тя бая пухкава. Ако знаеш как си приличат с моя Виктор и по гушката и по тръпчинката на брадичката

# 104
  • Лудогорието
Здравейте и от нас  Simple Smile
В момента Ванко се храни и пиша с една ръка  Wink Забравих да ви се оплача, че на морето ми дойде МЦ за първи път след раждането. Добре, че са измислили тампоните-успях да топна дупето в морето  Crazy
Днес взеха венозна кръв на Ванко и утре чакаме резултата. Героя на мама събра очите на лаборантките-през цялото време се смя  Shocked
Добре дошли на новите майчета   bouquet
Тази вечер ще сложа Ванко да спи в дебелото зимно чувалче. Уж термометъра показва 19-20 градуса, а ръчичките и нослето са му студени. Дори пуснах духалката да отвърне въздуха  Whistling
Честити месечинки  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт