Есента наближава, а АПРИЛчето е готово на дупе да сяда!

• 23 888
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • София
момичета, аз имах с алекс вашия проблем със сукането. при това продължи около месец.
но и през ум не ми е минавало да го отбивам...

Нали не си мислиш, че на мен ми е минало (някога) през ума? Naughty
Пробвах де що се сетих, и Айла помагаше, и Хедра, отделно аз имам някаква представа, че брат и като се отби беше почти на 10 м, демек имам някакъв опит и представа за нещата.
Понякога, просто се случва така. Което не значи, че на Деси ще и се случи, едва ли тя го споделя, като свършен факт. По - скоро звучи притеснена.  Peace
Аз съм сигурна обаче, че Анито ще е добричка и ще преминат успешно през това. Hug
Не ми се захващаше ПАК старата тема, ама подобни изказвания са ми Трън в очите наистина... Crossing Arms

# 631
Ааааа,ама моля ви се-какво отказване,какви 5 лева Naughty.Просто споделих че се случва нещо странно.За отбиване пък изобщо не съм се сетила даже Peace.Тази дума я няма в речника ми Peace

Аз съм сигурна обаче, че Анито ще е добричка и ще преминат успешно през това. Hug
Ще,при всяко положение Peace Hug

Имамама,честито християнче  bouquet

# 632
  • Враца
ааа, не подхващам стара тема, ами по-рано като четох за тия проблеми не успях да се запиша... та казвам защото имам опит вече, а иначе, олче, знам че ти си опитна кърмачка и не се съмнявам, че си опитала всичко Peace

съжалявам, ако е прозвучало другояче, наистина Hug

знам, че е болна тема...

момичета, да ви питам, по колко спят през деня бебетата ви?
алекс от около месец вече почти не спи, ако заспи е по 15-20 ми сутрин, и толково следобед. аз мислех че по-плавно ще намалява съня, а то... newsm78

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 11:06 от Трън в Очите

# 633
деси нали знаеш Анито какъв период имаше,на всяко кърмене рев,дърпане сърдене.може да е само период,може да са зъби,знае ли човек.НО най-добре следи памперсите,да не е като Ели на Олчето
Олче  Hug много кофти това с градината,а относно бацилите честно казано не вярвам на някакъв етап Вели  да не прихване нещо,освен ако не пробваш да му засилиш имунитета
Jylieta няма ли вариант да си смениш лекарката?
Имамама  честито християнче!!!!
аила какви са признаците на отбиване?

аз най-после успях да кача едно клипче за да ви покажа какво дзверче си имам вкъщи  Mr. Green най-добре си личи около 50-тата секунда  Mr. Green  цък

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 12:42 от ани4ka

# 634
Лелеее,колко сте изписали, а аз не смогвам хич!
Първо, Честитти на всички половин годинчовци,без д аизброявам! Да са живи и здрави,много послушни и големи късметлии!

Олче, Hug и всичко да мине в детската градима по мед!
Жабче, успех мила днес.Влизам ти в положението,дано ти стане малко по-леко!
Миме, муцка сладка е Дидончо!
Jylieta  Hug Hug Hug
Деси,аничка ,видях ви аз, по скоро Аничка и атлантика на интервюто!Браво на вас!
Сватя,стягай се! Силно гуш, за теб, а за зетко, специално поздрав от снахите!
Мамочка,Честитио, да сте живи и здрави и мноооогоо дълго щастливи заедно!
Деси 054224, много милички сте на снимката!
wazse,  Hug Оздравявайте бързо.Страхотни сладурки сте, както и на Betybo, Betybo,а каква ви е коли1ката,ако не е тайна,много ми хареса?!
 На всички ,които съм пропуснала Hug
И на всички болнички ,бързо оздравяване!

Малеее, 5 нови отговора! Ама съм от най-бързите! Joy

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 08:00 от L.V.

# 635
Ох,колко пъти писах днес Embarassed,но не мога да се стърпя-L.V.,то бива,бива красиви бебета,ама това вашето на нищо не прилича Flutter.Направо са като извадени от някоя бебешка реклама девойките,пу-пу,направо занемявам като ги видя Heart Eyes

Аничка,памперсите са мокри постоянно,акани-поне 2 пъти на ден.Така е и след промяната в храненето последните 2 дни.Което ме успокоява,и обнадеждава,че положението не е чак толкова тревожно Hug

# 636
И на мен не ми е дошъл цикъла  Rolling Eyes

Уф, ние със захранването сме до никъде. На малката хич не й се ядат твърди храни  Confused Мисля, че просто не е гладна, но пробвах и 4 часа след кърмене, а тя пак не ще  #Crazy След тиквата, от вчера пробвах и морков, но е същата работа. Освен да се пробвам с нещо по-сладко  newsm78 Ще взема да потърся от тези сладки картофи или пък да добавя кърма в пюретата  newsm78

# 637
  • Бургас
Здравейте, от една седмица не съм влзиала и има доста за четене, после ще чета сега да се отчета,
в петък ни биха третия пентаксим, станали сме 6100гр и 66см, ядем по едно зеленчуково пюре на обяд от 190гр и едно плдово сутринта от 130гр, но все още се захранваме с плодово след няколко дена ще мине на голямо и ще заместя храненето в десет часа, но после ще обядва по-рано към 12ч.
Мойта бебка много повръщаше от както се е родила и в 5 месец някой се сети да ми каже, че сигурно е от клапата и да сменя млякото. Смених първо нан сенситив със Фризовом и веднага спря да повръща, но то се прави на 75градуса вода и после се изsтудява, а за мен това е доста сложно, затова го смених със Селия АР което ми е силно препоръчано като много хубаво АМ и единственото на пазара Френско - http://papa-bebe.com/mleka/mlekamarkicelia.html.
Ние нямаме промяна в изхождането винаги 2 пъти на ден независимо дали пюретата са затягащи или разхлабващи, досега не ми е отказала нищо, но определено на плодовите си отваря много широко устата и после не се кефи изобщо на млякото.

Искам да попитам накой смята ли да прави противогрипна ваксина на бебто си.

# 638
  • not found
Аничка, варианти много , но трудно изпълними  ooooh! Засега ще си останем при тази лекарка , понеже ни е наблизо , а нали още нямаме кола  ooooh!
Л.В., как си ти ?

# 639
Привет и от мен момичета!!!
Благодаря ви за отговорите вчера....дребните харесаха киселчето, ама аз нали съм си лоша мама та им дадох само по 2-3 лъжички  Twisted Evil
Слънчо, това, което знам за захранването от нета и от моята педи, е че ако заместваш хранене с пюре(зеленчуково или плодово) тряба да го разредиш с малко мляко(кърма)!!!
Някой беше питал(голяма шматка съм станала и нищо не помня  doh, аз и името ненам как си помня дори.....ще ме извинявате , че се обръщам така) за количеството зеленчуково пюре....ами аз доколкото знам трябва да си е мл., като  стандартната доза мляка пък колкото изяде и се дохранва с мляко!!!
Ами аз сега започвам да готвя, че дребки тамън са заспали.., че после няма кога   bouquet

# 640
  • Варна
Хаха, ани4ka, страшно дзверче си имаш! Hug Има невероятни очички - все едно се усмихва постоянно! Party

Голям кеф ми е да гледам хубави бебенца сутрин ( Crazy Mr. Green), като стана - и красавиците на L.V. (напълно съм съгласна с  Деси!), и Диди на mimeto80,а пък Сами на poem направо ме изуми с изправения си стоеж!

Мамочка, честита годишнина! Пожелавам ви много любов и разбирателство още дъ-ъ-ълги години!!!

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 15:14 от chockolina

# 641
Здравейте майчета, смятате ли да ползвате проходилка и ако ДА, от каква възраст е добре да започне да се поставя детето, макар и за кратко? Моя юнак вече много стабилно стои на крачетата си, но ръце нямам вече само да го държа прав и да се друска.

# 642
Здравейте и от нас, доста се позагубихме ама няма време нещо все гледам да сме навън.
Момичета, Денис става на 6 месеца и да ви кажа днес бяхме на консултация, вече сме 10кг и 71см ядем плодови у зеленчукови пюрета и сме си с апетит Simple Smile (на 31 става ама нали месеца няма 31 число  Blush )
За проходилка питах, и ми казаха че момченцата от по късно след 7 навършени месеца, нетрябвало по рано да се слагат да висят. Незнам много много не съм проучила въпроса ама ми казват да не бързам.
Аз по скоро сега се оглеждам за столче за хранене че кошчето което ползвам почва да му става много тясно и късо  book
Спим по 4часа и 1/2 за деня общо, но вечер много проплаква, изглежда от зъбките, много се плюнчи и като гледам венците са се белнали.
Ами нека е това засега че да мога и малко назад да се върна да почета.
Хубав и спокоен слетобед на всички  Hug

# 643
Аничка! Определенно, Андреа няма да стане вегетарианче!  hahaha Доста се посмях!!! А и също така много сте напреднали с говоренето! Баба може вече да ходи горда и важна!  Flutter
Поем, Сами направо ме изуми! Мишка не ще да сяда, а вие чак се изправихте!  newsm68
Миме, пускай Диди да пише в форума!  Stuck Out Tongue Поразгледах малко твоите снимки, много сте хубави всички!
Деси,аз и на Олче писах, че хубави моми честа са капризни. Ама ще търпим за една тяхната усмивка всичко!  newsm03

Олче, от личен опит споделям:
1.Най-добре, първия ден Вели да тръгне (като му казвам "тържественно") с цветя и т.н. Голям плюс ,ако имате другарче или няколко, и да се съберете заедно преди градината.
2.Задължително иди там по обяд, и ако той иска го вземи! Не го оставяй на цял ден! непознати лица, ново разписание, викове- всичко това е голям стрес. Взимах Маги няколко дни преди обяд, докато тя сама не пожела да остане.
3.Аз давах,по совет на педиатърка, "имунобор кидс" (като изтръсвах от капсула прахче в лъжичка), но все пак приготви се, че няма начин детето там да не се разболее  Sad
Пожелавам, на Велито бързо да се адаптира, а на теб търпение!!!  Hug

Л.В. Да ги нацелуваш бонбончета! Толкова са сладки!!! във връзка с това, пожелавам на Жабче лек ден, послушни девойки, които чакаме за нова фотосесия!  newsm06

Много благодаря на всички за топли пожелания!!!

Днес Миша опита пюре от круши. Толкова й хареса,че изяде 3 лъжички вместо 1.  Blush Картофче още на съм давала, но не мисля ,че ще откаже.

Съншайн, моя ортопед категорично против поставяне на крачета на тази възраст, дори и ако детето харесва това. Като се изправя само-тогава няма проблем. Peace

Жулиета,
няма идеални лекари, както и идеални хора. Слушай какво говори, търси друго мнение, и прави както ти смяташ за правилното  Peace Ако мъжът ти няма доверие на теб потискай го с аргументите и фактите. Моя също в началото търсеше по всякакъв въпрос само мнение на доктор, но с мен-рогата трудно се спори  Mr. Green Ти си добра майка ще се справиш!  Hug

Имамама, честито христианче!!!

За разликата между двете деца няма рецепта. Всяко дете различно, всеки родител и атмосфера в къщи също. Като пораснало само егоистче, смятам ,че две и повече деца в семейство само по себе си е хубаво!!!  Peace

Лек ден на всички, отиваме да вземем кака  lovekiss

# 644
Добър ден и от мен  bouquet
Как сте днес? Виждам че докато съм спала вие много сте изписали Peace
Жабче надявам се това да е поредния период на малките жабета и бързо да отмине и да станат пак спокойни и послушни Hug
Жулиета стискам ти палци и знам че ще успееш да се справиш и самичка с Тони, много целуФки за него от Диди Party
Деси мила  Hug надявам се (почти съм сигурна)че Анито е добричка и това е само един нейн период и ще си продължи  да си папка от мама, много гуш за вас Hug
Олче пожелавам ти (стискам палци) и знам че Вели е сладур и много готин и ще му хареса на градината, а за бацилите не се тревожи просто му подсили имунната с-ма с повече витамини Peace и всичко ще  е наред, пък като тръгне и Ени ще е добричка и теб те чака такава почивка  Joy
ИнаМама честито ти християнче!Да ти е здраво и много да те слушка Hug
Аничка малката Андрея Heart Eyes направо ми напълни душата на клипчето, такъв е бонбон много да я нагушкаш и нацелуваш!Ама как настървено си хапеше играчката Crazy Joy
ЛВ страхотни момичета имаш!Такива са чаровнички Heart Eyes
ЯнаКунчева аз не мисля да слагам противогрипна ваксина и без това достатачно боклуци ни вкарват та и грипче да си вкараме, немисля Naughty Надявам се да сме здрави Peace
Катерина честита ви половин годинка Heart Eyes здрави и все по-красиви и големи да ставате( ама с какво го храните този малък мъж? (10кг уау  Crazy)
Мамочка пишем едновременно  Mr. Green Благодаря ти за милите думи Hug много хубаво си го казала за хубавите моми и капризите, наистина си заслужава за всяка тахна усмивка всичко newsm10  Как изкарахте годишнината има ли снимки? Хайде сподели  newsm03 Целувки на Мишенка и кака Маги Hug
Хайде сега да ви питам понякога Диди ми плаче на сън, не всяка нощ но от както мама тръгна го забелязвам, вашите бебчета плачат ли на сън? Нормално ли е?Или аз се вкарвам във филм че на Диди и липсва баба Thinking
Хайде приятен и спокоен ден ви пожелавам  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт