Темата на ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ мами, с малки бебета шавливи и засмяни!

• 36 785
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Браво!Да не би  Марти да прохожда?

да по4ти сме проходили

Мими,благодаря ти   bouquet

# 76
  • София
Привет мамчета.
Добре дошла Захарче, с малкия Зари  bouquet

Миленка, браво на Марти.  Hug

Аз да почерпя, че днес ставаме на 8 месеца.

Лек ден от мен.  Hug

# 77
  • в мечтания дом с любимите мъже...
Честита месечинка на Калоян! Hug

# 78
Днес малкото ни талисманче Алекс и нейната сестричка  щяха да станат на една годинка!
Почивайте в мир мили деца!  Flowers Rose Flowers Rose
Ники ,дано скоро те отново се върнат при вас...

# 79
# 80
 Flowers Rose Flowers Rose и от мен

# 81
  • София
Почивайте в мир малки ангелчета  Flowers Rose Flowers Rose

Ники, късмет мила   bouquet

# 82
  • София
 Flowers Rose За Алекс и нейната сестричка  Sad

Честита месечинка на Калоян   bouquet

А Марти днес става на 9 месеца. И вече се вижда, че е голямо момче. Не се спира дори за секунда. Стои изправен стабилно в легълцето си и много иска да ходи, ама още е като "пияна тояга".

Пупинка, и аз да се присъединя към пожеланията за щастлив семеен живот. Много сте хубави, страхотна сватба.

Разгледах много хубави снимки. Wondergirl, честито християнче  Simple Smile

Добре дошла на Захарче  Hug

Чета, че има много болни дечица. Дано се оправят бързо. С влошаването на времето обаче предполагам, че ще ни налегнат такива неприятности, за съжаление  Confused

Ние още нямаме зъби. Марти си се буди 1-2 пъти нощем, пие вода, слагаме бибата и заспива пак. Преди около 1,5 месеца спеше непробудно. Сега обаче няма начин да не се събуди. И се пристрасти към бибата. Научи се да си я слага сам. Сега само да я види и се чувства длъжен да си я сложи  Laughing
Има ли дете, което така трудно да яде зеленчуковите пюрета? От известно време на обяд изяжда около 100 гр. пюре, затваря си устата и повече не мога да го накарам да яде. Какво ли не правя, дори слагам малко плодово пюре вътре, но и това не помага много, много. Дайте някакъв съвет какво да го правя това човече. Вечер и сутрин пък изпива огромни количества мляко - 210 мл вода със 7 лъж. АМ.

Хубава и спокойна вечер  Simple Smile

# 83
# 84
  • Пловдив
За Алекс и сестричката й  Flowers Rose Flowers Rose !

Ники  Praynig очакваме те с хубава новина!

Бубе  Hug !

maigto и Габи ми отказва някой зеленчукови като най-омразното и е Карфиол с картофи , слагала съм тиква, защото нея я харесва много.Ти си пробвала да омесваш с плодови, ама пробвай пък с обичано зеленчуково някакво.

Прекрасни са всички снимки на малките съкровища!

# 85
Николина, дано имате здраво бебче, когато е писано! Не ви е хубава днешната дата, но дано има мир за душичката на Алекс!Аз вярвам в това!Не е справедлив живота често пъти към нас, наистина, но това не можем да променим. Хайде, дано имате по-светло бъдеще! spoko

# 86
  • София
 Flowers Rose Flowers Rose и от мен.

maigto и ние сме така.  Wink Калоян изпива същото количество мляко сутрин и вечер, а зеленчуковите пюрета яде само ако има повече моркови или тиква в тях. Дори понякога не яде и месните пюрета и аз смесвам с тиква или морков и ела да видиш какво става.  Joy Едва е преглътнал и пак отваря устата. Ако искаш пробвай и това.  Wink Успех.  Peace

# 87
Ени браво на твоето момче!  smile3501 Като го гледам,вече е готов да тича...  Grinning
Честита 8 месечинка на Калоян!   Party Time
maigto и Биси пие АМ сутрин и вечер в същото количество,но иначе яде почти всичко с изключение на броколите.  Sick

Flowers Rose Flowers Rose за Алексчето и сестричката й.Почивайте в мир ангелчета.
Ники успех мила!  Hug Hug Hug Чакаме скоро да се похвалиш с добра новина.

Лека и мека от нас!  smile3524

# 88
Здравейте, момичета!

Повече от 3 месеца не съм влизала и наистина много ми липсвахте - вие и невероятните снимки и разказите за ежедневието на малките декемврийчета.
Чудесно е, че виждам нови мами тук и други завърнали се от дълга ваканция. welcome

Съжалявам да прочета за токова болни дечица. Времето е много променливо. На всички изпращам много положителна енергия и прегръдка за бързо оздравяване. Hug

Ние сме от началото на юни в Бургас и ще поостанем тук поне до края на месеца. Никола се чувства тук чудесно. Едва ли ще ми повярвате, но до плажа и морето не е стигал - за сега дългите разходки край морския бряг и градината са му достатъчни. Най-много му харесва разбира се в детския кът с люлките и на лунапарка (заради музиката, светлините и настроението). Tada
Вече пълзи доста умело и се изправя смело при среща с каквато и да е упора.
Има 6 зъбчета - всяко в различна фаза и резултатът е много смешна усмивка.
Ходи успешно на гърне, но разбира се само, когато мама се сети да го покани.
С пюретата нямаме голям напредък, но и това ще постигнем. За сега сме на лечебна Хумана и спазваме строг режим на хранене. Проблемът е, че едва успявам да му угодя на апетита с това бедно меню. Важното е, че изглежда и се чувства жизнен и активен.

Когато мога ще ви навестявам. А като се завърнем в Сф и по-редовно.

За двете светли душички - Алекс и нейната сестричка  Flowers Rose Flowers Rose

# 89
  • в мечтания дом с любимите мъже...
Добро утро.Черпя по кафе.

Общи условия

Активация на акаунт