Темата на ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ мами, с малки бебета шавливи и засмяни!

• 36 870
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро!
Хубав ден на всички! Hug
Диманчето ми вече кашля по-изразително... Confused На Ноликна кашлицата понамаля сякаш... Thinking Явно и неговата ще трябва да изтърпя  Crazy

# 91
Сядам на кафенце тогава, да обменим някоя и друга клюка. Mr. Green
Я да му направя една закуска на Дидонски, че от детската се чува "Брррр, де, де, де, хе, деееее!", голям е бъбривец.
Между другото е много смешен - беззъба баба му викаме, хили се, но няма нито един зъб!

Днес пак го дават хубаво времето, явно ще излезнем я на двора, я нанякъде из кварала. Нямам нерви да ги влача ъм центъра, а и сега не е подходящо по градския транспорт да ги качвам, сигурно има доста подашлящи.

# 92
Момичета,здравейте!Ние смедолу горе  добре,също все още нямаме зъбе,вечер не спим,с две думе сме така.

Искам да попитам,столчето ни за кола е вече малко и ще трябва да купуваме вече по голямо,ще ми препоръчате ли някое,незнам как е по добре да лягя ли назад и до колко кг.да взема,направо се чудя.

# 93
Здравейте

за Алекс и малката и сестричка, двете борбени ангелчета  Flowers Rose Flowers Rose

Браво на Марти  голям е сладур   bouquet

пак изпуснахме много ама не бяхме тук, напред назад кръщенета работи  Laughing ето моя калпазанин снимки от събитието и други на който му се гледа http://kristianyonov.multiply.com/photos/album/16/Tenth_month#photo=17

иначе за Крисчето какво да кажа, няма да изпадам в подробности расте детето лудее, бели прави на поразия както всяко дете, двигателно се развива добре прави опити все по уверни да ходи, бърбори по цял ден всевъзможни неща на китайски, показва някои неща и така лудницата е маХ  Joy Joy

Честито на всички празнуващи които съм изпуснала, бъдете здрави това е най-важното   bouquet

мимина дано бързо се оправят дечицата, ако има и други болнички желя бързо оздравяване   bouquet

за столчето за кола и ние сме на тая вълна аз съм се спряла на Рекаро от 9 до 18 кг., но тук напоследък черпя идеи от няколко мами и оглеждам други столчета като вариянт. Искам да ги видя на живо и тогава ще преценя. Но иначе си  е време според мен, Крис едва се побира в кошницата вече Simple Smile

хубав ден и много усмивки  Simple Smile

# 94
Еми,страшна мацка си! Heart Eyes На Криско му завидях за ферарито! Mr. Green Много е готин,особено с вратовръзката! bowuu Мернах една проходилка на Чико...нашата е същата,наследство от каката  Wink обаче са й побългарени задните колела тъй като не въртят както предните,ако си забелязала (ако е вашата,де  Rolling Eyes ) ...голяма тъпотия,сума ти пари дадох,а колко се ядосвах с тези колелца  #Cussing out ...от тогава не съм фен на Чико  Crossing Arms Иначе е супер,каката дори още се забавлява с музикалната джаджа ...както и да е  Grinning
bella 99 ,нашето столче е Макси Кози Приори,много съм доволна! Peace

# 95
  • София, в момента в любимото ми село Железница
ЗАХАРЧЕ* мерси за кафето! Ако позволиш, ще си го пийна следобедно!

ЕМи страхотна царемония сте спретнали! Честито христианче! Много е Красив Крис и много стилен! А пък толкова уверено седи прав и прави бели... Heart Eyes

Болните да се оправят по-бързо. Никола днес и той с хрема - надявам се от факта, че нощес е пробило и 4зъбче!  Praynig

# 96
Аз само запис да не ви изтърва  Embarassed  bouquet

# 97
Амбър  smile3501 ей,това се казва подпис!  newsm53 newsm10 smile3503

# 98
Благодаря Мимина Simple Smile И твоят си го бива;)
Ето ги ...двамата:)

# 99
amber,голеееми сладури си имаш  Heart Eyes

# 100
Мимина, Нинка много ви благодаря милички  Hug Heart Eyes

Мимина същата е проходилката, не се местят ама да ти кажа не съм и се влеждала дори сега видях като ти каза че са такива  Embarassed той така или иначе не я ползва  Whistling

много красиви тези декемврийчета, всичките са ни прелестни нали са си наши  Simple Smile

# 101
amber по-красиви момчета от твойте синове не съм виждала. Пу-пу!
Показвай ги по-често.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 102
Благодаря ви  Embarassed

# 103
  • София
Ани, Мира, Рени, благодаря ви за отговорите  Hug Опитала съм какви ли не. И Марти яде с удоволствие тиква и съм опитвала да "пробутам" и друго пюре покрай нея, обаче нахитря и след втората лъжичка започва да си върти главата и не иска. Понякога, като днес например, ме смайва, изяде около 220-230 гр.  Shocked и после цялата каша. Сигурно затова се оказа, че толкова много е пораснал. След днешната консултация резултатът е 8400 гр. и 71 см. Според нашето измерване е малко по-висок, ама няма да спорим, важното е, че расте детето  Laughing

Амбър, наистина са ти много хубави момчетата. А и правиш страхотни снимки.  Simple Smile

# 104
  • София
Добро утро. Хайде от мен по едно кафе за събуждане.

Ние днес сме на консултация и като се върнем ще се отчета.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт