Темата на ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ мами, с малки бебета шавливи и засмяни!

• 36 871
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Мира благодарско за кафето! Днес съм много така  newsm09 Никола първо в 2.30 реше, че не му се спи та до 3.20 като го нахраних и заспа, а после от 5.30 готов за игри!  Confused

amber найстина момчетата ти са големи сладурковци!  Hug

Хубав ден от мен мацки и бебешори!    bouquet

# 106
Много хубави снимки разгледахме, страхотни дечица!
Красива булка си имаме  Mr. Green, кръстени дечица Hug, изобщо само такива хубави поводи нека да има!!!
На всички вас- честито!!!

Дидо запона да подкашля - ще ги водя на лекар и двамата ми хубостници, че ми втръсна да ми кихат, кашлят и да им текат сополите. Tired

# 107
Здравейте и от нас ,
Малко се изгубихме , но нали бяхме в Търново.
Мога да се похваля с взети изпити , но четенето продължава. На 25.09 е държавния изпит Sad
Ния милата голямо реване му удари първите 2-3 дни , само плакала и гледала към вратата и викала ма- ма -ма . Майка ми в чудо се видя с нея. След това обаче разбра явно , че няма да я изоствя и свикна с моето излизане Simple Smile
Няма зъби , но единият се вижда и май скоро ще пробие .

Честити месечинки на всички които съм пропуснала.
Честити християнчета Simple Smile Страхотни новини !
Целувки до скоро

# 108
Слагам масата - Дидо прави 9 месеца днес!

# 109
Привет! Честита месечинка на Дидо! Да расте здрав и усмихнат, много щастлив с чудесно безгрижно детство!
Амбър, невероятно красиви деца имаш! Да са ти живи и здрави, много късмет да имат.

# 110
Мммм много съм гладна и тортата ми дойде добре! Да е жив и здрав Дидо! Да порастне добър мъж!   Hug

anhelito добре си се завърнала. Явно стиснатите палци от нас са помогнали /ичетенето разбирасе  Joy/. Сигурно е бил голям стрес за малката кукла Ния. Когато не се е деляло дребосъчето обикновено е така!

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 15:09 от ninanb

# 111
Здравейте,момичета,може ли и ние да се включим във вашия отбор.Моята дъщеря се казва Калина и е родена на 20.12.Вече имаме два избили зъба,и още 4 ,които ни мъчат от месец.Като се държи за леглото или някой шкаф,прави 5-6 крачки и пада.
Ето ни и нас

# 112
ganeva.1978 добре дошли!  Hug Имаш си едно сладко, малко, къдраво бонбонче!   Heart Eyes

# 113
Мерси,много си мила  bouquet

# 114
Здравейте.
Мира благодарско за кафенцето.  Wink
Нинка не ти е лесно на тебе.   action032 Игри в 5.30  #Crazy Никола май е не принципа "от сън спомени няма"  Wink
Честита месечинка на Дидко.Да е здравичкък и да слушка мама.   ura Аги стискам палци да не е нищо сериозно и да се оправят мъниците ти.  Hug

За нас какво да кажа.Биси не иска и 2 мин да е сама.Постоянно иска компания и само бели прави.Постоянно съм след нея.Тя разхвърля,аз прибирам...  Tired
Ето малко снимки от преди малко,да видите за какво става въпрос:
http://rbbivanovi.multiply.com/photos/album/32#photo=84  ooooh!

# 115
ganeva.1978 добре дошли.Каква къдрава,руса синеочка си имаш  Heart Eyes

# 116
Мерси,и вие сте много хубави.Калина също не стои и една минута сама,вечно трябва да има някой при нея,играчки не я интересуват въобще само кабели ,телефони и дистанционото на телевизора

# 117
вечно трябва да има някой при нея,играчки не я интересуват въобще само кабели ,телефони и дистанционото на телевизора
ха-ха позната работа Joy

Браво на Биси! Много хубаво чете списанието на мама...

# 118
играчки не я интересуват въобще само кабели ,телефони и дистанционото на телевизора

Ах,все едно говориш за нас.Биси ни разбазика всички програми....Затова преди да и го дам махам едната батерия.  Mr. Green
Нинка  Hug Благодаря ти!

# 119
  • София
ganeva.1978 , добре дошла с малката принцеса Калина.   bouquet

Резултата от ДК, е 9 300 гр (само 100 гр е качил за 1 месец  newsm78) и 72 см. 

Общи условия

Активация на акаунт