Темата на ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ мами, с малки бебета шавливи и засмяни!

• 36 891
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • Ямбол
Честит имен ден на малкото Ангелче на Санчес и на Чаено момиче, да са живи и здрави и много, много щастливи.
Почерпете се за здравето на нашия татко и той днес е именник. newsm38 cook

# 601
Моля помогнете. Моята принцеса се роди на 31.12.2008. Беше най-хубавият ми подарък за новата година. Сега участва в конкурса на http://www.bebealbum.bg/competition.php?picture_id=127647     Моля гласувайте за нея за да спечели

# 602
Мами, изпратих си гостите, измих един файтон съдове и сега мога да почерпя скромно, че не умея по добре  party023  cook beer beer beer

Ачата спи навън с баба и дядо, мина чудесно празненството, ходихме и на църква, и нали сме си шумни всички разбраха....  Имаше кръщене в църквата и тя милата щом чуе че някой пее и почва да пее и да върти главица като играчка. И дядо поп пее и ние пееем и така , голяма веселба Laughing Laughing

Много благодаря за милите пожелания, много хубав празник беше днес, да ми е жива и здрава скицата Hug Hug

Поздрави и за АГИ!!!  Да си жива и здрава мила и все така духовита, да са ти живи и здрави принцовете и много да те радват и да те гледат като царица Hug Hug

Моят френски маникюр за сега оцеля, не че някой го видя, ама си трябват тези малки женски радости Laughing Laughing Laughing

Лека на всички!!1

# 603
Честит имен ден на всички именици да са много здрави и щастливи! Ние за сега се разминаваме с вирусите fingerscrossed, но ни мъчат зъбите.
  bigdance2 Tada  costumed034
Лека и спокойна вечер на всички!

# 604
  • Пловдив
Честит имен ден на Ангелинка на мама Санчес, честит имен ден и на Чаеното момиче.Бъдете живи , здрави и много щастливи.
Малката Ангелинка нека расте много лъчезарно и усмихнато дете за радост на мама и тати.
Честито още и на всички малки декемврийчета с  прекрасното  име Рая.

Скромна почерпка и от мен -майка ми е именничка ,Рая също , а от днес е и християнче.Да са ми живи и здрави .

# 605
  • София
Честито на всички именници днес! Да сте живи и здрави и имената ви много щастие да ви носят!

Mariela78 - давам на Стефко от манджите за нас, когато няма пържено и няма много сол и подправки. От време на време му давам и готови пюрета,ама вече не му харесват много май. Не ги е отказал още, ама и това може да стане. За подсилване на имунитета моята педи каза, че не е хубаво да се дават тези изкуствените имуностимуланти, които рекламират в момента, защото са само химия, а много по-добре да му се дава пресен плод, в който има естествени витамини, да се дават билкови чайчета, вместо водичка и това е общо взето.

# 606
  • София
Честит имен ден на Ангелина на Санчес. Да расте здраво, усмихнато и умно дете, за радост на мама и тате.   bouquet

Честит имен ден и на Аги. Да си здрава и много щастлива с тримата мъже.    bouquet

Честито християнче на Анели.  bouquet

# 607
  • около ВАРНА
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  на всички майки или на техните малки съкровища- да ви са здрави и само да ви радват . Аз с нетърпение чакам именният ден на моето съкровище(27.12.)

# 608
Мариела 78, ние на Димитър му даваме пълнени чушки, мусака, пиле с ориз, леща... първо гледам да е готово с по-малко сол и ограничение на подправките, оделям в бурканчета няколко порции, след което слагам забранените пипери, бульони и фиксове пълни с Е-та и още подправки като за нас. Давала съм му пиле-каша, свинско варено с картофи също, изобщо ако не е пржоли и сметана, всичко, което може да се пасира му давам. Пюретата а и скъпички, а и не винаги ми харесва как миришат, не са като прясно сготвенко.

Майка ми продължава да го гледа Дидо, защото ние още сме болни и ме е страх да го взема, нека още няколко дни да се подундуркат, а ние продължаваме да трепем бацили, да видим дали ще ги надвием.

И на Дидо за всеки случай давахме осцилококцинум и вит Ц, че нали все пак беше в контакт с нас 2-3 дни, точно като се разболявахме. Засега мама казва, че е ок здравословно Praynig Grinning

Честито християнче на Анели!  bouquet Само най-хубави пожелания изпращаме!

# 609
Привет, честит имен ден на всички именици, макар и на патерици. Вчера не успях да вляза, за да го направя.
В унисон с времето предлагам едно топло чайче да замени кафенцето

Ние също сме със сополки и кашлица, ще ходим днес на контролен, за да видим какво е положението, пием сиропчета, капем капки и засега е това. Дано не продължим да се задълбочаваме.
Много съм доволна от вчерашния ден. Успяхме да понакупим коледни подаръци, че много деца има край нас и много празници, освен коледните.
Успешна седмица и усмихнат ден на всички. На болничките - бързо да оздравяване.

# 610
Добър ден! Има ли някой...?
Ние чак сега преди 2 дни се научихме да лазим.Стана изведнъж и сега няма спиране.
За храненето, аз съм давала супа топчета , в която има черен пипер, домати с ориз и всякакви подобни манджи.Жорко много ги харесва, но аз поначало не прекалявам с подправките и солта.
Осцилококцинум винаги ни помага Peace за предотвратяване на настинка.А когато му никнат зъби му давам витамин Ц поне 5 дни,защотот имунитета му отслабва.
Приятен ден на всички!

# 611
  • Ямбол
Мами помагайте, много ни е подсечено дупето, направо е разранено, като прежулено даже имаше кръв като сменях памперса. Случвало ли ви се е?

# 612
Мами помагайте, много ни е подсечено дупето, направо е разранено, като прежулено даже имаше кръв като сменях памперса. Случвало ли ви се е?

В такива случаи само Мустела за под пелени!
Открих го още с първото си дете- вълшебен крем.

# 613
Щом е чак до кръв по добре на лекар направо. При нас се беше получили така и ходихме дори няколко пъти докато се реши проблема. Амбер да не се засегне, но според мен ако е доста лошо положението едва ли ще помогне Мустела и други такива кремчета.

# 614
Ами и аз мисля, че трябва лека да види. Трябва да има някаква причина - я памперсите са виновни, я някаква храна е подсекла дупарата. Всеки път миене, подсушаване нежно и не знам дали бялата мустела /тя подсушава още повече, по мое мнение крема е добре да е с невен вътре, защото невенът е за рани по кожата. На нас много ни помогнаха Веледа, тези малките, които ни ги давана на училището за бъдещи майки, прекрасно действие имат. Обаче доки е най-запознат мисля. Peace

Общи условия

Активация на акаунт