Темата на ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ мами, с малки бебета шавливи и засмяни!

• 36 888
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • Ямбол
Момичета благодаря за отговорите, ще пробвам и с мустела, понеже не ми се ще да я водя до педи заради грипа, ама ако не помогне ще се наложи

# 616
Щом е чак до кръв по добре на лекар направо. При нас се беше получили така и ходихме дори няколко пъти докато се реши проблема. Амбер да не се засегне, но според мен ако е доста лошо положението едва ли ще помогне Мустела и други такива кремчета.

Писах, защото на нас в такъв случай ни помогна точно Мустела.Още с първият ми син.Веднъж се е подсичал толкова жестока, не го водих на лекар, някой ми препоръча Мустела, пробвах и от тогава нито веднъж не сме оставали вкъщи без това кремче.Като казвам, че е вълшебно, наистина имам предвид, че е вълшебно;) Поне аз друг такъв крем не знам.
Сега на Жорко често му пламва дупето (особено преди да се озъби).Мажа и буквално след часове, все едно нищо не е било.

# 617
  • около ВАРНА
Мами помагайте, много ни е подсечено дупето, направо е разранено, като прежулено даже имаше кръв като сменях памперса. Случвало ли ви се е?

В такива случаи само Мустела за под пелени!
Открих го още с първото си дете- вълшебен крем.
  За подсечено дупе използвам SUDOCREM- закупих го от аптеката (в родилното  ни подариха рекламна кутия -от там го знам).Използва се за грижа за б. кожа като предпазващ крем против пеленачено подсичане а също така и за грижа за кожата на възрастни против дразнещото действиена урината и подсичането   ХИПОАЛЕРГИЧЕН  аз съм много доволна

# 618
И аз съм ЗА Судокрем, и Галка беше по същия начин и с две-три намазвания всичко се оправи. Хубаво е Габи да се прегледа от лекар, но в това ГРИПНО време май е по-добре самолечението на дупето  Mr. Green

# 619
Минавам теграфно...нека са живи и здрави всички наскоро празнували!   bouquet
Нашата кака е болничка,но не е грип,де  Sick ,моля се да опазя малкия... Praynig
За подсечено,та чак разренено дупе препоръчвам Локоид крело!  Peace Мама Сън излекува така дупето на нейния Йоан след преглед при кожен,та аз копирах! WinkМиене само с вода,добро подсушаване,пудричка даже (аз ползвах Норсуфазол) и локоида 2 пъти дневно.След 4-5 дни продължих със Судокрема! Peace  
Ако има ранички с "мокър филм" Судокрем е невъзможно да намежете! Peace
Хубава седмица! Hug

# 620
Мим благодаря че си обяснила   love001 и аз имах предвид, че ако е много зле не се задържат върху кожата други кремове. След подобрение и аз продължих със Судокрема същи изписан от доктора. Лека вечер на всички   bouquet

# 621
 newsm78 Карате ме да се замислям сериозно, дори да се притеснявам... Аз мажа със Судокрем непрекъснато, имам предвид на всяка смяна на памперса. Хммм, ще питам и педи...

# 622
        Добра вечер и от нас Wink
 Ние почти надвихме вирусчето,и  Александър е мноооого по-добре. От вчера няма и температура и днес бяхме и на разходка. Разминахме се от АБ и надявам се и от усложнения. Хич не ми се иска да ходим до поликлиниката, за да го прегледат, че тия вируси и грип  Crazy
 " "Положителното" " от цялата работа е, че докато го тормозех да му меря температурата, милото ми детенце почти се научи да лази Heart Eyes Види ли термометъра- и хоп дига дупето и беш.... Но още сме съвсем начинаещи Wink
   Бързо оздравяване на всички мами и сладки бебковци
 6u6inka, аз мисля че не е необходимо постоянно да се маже с кремчето, защото Судокрема съдържа цинк и др. съставки, които се ползват при подсичане или др. раздразнение
   Лека и спокойна вечер

# 623
  • Ямбол
Благодаря ви мамчета още веднъж, судокрема не ни помогна, понеже е точно както казва МИмина "мокър филм"  и самия крем не се задържа там. 

# 624
Шушинка, защо мажеш? newsm78 Аз почиствам с мокра кърпа и слагам новия пампи. Ако има обрив, или се подсече, тогава мажа с нещо, но обикновено повече миене и помага само водата.
А иначе има едни, които са по-мазни кремове, те не са цинкови/бели де/, та тях не ги вълнува дали са мокри раните или не.

# 625
мами софиянки,трябва ми информация за клон на експресбанк в квартал Подуяне или някъде близо до него но нищо немога да намеря в Гугъла,та някоя от вас ако може да ми помогне или поне да ме насо4и,много ще съм благодарна   bouquet

# 626
  • около ВАРНА
Мами моето бебе е почти на 11 месеца а няма още зъбчета.Вашите съкровища имат ли бе че или някои още нямат. Започвам да се замислям тъй като дъщеричката ми на неговата възраст имаше 8 зъбчета.

# 627
да,ние имаме 8 и 9-тото ни мъ4и сега,но нали при всяко дете е разли4но

# 628
qni4ka05, не се притеснявай, ние също още нямаме зъби. Но това въобще не е тревожно, нито пък е знак, че зъбките на детенцето после ще бъдат здрави. Дете без зъби няма, ще пораснат. Heart Eyes

# 629
Добър вечер момичета,
Пожелавам на всички болни бебчета да оздравяват. На имениците чесито на патерици.
qni4ka05, не се притеснявай, и напите заби почнаха преди месец и половна да излзат и аз питах докторката дали има място за притеснение, защото бях чела, че това е признак на рахит. Докторката каза че до 1г. и 3м не е притеснително. На дядо ми първият му зъб е изникнал на 3 год  Shocked представяш ли си и на 62г. почина човека без нито един кариес #Crazy така че не се шашкай.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт