Перла-"Заприличахме на детективи"-16

• 47 975
  • 460
  •   1
Отговори
# 150

То това е и един от ефектите от този сериал - покрай него научаваме повече за страната и хората.

Кога ли някой чужденец би казал същото за българси сериал и България?  Crossing Arms 

# 151
Ти сещаш ли се за български сериал,който си заслужава? Аз единствените български сериали,които гледам са комедии: Морска сол, Клиника на 3-я етаж,Тя и Той.Ама те едва ли могат да допринесат за опознаване на България Rolling Eyes

# 152
в петък ходих до Истанбул и се оглеждах за Мехметчо, но уви нямах този късмет  Joy

e то 16 милиона в този град, определено ще видиш човек, който не се появява много по улицата...  Simple Smile
а и защо му казвате Мехмет?  така се казва само в един сериал. Все пак бТВ са купили 3 сериала с главна роля: Къванч Татлътуу

Ами то "Мехмет" е по-благозвучно, туй Къванч много завъртяно Joy Joy
Пък и тук сме зрителки на "Перла", разбираме се за какво говорим Laughing

# 153

То това е и един от ефектите от този сериал - покрай него научаваме повече за страната и хората.

Кога ли някой чужденец би казал същото за българси сериал и България?  Crossing Arms 
Не виждам нищо лошо в това да опознаваш съседите си, пък било то и чрез един сериал.
Наистина жалко, че ние не правим такива филми.
А на турците - евала, че използват тези сериали за реклама на страната си. Де да го правехме и ние ...

# 154
Момичета, гледа ли някоя от вас предаването "Другата България" по БТВ за Турция - Истанбул?
Много интересно. Дали тази гръцка църква "Св. Георги" на един от Принцовите острови не е онази, в която нашата двойка си пожелаваше разни неща?

Да , това е същата църква ! Peace

# 155
Странно, записах се, а не ми отчита записа и като си проверявам темата, нищо неми дава по нея. newsm78
И аз ще ходя в Турция и ще имаме разходка по Босфора. Белким видя къщата на Инджито.

# 156
Момичета прекарах си страхотно на срещата.Надявам се другата седмица пак да се видим и да сме още повече.Супер беше  Hug Laughing

# 157
  • София
мдаа срещичката беше много яка  Simple Smile
ако има другата седмица пак ще съм там  bouquet

# 158
Също и аз! Обичам ви, момичета!  Hug

# 159
Ако се повтаря извинявайте...

# 160
Момичета прекарах си страхотно на срещата.Надявам се другата седмица пак да се видим и да сме още повече.Супер беше  Hug Laughing

Е , снимки няма ли ?  PraynigСигурна бях, че ще е страхотно ! Peace Другият път и аз няма да я пропусна !

# 161
За съжаление не се снимахме.Аз не можах да взема апарата.Другата седмица дано се организираме пак и тогава ще се снимаме  Hug

# 162
  • София
малеее колко сте изписали, аз му оттървах края  ooooh!

направи ли ви впечатление, е Бтв вече пускат откъси от следващите серии  Wink

Чакам утре вечер вече, но ББ: в същото време ми е тъпо като знам Инджи какво направи за М., з той ще излезе с Нихан, да й обяснява как ще е постоянно до нея  Sad

# 163
Аз ги гледах на турски и съм бясна  #Cussing out

# 164
  • София
другия път ще се документираме  Mr. Green

абе квото и да върши Мехмедчо ББ накрая като в приказките нали заживяват щастливо, това е важно, то иначе нямаше да гледаме 130 серии де Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт