Перла-"Заприличахме на детективи"-16

• 47 873
  • 460
  •   1
Отговори
# 300
Много се двоумях за коя опция да гласувам. В началото и аз харесвах Инджи, но тя много прекали напоследък. Все прави сцени, все е обидена на горкия Мехмед, а той се чуди как да й угоди. И все си събира багажа да го напусне. Ама прав й път! Но не иска да се върне на село, а да си намери квартира в Истанбул и да живее с баба си. Пък тази хитра бабичка, все се прави се на болна, за да останат с внучката в хубавия дом, а си хапва и пийва под юргана. Абе гадни селски номера.

Да ви кажа честно, ако Мехмед остави тази лигла Инджи и си прибере първата жена и детето, направо шапка бих му свалила.

# 301
А Къванчо без тази брада има много обло лице. Май си я държи така за отпическо стесняване на долната част на лицето.

Но не иска да се върне на село, а да си намери квартира в Истанбул и да живее с баба си. Пък тази хитра бабичка, все се прави се на болна, за да останат с внучката в хубавия дом, а си хапва и пийва под юргана. Абе гадни селски номера.
Защо пък трябва непременно да се връща на село - жената вече е име в текстилната индустрия. А бабата не мисля, че се преструва заради хубавата къща и хапването.

# 302
  • в сърцето на един мъж...
Е, тя бабата ако искаше парите на семейството - нямаше да пълни чекмеджето с пари, които й изпращаше Мехмет Фикри, ами щеше да си ги харчи.
А колкото до Инджи - аз ако бях на нея, моя щеше да яде дървото, не да ходи да помага на бившата си любов. Айде признал детето, хубаво, ама да се спре малко. Не може хем с две жени, хем душата в рая. Едната да избира, какво само иди ми дойди ми.

# 303
Много се двоумях за коя опция да гласувам. В началото и аз харесвах Инджи, но тя много прекали напоследък. Все прави сцени, все е обидена на горкия Мехмед, а той се чуди как да й угоди. И все си събира багажа да го напусне. Ама прав й път! Но не иска да се върне на село, а да си намери квартира в Истанбул и да живее с баба си. Пък тази хитра бабичка, все се прави се на болна, за да останат с внучката в хубавия дом, а си хапва и пийва под юргана. Абе гадни селски номера.

Да ви кажа честно, ако Мехмед остави тази лигла Инджи и си прибере първата жена и детето, направо шапка бих му свалила.

Peace Вече почнах да се притеснявам, че нещо не съм в ред!  Shocked Майка ми и свекърва ми също не я харесват Инджир много истерия и много сцени, въпреки че прави жертви, няма подход към Мехмет.

# 304
Момичета,въпрос:Клипчето на Мехмед и Инджи/когато се прожектират моменти от съвместния им живот и тя ги гледа и плаче/ към хубавата песен на Сезен Аксу"Biliyorsun",която звучеше и някъде в първите серии , откъс от филма ли е ? Или е снимано специално като клип за песента?

# 305

Да бе, егати простата селянка, егати селските номера!!! Те двете с бабата са голям тандем - едната не харчи парите от дядката и ги събира, а после ги предлага, за да запазят къщата; другата пък тръгнала дела си на съдружника да продава, че и тя да помогне!Прекали наистина Инджито... глей само к'ви ги върши...За такива няма място в града, че сигурно и горкият Мехмет ще трябва да им плаща квартирата! А той след дълго чудене й угоди с безкрайни срещи, разговори и умилквания около бившата си приятелка...Аз ако бях на нея, ръце и крака щях да му целувам...

# 306
Момичета,въпрос:Клипчето на Мехмед и Инджи/когато се прожектират моменти от съвместния им живот и тя ги гледа и плаче/ към хубавата песен на Сезен Аксу"Biliyorsun",която звучеше и някъде в първите серии , откъс от филма ли е ? Или е снимано специално като клип за песента?

Във филма Инджи наблюдава тези кадри, но на фона на друга музика, мисля, че е инструментал. Песента на  Сезен Аксу звучеше когато  тя си тръгна първия път за Афион, след загубата на бебето.
Бях пуснала информация, че имам цялата музика на филма на аудиофайлове и мога да я пратя по скайпа на който желае

# 307
Минавам набързо , че отимвам на танци ! Ще изпусна първият епизод - очаквам от вас да ми го разкажете в цветни картинки , че до утре  #Crazy

# 308
  • при най-добрия мъж...
Не знам дали съм сбъркана или не,обаче нямаше да търпя Мехмед да ми се лигави толкова с бившата си приятелка.Хубаво е като женен мъж да поддържа някаква дистанция,пък то всичкото му внимание върху Нихан,а пък Инджито да му спасява задника.

# 309
  • в сърцето на един мъж...
Индира, не си сбъркана. Аз не мога да разбера какво толкова я нападат Инджи. Ми той като толкова много я обича и иска да е с нея - ми да го покаже бе, кво все тича да спасява разни други, а неговата като му се сърди е селянка... Нещо са им объркани понятията на някои хора Peace

# 310
Сериалът ми е любимият от турските,но напоследък са прекалили малко със скандалите и инатът в сцените.Иначе сюжетът е много свеж и хубав.Само ми се иска Инджи да разбере какъв колега си има и как е наредил жена му.Дано Мехмед и отвори очите.Двамата са много сладки заедно.

# 311
Сладурчета, кво првите, бе , не мога ди ви смогна? Много ви обичам , но съм бясна докато не почета всичко и не се напомпя преди филма. Хайде приятно гледане и по-кротко! Joy

# 312
Е този Мехмед найстина е полудал. Той обичал Нихан. Абе да вземе да се гръмне. Пък и нагъл Да пита инджи дали я притеснява това че ходел при нихан. Тя го кани на закуска, той си имал работа. После ИНДЖИ била такава онакава. Биволско търпение има, ако съм аз да съм го изритала.

# 313
Е този Мехмед найстина е полудал. Той обичал Нихан. Абе да вземе да се гръмне. Пък и нагъл Да пита инджи дали я притеснява това че ходел при нихан. Тя го кани на закуска, той си имал работа. После ИНДЖИ била такава онакава. Биволско търпение има, ако съм аз да съм го изритала.

Време е  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 314
Мръсникът Енгин! #2gunfire #2gunfire #2gunfire Каква хитра лисица! Гаднярът му с гадняр! Ама и нашата патица си я бива............ newsm03 личи си, че е от Афийон. fight

Общи условия

Активация на акаунт