Перла-"Заприличахме на детективи"-16

• 47 850
  • 460
  •   1
Отговори
# 330
Че какво ни е на възрастта! И ние сме хора, сърца носим!

# 331
  • Varna
Мехмедчото направо 50 годишните ги има за динозаври бееееее. Те не са хора. Ми тя майка му Барби. Всеки ще е горд със такава мама-убавица.
Голям егоист, голяяяяям. Той не знае още на коя от двете лигли да се спре а на майка си проблем ще направи.
детелинад-нищо няма на възрастта я какви сме убавици. Тъй, тъй да сЪ пУфалим да не чакамИ сиганкИти Wink

# 332

детелинад-нищо няма на възрастта я какви сме убавици. Тъй, тъй да сЪ пУфалим да не чакамИ сиганкИти Wink
Тъй, тъй Laughing

# 333
Той да си оправя мадамите, да не мисли за майка си!

# 334
тази седмица инджи ще разбере че е бременна, но както винаги ще бъде скарана с мехмед, а
този енгин е много досаден с нетърпение чакам инджи да го убие

# 335
Добре де, Шерефката нали излезе с колата, защо се прибира с такси?
Тези сценаристи  #2gunfire

# 336
може би защото е пила

# 337
  • Varna
Той Енгинчо не само досаден ами и много самодоволен и дебелоок и долен и мръсен комплексар. От тия дето ако му излезе някой мъж насреща ще му пада на колене и ще му ближе подметките да не би да изяде пердаха. Ох, как не сЪ Флюби във някое момиче дето спортува бойни спортове и да не знае тоя тапунгер това. Какъв кютек щеше да му дръпнат!!!

# 338
Наш Мето сега на майка си ли ще се сърди?

# 339
Сценаристите все пак са турци, при тях жената след 50 за нищо не става... освен да дундурка внуци #Cussing out

# 340
Sayerin, моля те, пусни онази снимка newsm17

# 341
тази седмица инджи ще разбере че е бременна, но както винаги ще бъде скарана с мехмед, а
този енгин е много досаден с нетърпение чакам инджи да го убие
Няма да са скарани с Мехмед.

# 342
Забравихте ББ  Crossing Arms

# 343
Наш Мето сега на майка си ли ще се сърди?

По скороББ на жена си ще се сърди. Нали тя го отнася за всичко. Сега ще и се сърди за това че защитава Шереф.

# 344
L e o, извинявай - въпросът ми беше риторичен, не че исках да знам какво ще стане по-нататък.

Общи условия

Активация на акаунт