Перла-"Заприличахме на детективи"-16

• 47 841
  • 460
  •   1
Отговори
# 375
shoppp , ще ме умориш от смях- жестоко сецване , а  Joy hahaha Joy?

# 376

Е, хайде, предава се!!  Laughing

Хмммммм, или симулира жестоко сецване, че да не го закачат... newsm78

Айде, лека ви нощ, аз отивам да беля домати и да си правя разбор на сериите, да видим кой -крив, кой - прав... smile3542

Сецване, ама не знам къде..  К"вото и да е, позата ми се вижда удобна  Laughing

# 377
Sayerin, моля те, пусни онази снимка newsm17

Коя снимка точно бе, джанъм?  Laughing

Оная, от която ми спря сърцето/ от фейсбука/

# 378
  • София
Ей, тази песничка много подхожда на Мехмед и Инджи!

# 379
Лелеее колко сте изписали....ама нещо ми стана блудкав този филм.

# 380
Laughing Ми мъж бе, Филипова, как по друг начин да се контролира?  Joy

Много начини има. Не ми се мисли, ако нашите мъже и те се контролират така какво ще става. Че то ще трябва постоянно да купувам това оново.  Joy Ами пари откъде в криза сме дееееее Rolling Eyes

# 381
  • София
добро утро и от мен   bouquet, снощи ни можах да се включа в разбора но сега ...

за протокола

Мехмедчо смени синята риза с риза на сини райета - голям напредък няма що ... hahaha

Пак си легна с повече дрехи от колкото ходи на работа.....

а пък видяхте ли сакото на Гьокхан (сорри ако не го изписвам правилно), лелеее майкоооо колко беше намачкано ooooh! ooooh! ooooh!, и му седеше като на заем взето tooth

та гледам сте разнищвали и патриархата на Мехмед, мдаа уж в началото беше много свободомислещ и казваше на Инджи , че не трябва да иска разрешения от него, ама ей на показа си ревнивия патриархален характер....
майка му да не е съката та не може да се вижда с други, забрави когато баща им ги напусна заради друга жена, ама майка му не може, тя им е длъжна докато са живи...

ейй неблагодарна професия е това да си майка  Mr. Green Mr. Green

да не говорим че почна да ме дразни с таз либоф към Нихан  #Cussing out #2gunfire, да се взима в ръце или да хваща пътя, кво е това, обичам и двете, пък не мога без нито едната, пък миналото си е миналооо, айде нема нуждааа...

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 09:32 от Морганчето

# 382
Лелеее колко сте изписали....ама нещо ми стана блудкав този филм.

И на мен! Дори снощи му изневерих с „ВИП денс„ Rolling Eyes

# 383
  • "Перла"
Мен почна да ме отегчава филма.Съвсем на сапунка го обърнаха.Тук са се изтървали със сценария.Почнах да се отегчавам.
За да направят някоя друга серия в повече така са го разводнили.Вече ми е смешно на мен си ,че продължавам да го гледам.Надявам се по това което съм гледала по турският канал да се пооправи.А и дублажът е отврат ,а той прави половиният филм.

# 384
точно това усетих и аз тези дни - че започва нещо да ми писва.
особено след като прочетох всички бб  Joy
ама като се поспра с това гледане тъкмо ще ми остава време за други неща  Wink

# 385
За това не чета аз ББ Naughty и ме държи още интереса Simple Smile

# 386
добре правиш, ама пусто любопитство  Mr. Green

# 387
  • "Перла"
Ми да,с едната искал да си играе и я обичал,с другата- ето на обичам те и живея затова с теб  Laughing

# 388
Ми да,с едната искал да си играе и я обичал,с другата- ето на обичам те и живея затова с теб  Laughing
Ха, ха, на акъла на сина си е, явно, ама много се заиграва, че и жена си чак наиграва #2gunfire
От друга страна много добре си е подредил живота, защо го упреквате?!
Както се казва "Кой - с една, кой - без една, той - с две... Една му...., друга го...
 Laughing

# 389
  • "Перла"
 LaughingПо принцип всичко това трябва да ме натъжава,ама уви,дефакто вече почвам да гледам на филма като трагикомедия Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт