Перла-"Заприличахме на детективи"-16

• 47 977
  • 460
  •   1
Отговори
# 105
Ако имате въпроси относно сериите занапред, питайте ме с бели букви. С радост ще ви отговоря, пък и скучая.

# 106
Да, вие ще се кефите, а за майничките не мислете!!!!!!  Sad Sad Sad

Решили сме и в Пловдив да се видим, само ако искаш остави телефон за връзка на ЛС. Peace

Много хубави снимки сте сложили Blushнай-много харесвам Мехмед с по-дълга коса, но гледам,че са го подстригали Cry

Точно в момента е пак с дълга коса.

# 107
  • DE
Аз сега убеждавам половинката да идем в Инстанбул. Иска ми се да посетя къщата...

# 108
Sayerin мила ти дугата седмица ще ходиш в Пловдив нали?Ако и ние идваме може да се разберем с хабиби и другите и да идем и там на кафенце  Peace

# 109
Да, хубава идея... Аз пък мисля да е без половинката, че ако си видя Мехметчо...  Blush Laughing

Sayerin мила ти дугата седмица ще ходиш в Пловдив нали?Ако и ние идваме може да се разберем с хабиби и другите и да идем и там на кафенце  Peace

Чудесно! Аз мисля да е другата, но не съм 100 % сигурна.

# 110
И аз още не знам със сигурност.Има време да сме живи и здрави до тогава пък другото лесно.С нетърпение очаквам утрешната среща.За тези,които все още не знаят:УТРЕ В 13:00ч. ПРЕД ВХОДА НА МОЛА ОТ СТРАНАТА НА БУЛ.СТАМБОЛИЙСКИ.ТЕЛ.НА ЛИЧНИ.ХАЙДЕ   welcome welcome smile3509 lalalala

# 111
Чудесно! Ще се видим утре!  Grinning

# 112
Тая вечер много скука нещо.Няма хора,никой не пише.Да земем да качим малко снимки на Къванч,а?Белкем се пораздвижи положението малко  Mr. Green

# 113
"За почитателките си от арабските страни той разказва следното: "Когато посещавам арабските страни, реакцията на жените е невероятна,доближават ме с писъци, плачат... . Имам почитателки от всяка възраст. Предполагам, че проявяват такъв интерес, защото съм мюсюлманин и културите ни са близки..."" Читат от http://www.euro-men.net/gumus.html
Точно щото е мюсюлманин  Joy Joy Joy Не е за друго  hahaha

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 21:46 от .::Перличка::.

# 114
# 115
"За почитателките си от арабските страни той разказва следното: "Когато посещавам арабските страни, реакцията на жените е невероятна,доближават ме с писъци, плачат... . Имам почитателки от всяка възраст. Предполагам, че проявяват такъв интерес, защото съм мюсюлманин и културите ни са близки..."" Читат от http://www.euro-men.net/gumus.html

Да, няма друга причина!  Joy Или е сляп или няма огледало  Laughing

# 116

Да, няма друга причина!  Joy Или е сляп или няма огледало  Laughing
Абсолютно.Или е прекалено наивен и скромен  hahaha

# 117
# 118
Sayerin мила забелязваш ли как от 1 страничка си пишем само двете  hahaha

# 119
Ми сигурно се изплашиха момичетата от толкова снимки, току-виж мъжете им забранят да влизат във форума..  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт