Перла-"Заприличахме на детективи"-16

• 47 951
  • 460
  •   1
Отговори
# 90
Леле кога изпасахте толкова много няма изчитанеее Joy Joy Joy

Поздрави за всички и приятна среща  Blush

# 91
Другата седмица,ако има желаещи може пак да се видим  Peace Хайде,зимайте и децата,ще си прекараме супер  Peace

Моето дете спи по това време.

Хайде за другата седмица пак,но ако ви е удобно по-следобеден час,16-17часа.........например
За мен няма проблем,стига да съм в София ще се радвам да се видим.То и моя спи,ама такмо ще поспи в количката и ще се насладя на няколко мин. спокойствие  Heart Eyes Wink

# 92
Момичета много сте забавни и духовити Joy
Докато ви изчета доста се посмях, чак детето се учуди, защо взирайки се в монитора се смея като луда hahaha
По повод анкетата гласувах с първа опция, защото мисля, че Мехмед изпраща и към двете различни "сигнали ", с които обърква и двете жени. Мисля, че когато човек е директен и говори ясно, голяма част от недоразуменията могат да бъдат избегнати, но пък кой може да сътвори толкова много серии, ако няма недоразумения Laughing

Много хубави снимки сте сложили Blushнай-много харесвам Мехмед с по-дълга коса, но гледам,че са го подстригали Cry

# 93
Относно анкетата бих искала да кажа, че Мехмет няма как да зареже детето . Да, той трябва д има само контакти с Нихан просто като приятел и приятел. Подкрепям Инджи ще е толерантна към Мехмет и, че приема Мехмед като свое собствено дете, но не мислите ли, че Мехмет прекалява като се обажда на Нихан толкова често. И като видя изражението на Инджи разбирам, че няма как да й е приятно. Всеки случай, ако бях на мястото на Инджи, щях да постъпя като нея, само, че не бих имала Енгин за съдружник.  Rolling Eyes Освен това, ако случаят беше подобен на този на Гюлсюн, никога не бих приела Тарък за съпруг! Това вече е по вина на Тарк, докато при Мехмет нещата са различни. Тук съдбата си е изиграла ролята. Wink

# 94
Да, вие ще се кефите, а за майничките не мислете!!!!!!  Sad Sad Sad

# 95
Един съботен отговор и от мен за анкетата с опция едно.Не съм влизала от два дни и докато прелистя страниците мина повече от час.Снимките са супер,а в п.74 видях една на Къванч и Сонгюл-седнали на диван,край тях възглавници,възглавници,а отзад за фон-спалня с бели чаршафи.../голям майтап!/Впрочем в последните серии Мехмед започва да изглежда все по-мъжествен и някак по-зрял,и в този вид повече се вързва с ролята си.Обаче това май се отнася само за външния вид.Защото предчувствам,че се заформя нов епизод от филма "Мехмед-Армията на спасението" за изпаднали в беда девойки.Бедна ми Инджи,пак минаваш на заден план!

# 96
Леле, монмичета едва ви смогвам!

# 97
 Shocked много сте бързи.

# 98
Момичета,как сте?Неска нещо не върви темата  Rolling Eyes

# 99
Здравейте!Мале докато ви изчета 2 часа!От 28 август не бях влизала и днес 3та тема заварих!Феноменални сте  love001

# 100
# 101
Момичета,как сте?Неска нещо не върви темата  Rolling Eyes

Ми то днеска събота...., обаче аз чак сега се добрах до компа заради заглавието на темата, действам, цял ден мятам крачоли и си възбуждам мозъчните клетки Mr. Green Утре вечер като си приключа разследването, ще пиша какво съм открила Joy Joy Joy

# 102
# 103
Перличка ,благодаря ти Hug

# 104
Перличка ,благодаря ти Hug
Моля,моля.Няма защо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт