Перла-"Заприличахме на детективи"-16

• 47 905
  • 460
  •   1
Отговори
# 75
Какво правите бе ,когато с чичко Гугал потърсиш снимки на Къванч Татлату,и излиза ,че всяка втора е от бг-мама! Joy

# 76
Какво правите бе ,когато с чичко Гугал потърсиш снимки на Къванч Татлату,и излиза ,че всяка втора е от бг-мама! Joy

Ужас, току-виж ни осъдил за права  Laughing То аз с удоволствие ще лежа заради него, ама ако ми идва на свиждане!  Mr. Green

Нова фен-страница във Фейсбук, който иска, може да заповяда!

http://www.facebook.com/inbox/readmessage.php?t=1210261533193#/g … ?gid=138232893480

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 00:23 от Sayerin

# 77
cassiopea  bouquet
Задоволи любопитството ми  Peace

# 78
  • София
С риск да ме набиете, но колкото и да се напъвам, не мога да я харесам тая Инджи бе, даже ми е противна.Знам, че не трябва да говоря така,но...всеки път като я видя ми се гади. Извинявам се на почитателкие и.Заради нея рядко гледам и филма.

# 79
  • София
доборо утро, с тия снимки сън не ме хваща  Mr. Green

ох добре че са те малко да изплакнем очите, че както ляга с балтона, и само сините му очи се виждат, не може човек да му се понарадва качествено...
пък ако знае само кво му мисля  ooooh! никой не може да го спаси  Crazy
С риск да ме набиете, но колкото и да се напъвам, не мога да я харесам тая Инджи бе, даже ми е противна.Знам, че не трябва да говоря така,но...всеки път като я видя ми се гади. Извинявам се на почитателкие и.Заради нея рядко гледам и филма.
айде сега ще се бием  Crazy Crazy Crazy няма такива работи, всеки си има вкус и право на глас Hug
на мен ми е симпатична, не колкото Мехмед разбира се, но ако ми харесваше колкото него това щеше да е притеснително за психичното ми здраве  hahaha hahaha hahaha

# 80
Добро утро момичета.Аз пак ще поспамя малко  Mr. Green

Утре в 13:00ч. пред Мола от страната на бул.Стамболийски.Срещичка.На лични давам тел,ако някой иска  newsm03 newsm44 newsm17

# 81
ОК! Там съм.

# 82
Супер  newsm44 smile3501 platinum ако искаш тел. пиши на лични да ти дам.Хайде момичета дайте да се съберем повече.Другата седмица,ако има желаещи може пак да се видим  Peace Хайде,зимайте и децата,ще си прекараме супер  Peace

# 83
# 84
Хайде момичетаааааааа   bouquet

# 85
  • София

покани и Мехмедчо и ще видиш колко много мацки ще се присъединят  Joy Joy hahaha hahaha hahaha

мола няма да ни стигне да се поберем  Mr. Green

# 86

покани и Мехмедчо и ще видиш колко много мацки ще се присъединят  Joy Joy hahaha hahaha hahaha

hahaha Ами ако беше казала по-рано като нищо щях да му пиша в фейсбука.Ама сега няма време да пристигне в БГ.Той не че щеше да дойде де,ама от опит глава не боли.Особено за такъв  Crazy Joy Joy Joy Joy

# 87
  • Пловдив
Само малко на страна от темата да ви питам - купували ли сте от новите дъвки, заедно с ластичка и снимка на Инджи, Мехмет или двамата заедно? Продават ги в една кутийка.

За първи път чувам....Ако видя, ще си накупя Simple Smile

# 88
Само малко на страна от темата да ви питам - купували ли сте от новите дъвки, заедно с ластичка и снимка на Инджи, Мехмет или двамата заедно? Продават ги в една кутийка.

За първи път чувам....Ако видя, ще си накупя Simple Smile

ДДа, имам си колекция даже! Laughing

Чакай бе, човек, че ние далеч не всички харесваме Инджи... Rolling Eyes

Ей, по-полека! Ще го изплашим човека! Joy

# 89
Другата седмица,ако има желаещи може пак да се видим  Peace Хайде,зимайте и децата,ще си прекараме супер  Peace

Моето дете спи по това време.

Хайде за другата седмица пак,но ако ви е удобно по-следобеден час,16-17часа.........например

Общи условия

Активация на акаунт