Перла-"Заприличахме на детективи"-16

• 47 871
  • 460
  •   1
Отговори
# 270
Добър ден, привет и от мен.
Те май и Мехмет, и Инджито са за оправяне в момента, ама ще стане, къде ще идат...
Кой по-рано, кой-по-късно...
Специално за Инджи - лампата още не й светва, че Мехмет тотално я е заслепил, той затова и не се съблича много-много, че тя горката иначе нацяло ще "грейне" Joy

# 271
Не знам как точно стои въпроса с програмната схема на БиТиВи, обаче ми намирисва че ще сменят времето на излъчване. Скоро започва Сървайвър, от октомври Денсинг Старс и нов сериал (също от октомври, само сряда от 21 до 22). Така Перла остава или в друг часови пояс, или ще дават по съвсем малко серии в седмицата, защото просто няма как да се сместят всички тези неща в този часови пояс.
Интересно колко епизоди остават. БиТиВи са заявили, че са 164 епизода мисля. Колко ли са дали до сега ?

Някъде бях чела,че като започне Денсинг Старс,ще преместят Перла в следобедните часове Crossing Arms

Има си хас , да го преместят в следобедните часове ! #Cussing out Тия хора искат да увеличат ръста на безработицата ли , що ли ?! newsm78

# 272
Мехмет реши за пореден път да се прави на майка Тереза. Нали Нихан имала психични проблеми с прохождането, та затова е цялото внимание и въртене около нея. Лошото е, че по този начин й дава излишни надежди, а и на Инджи досега не обясни достатъчно добре положението. Тя все пак е доста търпелива с него.

Мдаа, то сигурно затова и на Инджито й се иска да живеят само двамата, че да може Мехмет и нея да вмести в програмата си за спасение, то иначе дореждане няма...
Офффф, тя работата като на кино, ама ? ББ май горе долу след 15 -ина серии Инджи ще напусне Мехмет и след още толкоз ще се сдобрят, права ли съм?

# 273
  • София
shoppp ,

ББ: горе-долу толкова- докато я отвлекат, малко затвор, малко бременна, раждане, 1-2 серии радост и прилично поведение от страна на Мехмет и айде в леглото на Нихан  ooooh!

# 274
здравейте момичета, може ли с няколко изречения да ми разкажете снощните серии, че не успях да ги гледам, и ако имате линкове към тях да ги пуснете. благодаря ви предварително Simple Smile

# 275
Aз пък забелязвам, че кожата на Инджи най- накрая е  приведена в приличен вид. Сигурно бая зор са видели козметичките  Mr. Green , но ефекта е невероятен!

# 276
  • СОФИЯ
А чели ли сте някоя от историите пратени за конкурса ПЕРЛА обявен от Море от ЛЮбов и Бтв..Аз вчера се зачетох в една - доста интересна - в четири части , но определено почти нищо общо с Мехмед и Инджи не установих......

# 277
Цитат на: gospojata link=topic=425888.msg12388863#msg12388863
[/quote
Има си хас , да го преместят в следобедните часове ! #Cussing out Тия хора искат да увеличат ръста на безработицата ли , що ли ?! newsm78

Оооооооооох, мен вечер ме устройва напълно, а после и допълнително с вас се доразтоварвам  bouquet  bouquet  bouquet
Това ми е първият такъв сериал, който гледам, след него ще гледам и другите турски - по реда на заснемането им; в този може много неща да не са обмислени както трябва и да е основно предназначен за друга публика, но посланието и въздействието му за мен са невероятни... И накрая, не стига, че толкоз серии сценаристите ни изтезават ами и тези от Бтв, то не бяха рокади...Да бяха почнали още от началото -по 1 серия ли, по половин ли, ама и това, и часът да се знаят Crossing Arms

А за конкурса на Бтв - и аз четох няколко истории още преди месец и половина сигурно и просто се отказах! А той до 11 септември коя година е? Би трябвало 2010, че то сега сме още по средата на сериала, кой знае докрая още какво ще изскочи и кога...newsm78

# 278
  • Стара Загора
Момичета имам въпрос ББ Кого ще отвлекът тази вечер в сериите? Прочетох го в сайта на БТВ

# 279
мисля,че Бахар

# 280
Момичета имам въпрос ББ Кого ще отвлекът тази вечер в сериите? Прочетох го в сайта на БТВ
Тази вечер Бахар, ББ утре или други ден най-късно и  инджи, ще я отвлече енгин

# 281
  • Дива Индия
Нещо за Париж се спрягаше...

# 282
Тази вечер Бахар, ББ утре или други ден най-късно и  инджи, ще я отвлече енгин

Да, то - ББ всички на поточната линия - 80% от жените в къщата бременни, 40% - отвлечени; 100% от мъжете + Инджито - в затвора  Laughing
Чудя се Шефката как още е извън тази класация... hahaha
missence, благодаря! Ама ББ нямаше да му е удобно да легне с детето на дивана PeaceИ аз много се ядосвам! Много тъпо...

# 283
Нещо за Париж се спрягаше...

Аз доколкото разбрах Енгин лъже Инджи, че магазинът в Париж не отваря врати и трябва да плащат неустойка - точно обратното. А Енгин ББ мисли да отвлече Инджи след ревюто в Кападокия - да отидат в Париж и там да работят заедно и да живеят като семейство + дъщеря му

# 284
ББ Най-напред Енгин ще отведе Инджи в Кападокия, там наистина има магазин и ревю и т.н.р после ще я заведе из стари руини в околността и ще я върже в специално подготвена за това спалня в катакомбите, през това време ще чака хеликоптер, който да ги отведе в Париж. Тази вечер обаче ще отвлекат Бахар.

Българските серии са 128, турските са 100, но са по 85 минути. Не съм чула за смяна на часовете на Перла засега, освен че ще е три пъти в седмицата от 21 ч. по една серия.

Ох, Морганче, много ме кефиш с коментарите, но няма да го видим голичък за съжаление, джанъм!  Laughing

Като се замислям от психологическа гледна точка, обяснявам си поведението на Мехмет към Нихан, първо, времето, през което я е оплаквал и страдал по нейната загуба, не е много далеч в миналото, изведнъж я намира заедно с детето, досега винаги се е чувствал виновен за смъртта им, логично е поне да се опита да помогне. И е нормално да е пораздвоен, Инджи не му помага особено, единственото търпение което виждам аз е да се връцка сърдито и да прави сцени. А и с нейния Енгин вече ми досади яко, и двамата с Мехмет действат наивно и ще си го получат затова. Сценаристите в това отношение са се справили, все пак за нормален мъж даже доста се въздържа, а инсценировките на Нихан са гадни, но и нейното поведение е нормално, да иска да си го върне след всичко преживяно. Въпреки че тя изключително ме дразни!  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт