Перла-"Заприличахме на детективи"-16

• 47 875
  • 460
  •   1
Отговори
# 255
Не знам как точно стои въпроса с програмната схема на БиТиВи, обаче ми намирисва че ще сменят времето на излъчване. Скоро започва Сървайвър, от октомври Денсинг Старс и нов сериал (също от октомври, само сряда от 21 до 22). Така Перла остава или в друг часови пояс, или ще дават по съвсем малко серии в седмицата, защото просто няма как да се сместят всички тези неща в този часови пояс.
Интересно колко епизоди остават. БиТиВи са заявили, че са 164 епизода мисля. Колко ли са дали до сега ?

# 256
  • Пловдив
Ами според мен , това и е проблема на Инджи - твърде много се жертва и твърде често прощава! Peace Колкото и да не съм и фен , има някои достойнства , които не могат да и се отрекат  -  организирането на пикника беше страхотна идея ! Wink
Да идеята беше супер, но това с розата беше върха. Мехмед стои с роза в ръка и тя му вика сега ми дай розата. И после като отидоха на пикника за какво си говорят за Енгин и за Рукие. Не можеха ли нещо за себе си да си говорят.

Сценаристите така са вместили две в едно. Щом е решено, че нещо ще говорят, защо да има отделна сцена за това, а да не е на пикника. Естествено, че и за себе си са разговаряли. Един филм не може да предаде всичко, а дава сбито нещата.

# 257
Не знам как точно стои въпроса с програмната схема на БиТиВи, обаче ми намирисва че ще сменят времето на излъчване. Скоро започва Сървайвър, от октомври Денсинг Старс и нов сериал (също от октомври, само сряда от 21 до 22). Така Перла остава или в друг часови пояс, или ще дават по съвсем малко серии в седмицата, защото просто няма как да се сместят всички тези неща в този часови пояс.
Интересно колко епизоди остават. БиТиВи са заявили, че са 164 епизода мисля. Колко ли са дали до сега ?

Някъде бях чела,че като започне Денсинг Старс,ще преместят Перла в следобедните часове Crossing Arms

# 258
И мен почва да ме нерви филма.Сега всичко се върти около Нихан.Тоя Мехмет голям "търлък "
А Инджи....мнооооого търпелива.

# 259
  • София

Някъде бях чела,че като започне Денсинг Старс,ще преместят Перла в следобедните часове Crossing Arms

добро утро,   bouquet
да ви кажа по добре поне да дават следобед по 2 серии та да свършва, иначе ще го глозгаме до пролетта, и без това стана толкова бозав с таз пача Нихан, че вече си мисля дали да не пропускам по някоя серия, то бива, бива, ама и това тяхното никъде го няма,

и все пак сериала има напредък, Мехмедчо си легна бос и по тениска - да не повярваш, току виж до края на сериала почнал да си ляга като бял човек  hahaha hahaha hahaha

# 260
и все пак сериала има напредък, Мехмедчо си легна бос и по тениска - да не повярваш, току виж до края на сериала почнал да си ляга като бял човек  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy

# 261
Добро утро момичета  Hug Хубаво сте си побъбрили снощи.Мехмед и мен ме дразни и то мнооого сериозно.Ако аз съм на мястото на Инджи до сега да съм му изхвърлила синята ризка и багажа през прозореца в басейна,а Нихан щях да я прегазя лично 4-5 пъти тамън за по сигурно /базикам се за последното,макара че сценаристите трябваше да го включат като вариант/ Не бих търпяла такова отношение,особено каквато съм ревнива...малееееее.Това моя мъж да ходи при неизживяната си възкръснала любов,да и носи цветя,да ме пренебрегва заради нея,да си бъбри сладко,сладко по тела пак с нея и при най-малкото нещо да търчи при нея   #2gunfire Направоооо....не отговарям.Ако му е такъв зора и хем го боли хем го сърби,щях да му кажа да си ходи при Ниханчето златничката тя и да ми забрави и името и адреса и всичко  #2gunfire Ааааа Naughty

# 262

Joy Joy Joy

hahaha Joy ще ме уморите

# 263

Ами то след толкова критика от ваша страна ,кво да прави човека! Joy

# 264
  • София

Ами то след толкова критика от ваша страна ,кво да прави човека! Joy
[/quote]

емиии, трябваше да се усети, а и синята ризка я нямаше - явно беше за пране  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
вчера със зелена блуза и дънки - абе може и да стане човек от него... hahaha

# 265
Момичета да питам ББ:С тоя Енгин какво става?

# 266
  • София
Момичета да питам ББ:С тоя Енгин какво става?

ББ ще отвлече Инджи, Мехмед ще ги намери, Енгин ще се опита да убие Мехмед и тогава Инджи ще го застреля, за да спаси за пореден път Мехмед....
все хубави работи му се случват общо взето  Joy hahaha hahaha hahaha

# 267
Здравейте и от мене, снощи не се включих че домакинствах и зяпах филма Joy

Обаче и аз като Сайерин започвам да се дразня на Инджи, за Мехмет пък да не говорим - нещо ми писнаха всички с тези блудкави пози ама то нали затова е сериал, незнам защо ама Нихан взе да ми става симпатична - въпреки ролята си. Преживя жената лоши години, инвалид беше а сега може да се върне към живота си пълноценно и с нови сили, незнам аз, но Мехмед определено незнае къде се намира и какво иска, а Инджи е толкова наивнаааааааа #2gunfire #2gunfire

# 268
Мехмет реши за пореден път да се прави на майка Тереза. Нали Нихан имала психични проблеми с прохождането, та затова е цялото внимание и въртене около нея. Лошото е, че по този начин й дава излишни надежди, а и на Инджи досега не обясни достатъчно добре положението. Тя все пак е доста търпелива с него.

# 269
Много благодаря, Морганче, за експресния отговор. Hug

Общи условия

Активация на акаунт