Ани, днес като се видим, да ми се скараш!
Нека любовта ви с всеки изминал ден става все по-голяма и здрава!
А ние си мислим,че диването отдавна е заспало,а то само се правело
Като ме видя и не пожела вече да стои сама,че я взех при нас и така до 1 ч.Доиграло и се посред нощите
От 2-3 вечери все късно заспива.Може би пък да е някакъв период
Не ми пречи де.Сега ще чакам да идват за профилактика на климатика,баш в 14 часа,когато тя спи.Така че няма да има обеден сън,а и времето не позволява за разходка и ще е цирк
преди
и сега

И много се радвам, че ти е харесала моята идея за надпис ЧРД 
А пък за немските сватби и аз имам впечатление, че са скучни. Ох, сега прочетох че сте имали неприятно преживяване с Ана Мари. Душица малка, предполагам, че е било от стичащите се сополки. 
Ух, сега видях снимките на Ради 
А Тино е станал още по-сладък!
Та, както казва моят съпруг "Разбирам те и съм с теб" 

То и още имаше за писане, ама трябва да ставам. Хубав ден! 
Та съм купила пантофки (не zнам точно кога ще й станат обаче), едни като вълнени чорапи, но с кожена подметка, много са готини, и два чифта.. тука е водят ABS Socken, т.е. това са като термо чорапи, но с едни гумички отдолу на стъпалцето, точно zа да не се пърzалят, zнаете ги със сигурност. Та ако искаш чорапи, това са твоите, да zнаеш
Мисля, че ще се ходи добре с тях... Та така.. А, дописвам, Григи, Ана Мари сега ходи с едни като цвички кожени, ей скапахме ги тия обувки. От 6месечна ги носи, до сега не съм й ги свалила, е само в жегите в БГ не й ги слагах.. Обаче й омаляват, искам пак да й вzема и такива, но не намирам zа съжаление в момента. Е има де, ама само едни дето са ми доста скъпички и чакам някъде да пуснат. Това са ми любимите бебешки обувко_пантофи. Абе универсални са.
, одисея zа хремата написах 
Измъчи се тия дни с пустата Т, но му се вижда края 

И при нас заспиването е трудно и ако не заспи с вечерното сукане, повече не търси гърдата и започва един рев...
А, Деси ме изпреварила
Аз съм решила да й взема цвички - хем целите са кожени, хем меки 

Днес занесох и два грама урина.
Казаха, че стигало обаче.
Като го изкъпем, е достатъчно да му вържа една тензухена пеленка като забрадка и докато си изпие млякото е съвсем сух. Дори и хавлиена кърпичка не му трябва. 
Честит първи рожден ден на Константин, Божидар и Мирослав!
Честит празник и на вчерашните рожденици Симона, Моника и Оги! Желая им най-вече здраве, много сладки пакости и смях! 

Малката умря от кеф, че най-после я изведох!
Доскучава й вкъщи и вечер след 18ч. вече се чуди какво да прави.
Така ще е сега през циганското лято- ще се обличаме, събличаме....
Откъде е наследил тези къдрици?
Някъде след тригодишна възраст започват по-леко да я понасят, но пак има 1-2 неспокойни нощи. Все пак, като се научат да издухват сополките, става малко по-добре. 

Естествено пак не дава да я пипат и орева болницата докато й премерят главата и гърдите. После още една доза плач докато я боцнат по пръстчето, че сега се правели изследвания.
Иначе много й се радваха на самостоятелността и характера
Джи спа при баба си, която пък днес има РД и съответно на обяд бяхме там
Сега чакам да се приберат момчетата от ДГ и ще тръгвам към концерта на Мейси Грей.
Доста ангажименти имам всеки ден, но попрочитам новините около вас.
Зная, че когато на човек му е тежко едва ли поучения и позитивните послания биха оправили положението му, но все пак ми се иска да ти кажа, че сигурно ще ти е полезно ако малко и ти промениш гледната си точка и погледнеш не толкова негативно на нещата. Поне моите впечатления от постовете ти са, че си по-скоро песимист, по-скоро самоиронична., по-скоро критична... Всичко това неизбежно се предава и на детето и понякога безпричинните периоди на нерви се дължат на по-дълбоки причинители от прякото обкръжение. Аз самата също имам по-тъмни дни и състояния... и почти винаги са се отразявали индиректно в поведението на децата ми. Ако искаш опитай се и положи усилия да промениш малко себе си, когато не можеш да промениш напрягащите те обстоятелства.
Това да се срешиш, да сложиш един гланц за устни, една пудра и един руж отнема точно 3 минути и се прави, защото човек има потребност за се чувства по-добре като погледне в огледалото. И съвета на Бора за фризьора /ама че рима/ - също би проработил. Ако искаш да го направиш и аз мога да гледам малкия ти за 20 минути, колкото да ти спретнат 1 сешоар. Опитай! 

Препоръчани теми