Пак й отрязах. Тогава ми хрумна да й дам само парчета от рибата от супата /самия бульон н го пожела/ И така сложих в чинийката пред нея едно парче - изяде го. Още едно - пак. После пак искаше кашкавал. А аз междувременно й дадох педвидената за вечеря манджичка. И така... Факт е, че отнема по повече време, но пък е факт и че така се храни мнооого по-добре като количество и качество на храната. Когато й стане скучно затваря устни и ... край. А така се занимава, изучава вкусове, плътности... Хрумна ми, че бих могла да й предлагам и топчета от ориз и сирене и кашкавал - добре разварен ориз, настърган кашкавал и докато са топли ги омешваш и правиш топченца, които а хапват "между другото с манджата" Опитай да му слагаш "неговата храна" в отделна купичка. Аз така правя - сервирам салатата и "мезетата" на масичката пред нея, а пюрето /супата/ си ги държа в ръка или ги слагам на голмата маса. Ако иска да дърпа лъжичката- остави му и лъжичка до неговата порция.
На колко си, 22-23? И някакъв "мъж", пък имал и той биологична връзка със сина ти те прави крива? Доколкото си спомням ти живееше заедно с дядо си, нали така? И "таткото" ви е приходящ? Е, добре де, що не си смениш ключалките един прекрасен ден и не го изриташ? И да викнеш няколко по-здрави приятелчета да те изпратят до вкъщи? И аз, като Иринии, да попитам, само заради парите ли го търпиш това чудо? Не, че не разбирам как се гледа дете без пари и че просто не става, ама...хептен никаква работа ли няма за теб, за да се отървеш? Та ако ще продавачка да е, все нещо има...

Препоръчани теми