Страшно мъчно ми стана като прочетох за тортата ви. При мен същият гаф се получи на втория РД на Спаси, когато бях дважди по-ентусиазирана от първия, защото той вече разбираше какво става и очакваше... поръчах я в Романс - еклерова. Получих някаква отвратитена сметатета история... с неопределен вкус и конситенция... Видът също беше покъртителен...
Та така... Вече имаме Дидка 
На добър час утре!!!
Ще пишеш ли и от работата /защото съм сигурна, че в къщи едва ли ще имаш сили и време/

А малките zвеzдички
, те винаги ще греят zа теб 
...
Чак в Патиланци се отказа от тая работа... Много се извинявам за сценките, Флу 

, не съм гласувала в анкетите, з-то нямаме претенции, със всичко сме съгласни само да сме с Вас!
Благодаря ви и от мое име, че ви има. Наистина сте БЕЗЦЕННИ!

Сложи тя инжекцията,врътна се и замина.Аз попивах кръвта с памуче,а Далия плачеше повече от преди.Като погледнах,гледам порязана
Милото ми детенце
Извикахме пак сестрата,а оная почна да се оправдава,че Далия мръднала и затова
А не е,сигурна съм.Държахме я с мъжа ми много здраво 
Преслушаха я и пак и назначиха инхалации.Добре,че поне няма да има инжекции
Много,много се измъчи милата ми душичка
дано вече се оправи малката душичка

Утре ще ходим да пазаруваме, в други ден ще правим разни неща за хапване и ще украсяваме
В събота, естествено, ще довършвам каквото има за довършване, преди да дойдете, ще купонясваме, ще чистим след купона, ще спим. В неделя ще посрещаме роднините ни ... искам почивкаааааа
Ама, освен ако не измисля скоростно една машинка на времето - нямааа. Убедена съм, обаче, че всичко си заслужава, защото детенце ще се види с приятелчета, майка му - също 
, но където и да решите - там сме!
ми ... хапва си детето
дано е по-леко отколкото си го представяш 

Препоръчани теми