ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, СЕПТЕМВРИЙЧО СЛАДЪК ЗАСМЕН

• 34 661
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Флу, страхотни сте  Heart Eyes Страшно мъчно ми стана като прочетох за тортата ви. При мен същият гаф се получи на втория РД на Спаси, когато бях дважди по-ентусиазирана от първия, защото той вече разбираше какво става и очакваше... поръчах я в Романс - еклерова. Получих някаква отвратитена сметатета история... с неопределен вкус и конситенция... Видът също беше покъртителен...  Sick Та така...  Вече имаме Дидка  Mr. Green В този ред на мисли, Диде, докато искаш тортите ти да са бутикови НЕ започвай да ползваш полуготови прахообразни кремове и сладкарски заготовки!  Naughty

Бора, сърцето ми се сви като прочетох за звездичките...  Cry На добър час утре!!!  Hug  bouquet Ще пишеш ли и от работата /защото съм сигурна, че в къщи едва ли ще имаш сили и време/
Петка, аз още нямам цикъл.
Дарушка, онзи ден, когато видях снимката ти беше доста късно и после нещо се отнесох, но искам да изкажа приятното чувство, което ме обзе при вида на така хармоничното ти и щастливо семейство. Много сте красиви и слънчеви и четиримата.  Hug Heart Eyes

въпрос
Джинджи няма да пропие адаптирано мляко със сигурност. Моята кърма покрай зачестилите ни раздели определено е намаляла. През деня яде млечни продукти и хапва кисело мляко, но това брат й го приемаше плюс минимум 350мл АМ до 2.5 годинки. Сега съм в чудене как да се справя със ситуацията... Някакви идеи? /аз какво ли не опитах де, но все пак.../

# 661
Добра вечер, момичета.
И докато пак не съм zабравила, искам да честитя днешния праzник на всички. Неzависимостта е и винаги ще бъде много важно нещо в живота на всеки. А какво остава, когато става дума zа цял един народ..
И така, седя си аz тука, чета ви и ям чери доматки с моцарела (докато си ги режех, се сетих колко сладко си обсъждахме всякакви храни, докато бяхме бременни. Сега не го правим, имаме си по_важни въпроси zа споделяне  Laughing ) и пия.. бира. Не ми обръщайте внимание на комбинацията, аz съм си малко "циганска торба" понякога Embarassed  Crazy
Флу, доста гадно, така да ти смачкат настроението на праzника.. Но надявам се, това не е помрачило целия ти ден  Hug
Бора, хайде, на добър час, мила, с новата работа  Hug А малките zвеzдички  Heart Eyes , те винаги ще греят zа теб  bouquet
Ирини, а zащо не пие Джинджър АМ, не харесва вкуса му, или не пие нищо от биберон? Ако не е второто, опитвала ли си все пак шише с кисело мляко? Знам, че не е оптималния вариант, но като няма друг... Или на теб не ти се ще така? Ако не и това... май остава да яде повечко мляко в друг вид и това е  newsm78 ...
Май ще каzвам лека нощ  Tired

# 662
Здравейте, мацки!
Честит рожден ден на порасналите ни дечица от днес и вчера!!!
На партито на Флу и Ели, беше много приятно! Хлапетата се надивяха едно хубаво в Патиланци, та после аха-аха да отнесат плувката още на път за вкъщи Mr. Green
 Само дето моят юнак реши да си показва всичките магарии Confused Дайте идеи какво да правя  срещу бъркането в гърлото с пръстчета. Откачам, ви казвам, а той ми се хили насреща. Вчера направо ме побърка - събрали сме се мами, дечица, приятелки на Флу. Децата си играят и се усмихват, мойто си рови в гърлото и издава звуци на повръщане Sick Чак в Патиланци се отказа от тая работа... Много се извинявам за сценките, Флу Blush
А, дай скайп на лични, между другото, за да ти пратя снимки, ей сега ще седна да ги отсея набързо.
Суийти, а не мога ли да намина към вашия район, когато е удобно,  и да ти дам парички? Ако няма ка кда стане - здраве да е, и по банков път мога, ама щото сме в един квартал Hug
Хайде, отивам да прегледам снимките, а Флу, като виновничка за тях, ще качи които намери за добре Wink

# 663
ДУ,
Честит да бъде рожденният ден на вчерашните ни рожденничета: ЗОЯ, ЕЛИ, АНТОАНЕТА, ЯСЕН, ВЛАДИ И ИВАН! - бедете живи и здрави, усмихнати и благословени Hug
Флу - честит да бъде и твоят ден - много красиви и запомнящи се мигове занапред, гарнирани с мнооого любов и щастие Hug
За общият рожден ден - ще направя всичко възможно да присъстваме - дано не ни мине котка път Hug, не съм гласувала в анкетите, з-то нямаме претенции, със всичко сме съгласни само да сме с Вас!
Така... днес е и нашият ден рожден - сигурна съм, че всяка една от вас разбира как се чувствам. През изминалите дни докато течеше подготовката за тържеството, постоянно се пренасях с една година назад - и аз като вас си спомням в детайли всеки един ден в очакване на нашето ВСИЧКО! При нас беше свързано с чести прегледи, мерене на тонове....На 23.09 ме приеха точно по това време с идеята просто да съм под наблюдение и грам идея си нямах, че до края на деня бебс ще бъде вече на бял свят LaughingТолкова страх, вълнение, очакване, нетърпение - още усещам всички объркани чувства в мен, когато лекарят ми каза, че се налага секцио. И малко след този разговор той вече беше реалност - беше толкова мъничък, когато го видях за първи път, толкова беззащитен - не можах да го докосна, да го погаля. Цяла нощ една буца беше заседнала в гърлото ми, не мигнах в очакване да го прегърна. Сякаш усещах, че нещо ще се случи, следващите дни бяха толкова трудни, няма да се впускам в подробности, виждах го закратко, галех го и му говорех и тогава му обещах, че ще компенсираме тези моменти. Винаги спомняйки си тези мигове ми идва да го "изям". Съжалявам, че се отплеснах малко Praynig Благодаря ви и от мое име, че ви има. Наистина сте БЕЗЦЕННИ!
Забягвам да се стягам за днешният ден, ще се отчетем със снимки Heart Eyes
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА НАШИТЕ АСТРАЛНИ БЛИЗНАЧЕТА:
ЯНА, ВИКТОРИЯ И ДАНИЕЛ - БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ, ОБИЧАНИ, БЕЗГРИЖНИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА. НЕКА ВИЕ И ЦЕЛИТЕ ВИ СЕМЕЙСТВА СЕ РАДВАТ СЪС ЗДРАВЕ НА ВАШЕТО ПОРАСТВАНЕ!

# 664
Сиска, честит рожден ден на малкия Алекс! Да порасне здраво, усмихнато и умно дете за радост на мама и тате!     ura

Петка, честита да е годинката на Яна! Все така да пълни дните ти с емоции и смях!  newsm59

Ние изчезваме навън да оползотворим прекрасния есенен ден  Grinning

# 665
Добро утро, майчета!

Честит рожден ден на Яна на мама Петка, на Александър на мама Сиси, на Виктория на мама Анджелика, на Данил на мама Борина! Мишленца малки, бъдете здрави, щастливи, обичани, горди и справедливи! Вървете смело напред по пътя си и раздавайте любов навред!
   bouquet

# 666
Честит рожден ден на Яна,Виктория Александър,Даниел,както и на вчерашните рожденици!   Милички душици,бъдете много здрави и вечно влюбени в живота!
Честит рожден ден на патерица и на Флучия ! Флу,остани си все такава истинска,мила и нека мечтите ти се сбъдват!Ти заслужаваш това  bouquet
Нашият рожден ден не мина според очакванията ми,но другата година ще се реванширам.Бяхме в къщи и аз реално не можах да седна,а преди това по болници обикаляхме ConfusedСнощи пък събрахме приятели и се получи доста по-добре,а и на Дали и хареса,а това е най-важното Hug
На рожденият и ден,вечрта оставихме за малко гостите сами и отидохме да сложат на Дали инжекцията.На смяна беше една сестра,недоволна,че и прекъсваме сериала #Cussing outСложи тя инжекцията,врътна се и замина.Аз попивах кръвта с памуче,а Далия плачеше повече от преди.Като погледнах,гледам порязана Shocked Тая овца,като е забила иглата и я е изплъзнала и направо си беше като порязано #2gunfire Милото ми детенце smile3518 Извикахме пак сестрата,а оная почна да се оправдава,че Далия мръднала и затова CloseА не е,сигурна съм.Държахме я с мъжа ми много здраво ConfusedПосле тая стана много любезна и мила bash
Вчера спряхме инжекциите и инхалациите вече.А днес пак се събуди с кашлица и големи хрипове TiredПреслушаха я и пак и назначиха инхалации.Добре,че поне няма да има инжекции ooooh!Много,много се измъчи милата ми душичка Tired

# 667
  • София
Честит рожден ден на Яна, Виктория, Александър и Даниел!
Честито и на вчерашните рожденици!
Честит Рожден Ден и на Флу!
Много здраве, радост и топлина в сърцата и в семействата ви!

Мимолетка  Hug дано вече се оправи малката душичка  Praynig Praynig Praynig

Ето и...

Суити, днес ще преведа паричките. Можеш ли да ми кажеш кои маршрутки минават през това заведение?   bouquet

# 668
уф, от 11:00 до 12:50 висях пред кабинета на педито като...
Мартин има някакъв гаден обрив по половите органи...изписа Тридерм, след малко ще ходя да купувам. Дано да не е скъп...

Иначе у нас тече потготовка за празника на най-важния човек вкъщи. Чистене, чистене newsm75 newsm79 newsm28 Утре ще ходим да пазаруваме, в други ден ще правим разни неща за хапване и ще украсяваме ooooh! В събота, естествено, ще довършвам каквото има за довършване, преди да дойдете, ще купонясваме, ще чистим след купона, ще спим. В неделя ще посрещаме роднините ни ... искам почивкаааааа smile3514 Ама, освен ако не измисля скоростно една машинка на времето - нямааа. Убедена съм, обаче, че всичко си заслужава, защото детенце ще се види с приятелчета, майка му - също  love001
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: ср, 23 сеп 2009, 13:37 от Шматка

# 669
sweetkids_mama, много благодарим за поканата, но няма как да дойдем Сега ще гледаме да сме вече по-редовни и за следващо събиране ще се постараем да сме там Simple Smile

# 670
  • софия
Здравейте!
ние сме в някакъв копмарен период, чакаме 2 зъба (7-8) и е нещо страшно, сополи, подсечена, мрънкаща, незнаеща какво точно иска.. ужас, дано избият бързо, че мойте нерви са много опънати вече...

# 671
  • София

Суит, идеята е чудесна, ама аз мисля, че е по-добре да изберем някое място (например центъра) където ще е по-удобно за всички, иначе аз лично мога да дойда в Младост, ама...

аз от Свобода съм твърдо "За" центъра  Peace , но където и да решите - там сме!

Любо е качил 600 г този месец. Май това му е рекордът  Flutter ми ... хапва си детето  Mr. Green

Бора   Hug дано е по-леко отколкото си го представяш  Praynig
Ще правите ли ваксината за 13-ти месец?

# 672
  • София/Търново
Честито на рожденниците!

При мен небето пак е мрачно, та чак зима навява. Все се убеждавам, че това е, което иска всяка жена, но все по-малко ми се вярва, че изобщо някой може и да си го помисли, камо ли да си го пожелае. Кретенията, идиотизма, безконечният мързел и ежедневната скатавка са ми основни опоненти. Спирам до тук, защото май само аз черня форума.

За рождения ден не знам нищо. Иска ми се, ама като знам какво ме очаква, за да дойда хич не си и възлагам надежди...

# 673
Честито на (патерици  Embarassed) на Зоя, на Ели, на ФЛУЧ, на АНТОАНЕТА, ЯСЕН, на ВЛАДИч

Едно по-навременно честито на ЯНА , на ВИКИ, и на АЛЕКСАНДЪР

nbirthday nbirthday nbirthday

Irinnii,за АМ - когато отбивах малката (все пак беше на 7-8 месеца и това има значение) тя пропи мляко от биберон (действие което упорито упорито отказваше). Случи се в следната ситуация - когато бяхме със свекърва ми навън, малката беше сериозно ожадняла и преди това беше яла малко някакво пюре.
Също така, пропи и вода от биберон когато свекърва ми й го предложи, въпреки многобройните ми опити преди това.....
Eos, напълно те разбирам. Но също така тези ти ми мисли ме навяват точно кагато съм уморена и изнервена до обезумяване,  и каквато и да е помощта ми се струва нищожна, а всъщност не е точно така. ПОЧИВКА!! Пожелавам ти ПОЧИВКА и релакс. Намери, открадни време, избягай.....но отпускай

# 674
Ирини, какво точно те притеснява? Ти напълно ли ще спираш кърменето скоро? Сутрешно, вечерно, нощно, привечерно след работа?
След 1 г. препоръчителните количества са 500-600 мл, от които половината може да са в млечни продукти - сирене и пр., като при тях респективният грамаж е много по-малък. Аз си мисля, че 1-2 кърмения и 1 ч. кисело мляко ти решават въпроса...

Рожденици, бъдете честити!
Нямам муза да пиша много, че май кътници чакам и ке лудна.

П.П. Специално за Сиси - ако не успея да ти се обадя днес (покрай сагата с изпуснатия в гърнето телефон за момента не мога да ти възстановя номера) прости ми! Но все пак ще поднеса пожеланията си на Алекс лично, пък било то и на патерици!

Общи условия

Активация на акаунт