Изпробвани са всички видове шишета и всички видове млека. Предлагани са от всички - от мен, от таткото, от бабите /все пак Джи беше нколко дни при баба си и там АМ-то беше предложено по няколко пъти на ден... тц/
- но познавам момиче, което продължи да кърми 2-годишната си дъщеря активно след едноседмично прекъсване за пътуване в чужбина... та няколко дни Джи все ще изкара и без тъй необходимото мляко... ми е мисълта. А кърмата ти е намаляла щото вече е по-малка част от порциона й, но... това дали значи, че ще спре скоро?! Асето да каже като по-компетентна, по моему - не е задължително.
Добре, че ми е първо дете, та поне няма с кого да сравнявам (с чуждите отдавна се отказах).
И аz смятам (от поzицията на дъъългия ми опит
Дори според мен не се чувстваше истински виновна, държеше се така само zа пред камерите. Прииска ми се да я осъдят 

Надявам се да намерите решение за вас 
цуни го тоз Хамлет от мен и Дарюгата!
Много гушки на Любо сладура, Зоя Бузанкова, Ели, Антоанета, Египетският Ясен, Владчи любвеобвилният 
и за днес (рано тукашно време) кацащият на канапето дивак Мартин + Илина и Елица 
. Не се губи така.

За тортата 

), Миташки

Малката е влюбена в него - люшка се и се смее с глас! Ох, отплеснах се! Исках да честитя рождения ден на прекрасните Яна на Петка, Алекс на Сиси, както и на Дани и Вики! Бъдете щастливи, мили деца!

Препоръчани теми