Иначе новото покрай Габка е че вече отговаря с "да" и "не" на въпроси, чете на бебешки език като вземе книга, почна да крещи всеки път като и се скарам, станала е много палава, мрънкаща и има страхотен инат! Иначе за моя огоромна изненада, след почти 3 седмици не слагане на гърне, днес си го поиска и се изпишка в него
И ние не подминахме повръщането по пътя от морето за Стз
Иначе изкарахме супер на моренцето, и в Стз и на моето село ходихме. Габи си намери нов приятел, ето вижте :
. И пак казвам-ако имаш възможност!Че то е много лесно тук да пишем и да даваме акъли,но само ти си знаеш ,кое е най-доброто за теб и детето!

Страхотни снимки 
Аз мисля, че ако успееш да стиснеш зъби още няколко дни докато мине адаптационния период, всичко ще се нареди
Майка ми сега взе първа група, доста от децата нямат още навършени три годинки, през целия ден и звънят родители да ги поуспокои. Казва, че тръгналите в началото на месеца вече почти са свикнали - и родителите, и децата 
Дима нали не я приеха на ясла, коментирах го с шефа ми, каза, че и без това ситуацията в службата в момента не изисква да бързам да се връщам на работа и се разбрахме да си изкарам цялото майчинство, да си взема после натрупаните отпуски и да се върна евентуално юни. Уведомих и в яслата, че вече не бързам да я вземат януари и мога да изчакам да навърши две годинки. И онзи ден се оказа, че трябва да започна работа най-много до два месеца. Уговорихме се да се върна първоначално на половин работен ден, в края на месеца ще уточним всички подробности. Очи нямам да ходя пак в яслата да се моля предвид обстоятелствата. Засега се разбрахме свеки да дойде да я гледа до обяд докато я вземат на ясла, но ще трябва да живеем заедно и не знам как ще се нагласим. Мъжът ми също обеща, че когато има възможност ще си организира нещата така, че срещите му да са следобед и да остава с Дима сутрин. Изобщо засега не знам дали ще се справим, но ще опитаме. Хубавото е, че шефът ме увери, че ще се съобрази как ще е удобно и за него, и за мен, както и че дори да имам доста преводи и т.н. ще ми даде възможност да ги правя вкъщи и да му ги изпращам по мейл или факс. 
, рано е още да звъня в яслата, той стои за по час-час и половина
иди и поговори с директорката на яслата ако трябва да се стегнат малко
Ако детето е разтроено и след 1 ч. стоене реве не го оставяй изобщо за обет там! / 

от кога ви туткам..а,а,а?!?

В този ред на мисли има ли и други освен Гергина, които вече да са махнали памперса? 
Качих малко от последните ни снимки по морета и паланки в сайта, дано не съм прекалила с количеството Препоръчани теми