за 72бр. давам 26лв. мисля,че беше.ОБАЧЕ...ще ги сменям
развалиха ги.Сложилли са някакъв лосион,сега са едни ароматизирани и на Дани дупето се зачерви,че и не минава от мазане.За пръв път се случва от памперс да му се подсече дупето.
)
На всички ви желая хубава почивка и много да се радват на семействата си!
...
...Мааааалко завиждам на всички мацки, които се ожениха или се женят - ама вие си ме знаете...пък и вече и желание за сватба нямам - виж, ако беше преди 5-6 години - до около 27 всичко е мааааалко по-различно,а??? Не, не - аз изоооообщо не съм в депресия - хич и нямам време затова - в главата ми само някакви служебни простотии се блъскат - с тях заспивам, сънувам - ще откАча направо...Ритка, ВаняМ - стискам палци скоро само усмивки да са в сърцата!!! Коя с антидепресанти - коя с алкохолец (упс, и Емма в това число) - ха дано по-бързо се оправите...
А ДАЙ го използва винаги, когато иска да направиш нещо за нея (а не само да й дадеш)...
), бананите ги берат зелени и ги пръскат с акцелератори за узряване, всички плодове се ирадиират, за да не гният (сравнете еда домашна ябълка и една от Фантастико - за колко време ще изгние), заколбасите от рога и соя да не говорим) - така че според мен правилото е в златната среда и в баланса - в незалитанео по някакви крайности...един приятел отказа цигарите 2-ри курс и ги замести с лула...докато не научи, че рискът от рак на ларинкса от лула е по-голям от рак на БД при цигарите...) И най-важното е да си носим новите дрехи според мен!!! А аз покрай Елица напоследък нямам много нови дрехи...тез почивни дни ще компенсирам!!! Целувки на всички!!!

, по 3-4 блузи сменяме и все е мокър. Айде да избиват тези кучешки, че не се търпи вече.
, че да не я бъркат Елицата . Е, Ема как я гласят в яслата
А това с котето и чушката е много сладко.
!!! Въпреки че вчера май по-добре са били нещата, че и лелката е успяла да му набута манджа на нашия хубусник на обяд 

,обичам те ,бе жена ! Усмихвай се !
Дано излезе решението колкото се може по-бързо и всичко е наред 

3 поста ,ей ама как подробно си описала храните
ще съм на вода няколко дни сега
)

Препоръчани теми