АПриЛчЕтА 2008!!!

• 16 609
  • 225
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи! Да сте здрави и щастливи!
Емма,съчувствам ти мила,на мен това ще ми се случи след по-малко от 2 седмици,но трябва да го преодолеем,при нас няма кой да помага и трябва да се нагодим някак си.Ще свикнат,къде ще ходят.Спомням си като ставаше въпрос за ясли колко беше надъхана и как трябваше да спите едва ли не пред яслата,ами сега се сети колко деца не са успели да се класират и родителите се чудят как ще се оправят.Дано да си намериш работа,която да те радва и тогава друга песен ще пееш!
 Ех, много ме бива да давам акъли,ама то и моето чудо тепърва ме чака.Дано всички мъници да свикнат по-лесно!
Галке,ти напаво се оля,то не бе писане,то не бе чудо.Явно днес си го откарала на релакс пред компа.

# 136
Момичета здравейте и от нас Simple Smile

Четох по диагонал и мернах Михаелка, на която искам да кажа - Мише ти си просто ужасно красива булка!!!!!!!! Пу-пу-пу направо ми окапаха очите бе момиче-страшна си! Радвам се за вас и да помилваш малката буболечка в коремчето  Crazy

Еммич четох и за твойте притеснения, просто те чета и знам че ни чака същото, стискам ти палци да издържиш и Сумо да се адаптира много скоро  Praynig

Ние вече се завърнахме, днес чистихме, готвихме, плащахме сметки и тн, но сме готови вече! Сега се заемам да качвам снимките от срещата ни в сайта ни Simple Smile Иначе новото покрай Габка е че вече отговаря с "да" и "не" на въпроси, чете на бебешки език като вземе книга, почна да крещи всеки път като и се скарам, станала е много палава, мрънкаща и има страхотен инат! Иначе за моя огоромна изненада, след почти 3 седмици не слагане на гърне, днес си го поиска и се изпишка в него  Hug bowuu  И ние не подминахме повръщането по пътя от морето за Стз  ooooh! Иначе изкарахме супер на моренцето, и в Стз и на моето село ходихме. Габи си намери нов приятел, ето вижте :

http://img268.imageshack.us/img268/846/img8073copy.jpg

http://img198.imageshack.us/img198/9462/img8092b.jpg

http://img42.imageshack.us/img42/7471/img8271u.jpg

http://img268.imageshack.us/img268/8498/img8282h.jpg

ПП- Аз пак си смених ника  Mr. Green, но това име ме преследва навсякъде, абе странна история  ooooh! Laughing

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 01:16 от Bel Ami

# 137
Емма,какво да ти кажа,не искам да съм крайна,но ако имаш възможност,гледай си Сумото!От това,което чета,излиза,че и двамата само се мъчите!То детето сигурно ще свикне,ама до тогава ти да не се поболееш,че после за какво си му такава я депресирана,я нервна...!Аз бих пробвала след няколко месеца пак,до тогава може да е пораснал и поулегнал Grinning. И пак казвам-ако имаш възможност!Че то е много лесно тук да пишем и да даваме акъли,но само ти си знаеш ,кое е най-доброто за теб и детето!
Ако пък няма на къде и трябва да ходи,опитай да бъдеш спокойна,че той сигурно усеща,че си раздвоена,и затова не иска да стои там.
Каквото и да решиш,успех ти желая! Hug

Galivo,браво на теб!Не знам как издържаш с толкова тичане и други "задачи"! Ами я вземи качи една,две снимки да те видим,че ни е домъчняло Hug

Aquariel/Bel Ami,страхотна идея е тази с магарето!Личи си ,че на Габата много й е кеф!Осебено там,дето е легнала отгоре му! Peace

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 03:07 от anabana

# 138
  • Бургас
Добро утро!
Акварелче, понеже пия кафе с едно отворено око, викам си имаме нова мама, добре, че познах Габката  Blush Страхотни снимки Peace
Галиво, и Дима няма 11 кг., но взимам Пуфис 5, стягам им малко повече лепките на кръста, но са и добре, не пропускат. 4-ката, въпреки че ги дават до 18кг. все ми се струва, че я притесняват Rolling Eyes
Емма, няма ли възможност да звъниш през деня по телефона на някоя лелка и да питаш как се справя Сумо вместо да се тревожиш Thinking Аз мисля, че ако успееш да стиснеш зъби още няколко дни докато мине адаптационния период, всичко ще се нареди Hug Майка ми сега взе първа група, доста от децата нямат още навършени три годинки, през целия ден и звънят родители да ги поуспокои. Казва, че тръгналите в началото на месеца вече почти са свикнали - и родителите, и децата Wink
При мен ново 20 ooooh! Дима нали не я приеха на ясла, коментирах го с шефа ми, каза, че и без това ситуацията в службата в момента не изисква да бързам да се връщам на работа и се разбрахме да си изкарам цялото майчинство, да си взема после натрупаните отпуски и да се върна евентуално юни. Уведомих и в яслата, че вече не бързам да я вземат януари и мога да изчакам да навърши две годинки. И онзи ден се оказа, че трябва да започна работа най-много до два месеца. Уговорихме се да се върна първоначално на половин работен ден, в края на месеца ще уточним всички подробности. Очи нямам да ходя пак в яслата да се моля предвид обстоятелствата. Засега се разбрахме свеки да дойде да я гледа до обяд докато я вземат на ясла, но ще трябва да живеем заедно и не знам как ще се нагласим. Мъжът ми също обеща, че когато има възможност ще си организира нещата така, че срещите му да са следобед и да остава с Дима сутрин. Изобщо засега не знам дали ще се справим, но ще опитаме. Хубавото е, че шефът ме увери, че ще се съобрази как ще е удобно и за него, и за мен, както и че дори да имам доста преводи и т.н. ще ми даде възможност да ги правя вкъщи и да му ги изпращам по мейл или факс.

# 139
  • Варна
Добро утро!

Емма напълно те разбирам и ти съчувствам за положението с яслата. И аз съм го чувала това за "няма несвикнали деца....", но когато твойто дете ти реве и е стресирано, си е съвсем друго положението. Големите ми ходиха на ясла и за около 2 седмици свикнаха, НО бяха по-големи (Ели - на 2г.2м, Ники - на 1г и 10м) и ревяха само при воденето (после се успокояваха - идеята да звъниш по телефона е добра).  Сега Невена ще я пусна чак догодина (това му е хубавото да е родена началото на годината).

Всяка майка си усеща детето, ако доста се травмира (тук зависи и от персонала) и за да речем месец няма и помен да посвиква, по-добре да се намери друг вариант. 

Барби страхотна булка си била! Желая ви много щастие и красиви и здрави дечица!

# 140

Благодаря ви момичета за подкрепата   bouquet, рано е още да звъня в яслата, той стои за по час-час и половина  Mr. Green и аз през почти цялото време седя под прозореца им, така че горе-долу знам за какво става въпрос. Наистина-като минат 10-15 дни тогава може да се говори за някакво свикване или несвикване. Но ми е трудно, въпреки че се бях нагласила психически ама.....явно не достатъчно. Да мине още малко време па ще го мислим пак.

# 141
Добро утро!
Емма ама ти не отбираш и от съвети- НЕ стой пред яслата !!! и попитай другите майки какво им е мнението за въпросните лелки и как са се държали техните деца !!!
И си мисля че щом са там на работа ЕГН-то не им е оправдание да се държат дръпнато с децата и да нямат подход Thinking иди и поговори с директорката на яслата ако трябва да се стегнат малко  Peace Ако детето е разтроено и след 1 ч. стоене  реве не го оставяй изобщо за обет там! /

# 142
ЗДравейтеее, добро утро/ден.

Емма, чета ти и аз терзанията и си представям Аимирчо в същата ситуация... По принцип ходи при чужди хора, но напоследък заради моите разходки до София ( хем седи с баба си, не чужди хора) не иска да го оставям сам, ако ме вижда, всичко е наред....
Но си мисля, половин час не е ли много малко време, той тъкмо се наревава едно хубаво и аха да се успокои и ти се връщаш ( или  такива са условията в яслата?)
И все пак си мисля,ч е нещата ще се наредят, важното е и ти и той да се чувствате спокойни.

Галка, много хубавоо ми става, като те чета, бебката расте ли растеее  Heart Eyes

Голди, много неприятно така в това положение... дано по-скоро се намерят места в яслата за малката.

Гледам, говорите за килограмите. Скоро Аси не съм го водила на лекар, но като го кача на кантара показва все 9 килца. И всички дрехи от миналата година си му ставата...май расте само на дължина, нокти и коса  Crazy

Мирка, като ви гледам снимките с магарето - Аси на това му вика "Дий, дий, коне!"

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 11:07 от tanzen

# 143
  • Някъде на път....
galivo, дръж се геройски, почти не остана!  Hug
Хайде, момичета, няма ли още някоя да се престраши за второ бебче?  newsm78

# 144
Срока за качване на снимки за колажа е до 25.09 (петък),после който качил...качил ще натамъня колажа и го пускам в нова тема  Peace

# 145
  • София
Сисе, много си строга, сега ще се юрне народа да снима. Може ли да кача снимка направо в сайта или трябва да ти я пратя?

# 146
Галиво, още малко стискай кълките, а после - леко раждане.  Hug

Барби, прекрасна си! Чак се питам истинска ли си. Нека всеки ден очите ти греят с този мек и топъл блясък, както на снимките, бъди все такава лъчезарна и красива, а мъжът ти да е все така влюбен и потънал в очите ти. Желая ти дълъг и щастлив семеен живот и едно прекрасно малко бебче, което да ви радва много.

Поздрави на всички априлчета и мамите им.

# 147
Сисе, много си строга, сега ще се юрне народа да снима. Може ли да кача снимка направо в сайта или трябва да ти я пратя?

Как ще съм строга бе ей хора  Crossing Arms от кога ви туткам..а,а,а?!?
В сайта има албум за колажа може там,може на пощата ми,може на скайпа ми...където ви е удобно Peace

# 148
Eто малко снимки от срещата във Варна http://aprilki.multiply.com/photos/album/35#photo=108 Ако някой ви се струват по замазани, това е защото са големи снимките , дайте на "Zoom In" горе в дясно, за да ги видите в реален размер Wink

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 16:06 от Bel Ami

# 149
Мараба капитанки  Crazy
Галке (Илиева) аз пък един път на 100 год. да се разпиша и ти взе, че ме освирка  smile3534  Wink
Благодаря мили сладури за благопожеланията, аз стискам, не се оплаквам, но определено и малката маймунка засега (да чукна на дърво) ми съдейства, за разлика от брат си обаче  Mr. Green
Голди, да ти кажа честно и аз си мислех да мина на 5-ца Пуфис, поне за през нощта или да сменя марката временно докато трае тоя пиклив период, ама пусто не мога да се наканя като знам, че досега почти всички видове съм ги изредила и няма някоя марка, която да ме удовлетворява напълно. Между другото забелязахте ли колко свалиха цените на памперсите, днес в Билла гледах 70 бр Pampers вече са 22-23 лв, Пуфиса последно 70 бр ги взех за 24 лв, само Либерото държат летвата високо... Дали е временно явление или трайна тенденция?  Thinking В този ред на мисли има ли и други освен Гергина, които вече да са махнали памперса?  newsm78
Анабана  Embarassed  Hug Качих малко от последните ни снимки по морета и паланки в сайта, дано не съм прекалила с количеството  Rolling Eyes Ей ни на http://aprilki.multiply.com/photos/album/36#photo=232

Общи условия

Активация на акаунт