! perla ние по принцип сме с 5-ца (или 11-25кг) Колко по-големи памперси да му взема
(все пак сме 13кг) .По едно време си мислих,че са му големи и за това пускат и реших да му взема по-малки 4-ка на памперс.Е няма такава простотия ви казвам
.Две сутрини събирах от леглото гелови топчета и на третата вечер се отказах
.Сега изтиквам през деня 4-ката ,а вечер пак с 5-ца,и пак мокриииииииииии.Днес взех поредната марка за проба(добре ,че на магазина продават и на бройка ),и утре ще ви кажа как е 
.Пиши по-често и не се притеснявай да ни питаш ако имаш нужда
.Стига да сме компетентни ще отговаряме 
сещам се за поне още две варненски Крисита,които празнуват
Да са ни живи и здрава всички!!! 
има и друга причина според мен да спрат да пишат някои мами....просто са започнали работа и не им остава нито време,нито желание за форума.Нормално е с времето редиците да оредеят още повече ( за съжаление) 
) сега си имаме вече и galiiiva
Кажи нещо повече за себе си и за детето.
.Сложа ли го обаче да седне и почват едни крясъцииииииииииии
.
/
, че нямам търпение за колажа на Сиска

По отношение на здравословното хранене, май сме някъде по средата. Избягвам да и давам вредни храни, но си мисля че това е мишън импосибъл.
Поради яслата, се отказах да уча за гърнето- сигурна съм, че като доиде момента- ще стане. Иначе по техни уверения- там също нямат голям успех, но тя там е най-малка и не я мъчат много (не че с този нейния инат има полза...).
Аз не съм от бременската тема с вас, но споделям, че и на мен ми липсват много хора. Хиксита помните ли я? Galiivea
:
Пак сверих часовника!

Просто съм на автопилот и така.
Ей, не прекалявай с тия вампири, бре!

ПУ-ПУ-ПУ-ПУ!!!

Ползваме Памперс 4+.
Идеята с Памперс 5 много ми хареса, ще я приложа, че и аз не държа да сменям памреси като къртица в тъмното!
Солети много рядко давам, основно парчета плод - ябълки, бананчета. 

/

Сиска, първо тук ги качвам, да не кажете, че ви предпочитам пред декемврийките...

Препоръчани теми