Браво !
) ама ти си простоооооооо
нямам думи страхотни сте !!!
,за храненето .....мешана работа по-принцип съм противник на всичко вредно ,Но винаги се намира начин някой ,някъде да предложи или аз да купя такива неща ,що се отнася до у нас понякога съм доста крайна ...(бяла захар не ползваме ,маргарин ,олио в краен случай ,храни съдържащи натриев глутамат ....ей такива неща)
ние сме трагедия от ......винаги
много трудно заспива ,много
понякога се предава в количката или в люлката ама е рядко .
сутрин памперса е почти празен
иначе ползваме едни гащи Мания много са хубави а цената им е още по-хубава (7,50лв./20бр.) 5-ти номер
дано чете скришом и тя и се отчете

Хайде,напиши нещо повече за вас!

И аз бих искала да ги видя

А Мимето е страхотен бонбон 

.
.Дано да бъдат много ученолюбиви и току виж излезли професори след време
) .Айде после мамите на първолачетата да разказват как е минл първият им учебен ден и как се чувстват децата.И снимки да покажат разбира се .

.След разходката пак ще се включа да видя до къде сте я докарали 

На всички родители търпение и здрави нерви... 

Сутринта даже си поплаках....Липсват ми момичетата
А така хубаво ни беше лятото...Но от друга страна се радвам, разбира се, че са сред връстници и се чувстват добре

Иначе като ме види, че ям аз идва и си иска, опитва веднъж и...дотам. В тая връзка се сещам за един виц :
Верно, по 90 гр., но пием 
Трябва ми успокоение, а не до-окомплексиране 

....да вземем едно клубче ли да спретнем? Което може би ще прерастне в клуба на АА.....дай боже.
Исках първо на вас да се похваля
И така... дългоочакваното събитие "сватбата"
мина... чак не мога да повярвам... всичко ми беше като на сън... беше толкова хубаво... и толкова бързо свърши... няма да ви казвам колко нерви изхабих докато я организирам, но всичко се получи супер
искам да кача и снимки, но не се получава нещо 
Утре съм на фетална морфология, та да я видя как е горката след това което и причиних Препоръчани теми