) Де да изглеждах и аз така в 5 я месец. 

Не ми се сърдете, не ви е лесно със сигурност, но сте страшни 
Ако изпие 300 мл вода за денонощие е добре. Пие само вода да подчертая, и мляко сутрин и вечер но не винаги, сокове, газирано, бира не 

.Само не можах да видя къде е бебка
,много я криеш ей
На снимките не ти личи въобще,че си бременна
)
откакто отказа нощното хранене на 2-3 месечна възраст. Не са ми пропускали памперси досега, ползваме Хъгис 5, или Либеро 5.

Стига си я крила!
) Какво не ти е тамън?
Гризки,чипсове,шоколад още повече газирано не давам!
....непрестанно бърбори нещо,но не му се разбира.Не казва още смислени думи,различни от обичайните.
С 2 думи- мели плещи но нищо разбарно, а иначе разбираемата и реч се свежда до 15-20 думички от рода на мама, тате, кака ... опитва се да казва и много други неща като са ако повече от 2 срички обикновено се редуцират някой от тях и общо взето по смисъл се досещаме какво иска / то от зор говори милото/

Съвесем съм сериозна , направо ми останаха очите ,да знаеш ! 

Очите ми останаха в снимките. Чакаме инфо за бебка днес 
И аз се нареждам на опашка за такава умопомрачителна рокля за догодина, ще гледам децата, докато ми я правиш 
Бърбори много вкъщи и по цял ден, по телефона също, но абсолютно нищо не и се разбира, истински думички казва не повече от 10 и то в много редки случаи. С непознати комуникира единствено с усмивка, не им говори и не отива при тях, колкото и да и се радват
Сега съм взела детската дъска на Илчо за тоалетната чиния, ще видим дали ще имам някакъв напредък, но определено през гърне няма да минем 
Дима също не се цепи от колектива; понякога успявам да я излъжа като намачкам или настържа плод в грис или нишестен крем, но ей така да хапне плод - тц 

Всичко стана за част от секундата просто.Аз и една друга майка си люлеем децата,Сиана пожела да слезе,свалих я,другото дете също слезе,но то беше по-голямо и скочи в движение и люлката се люлееше още,Сиана за секунда се шмугна между краката ми и люлката я удари право в устата и я отхвърли на земята...Вдигнах я веднага,гушнах я и тръгнах настрани да я успокоявам и изведнъж видам цялата и уста пълна с кръв...помислих,че и се е откъртил някой зъб,но слава Богу беше се цепнала устничката от вътрешната страна....
Препоръчани теми