АПриЛчЕтА 2008!!!

• 16 374
  • 225
  •   1
Отговори
# 90
Добър вечер!!! Ей ама ще се пръсна от кеф като гледам как сте се наредили отгоре  newsm03 newsm53 newsm51 Браво !
Миленка страхотна си ,неотразима без да преувеличавам родена си да позираш ( и Милен има заслуга де  smile3509 photo) ама ти си простоооооооо  smile3501 smile3501 smile3501 нямам думи страхотни сте !!!
Честит имен ден на именниците ,да са живи и здрави!!!
Съни гърне НЕ ползваме ,слага си го на главата ,събира играчки в него ,ноооо а съм посмяла да го сложа и  smile3514 ,за храненето .....мешана работа по-принцип съм противник на всичко вредно ,Но винаги се намира начин някой ,някъде да предложи или аз да купя такива неща ,що се отнася до у нас понякога съм доста крайна ...(бяла захар не ползваме ,маргарин ,олио в краен случай ,храни съдържащи натриев глутамат ....ей такива неща)
Лурдес май си намерила решение на въпроса  smile3501 ние сме трагедия от ......винаги  ooooh! много трудно заспива ,много  Tired понякога се предава в количката или в люлката ама е рядко .
памперсите , никога не ми се е будил мокър и нощем съм сменяла само в началото там до месец ,два после не ,но имам наблюдения ,че той нощем не пишка  Thinking сутрин памперса е почти празен  Simple Smileиначе ползваме едни гащи Мания много са хубави а цената им е още по-хубава (7,50лв./20бр.) 5-ти номер  Peace
Теоилео помним я Хикси ама тя нас ни забрави  Crossing Arms дано чете скришом и тя и се отчете  Hug
Нали вече си имаме метро та с Тифани имаме едно предложение преди да стане кучешки студ да си спретнем една среща в Борисовата .......а? Какво ще кажете ? работещите да кажат кои ден  Peace
ето ви и едно фото да видите какви художници си имам в нас :

лека и мека !!!   bouquet

# 91
Ха здрасти !
1. Милена, исглеждаш просто зашеметяващо ,мила ! Направо си неотразима !!!! Hug Flutter
Откъде си купи тази прекрасна рокля? Цвета ми е любим !
2. Анабана, всеки има право да пише или не, да му отговарят или не. Аз си имам моменти,когато не ме интересува какво изобщо става във форума, мисля че и при другите е така. Всеки има избор и мисля че не трябва да се кахърим,че този или онзи вече не пише  Hug
3. Всички да оздравяват бързо !
4. На МИлени и всички други майки на ученици, утре желая един страхотен първи учебен ден !!!  bouquet

# 92
Дааа,вярно е,че всеки има право да пише или не! И в тази връзка добре дошла на решилата да пише galiiiva! Grinning Хайде,напиши нещо повече за вас!

По въпроса за нощната смяна на памперси-да,вече от седмица и нещо сменям памперса нощем(нямам проблем със заспиването после).И то,защото Калина от тогава започна да суче по-нарядко и да пие повече вода!Сама си наложи този режим!А една нощ беше върхът,когато изпи 400 мл.вода(без да суче)! Но тя си пие много вода,от както е родена.Ние с баща й също пием вода в огромни количества,така че това не ме притеснява.

Гърнето още не го ползваме-понякога играе с него,даже сяда от скоро на него,но като й махна памперса,не иска да седне-пищи.

Здравословно хранене-оххх,един от най-сложните въпроси!За сега удържам положението откъм сладки,газирано,чипсове,мазни храни,но това не значи,че и аз не й давам кроасан например!Общо взето здравословното хранене е по моя преценка,така че става едно здравословноооо...!

Като тръгнахме на яслата след отпуската и ми казаха да занеса четка за зъби, че след обядват ги карат да си мият зъбите! Mr. Green Искам да ги видя отнякъде, представям си каква са картинка! Grinning Heart Eyes

hahaha hahaha И аз бих искала да ги видя

Cenitelkata,другия път им дай повече цветове Laughing Много са сладки!

Отивам да разгледам снимките на Милена,но ако наистина са 200,ще си оставя и за утре. Thinking

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 03:40 от anabana

# 93
  • Бургас
Добро утро Hug
Миленка, изглеждаш зашеметяващо, невероятна рокля, разкошна Peace А Мимето е страхотен бонбон Heart Eyes
Ценителката, готови са за изложба художниците - сладури Grinning Hug
Аз да почерпя за първия учебен ден на Илчо, да пожелая на всички, които откриват учебната година днес весел празник и да отивам да го събуждам да се стяга Hug

# 94
  • Русе
Добро утро  Hug

Напълнихте ми душата,значи може да пишете,но трябва да ви дърпаме думите от "ръцете"  Joy  .

Честито на всички първокласници   bouquet  .Дано да бъдат много ученолюбиви и току виж излезли професори след време  Mr. Green (може и политици де  Wink ) .Айде после мамите на първолачетата да разказват как е минл първият им учебен ден и как се чувстват децата.И снимки да покажат разбира се .

ЛУРДЕС ние отдавна заспиваме така.Просто Санди не обича да го гушкам и не може да заспи така.Най-бъро запива когато му дам шишето с вода,една плюшена лисичка(любимата),без която не заспива и иляза от стаята.Вече знае,че когато тези 2 неща са при него и трябва да спинка.Обикновенно до 5 мин заспива.Ако му се спи много и по-бързо,но ако не му се спи понякога се налага да пълня 2-ри път  шишето  Crazy

Абе моят син хич неще да яде плодове .Най-много яде банани,но нищо друго.Само опитва по 1 хапка и повече не си отвря устата  Sad

Айде за сега приятен ден   bouquet .След разходката пак ще се включа да видя до къде сте я докарали  Twisted Evil

# 95
  • Бургас
Добро утро!  Hug
Честит първи учебен ден на всички ученици!!! Моят племенник е вече първокласник и много се вълнува милия... Голди, ще чакаме снимки и на вашия първокласник  Wink
Момичета, благодаря ви за милите думи, направо ме засрамвате...  Blush
Откъде си купи тази прекрасна рокля? Цвета ми е любим !
Не съм я купувала, уших си я сама, макар, че леко попромених кройката, за да успея да напъхам шкембето  Laughing А колкото до цвета - на мен също ми е любим и много се зарадвах като успях да си намеря плат  Grinning
Съни, моето дете пък обожава да яде плодове - само докато ме види, че посягам към купата с плодовете и надава вик да иска. Много съм доволна, но за съжаление не мога да ти дам съвет, защото в случая аз нямам заслуга, просто тя самата си иска... Дано и Санди прояде скоро  Peace

# 96
Здравейте
 Честит първи учебен ден на всички първолаци и на всички ученици и студенти,само успехи пожелавам.
Голди на Илчо пожелавам училището да му върви с лекота и безгрижие ,предполагам колко е щастлив днес,а и ти с него   bouquet
 За нощните опускания- и при нас го има проблема от време на време,когато е успяла да изпие всичко в шишетата.Ама тя сама ще си ги регулира-така си мисля поне.
 За гърнето-ползваме за голямата нужда,даже вече си го търси и се оглежда и ми показва какво и трябва.Всяка сутрин със слизането от леглото  на всичкии мама тича за гърнето,вършим всичко там,и деня продължава,за пишкането още не съм се юрнала  да я уча,и това ще дойде.
 За здравословната храна- и предлагам всичко,за самите яденета и ги правя вкъщи и се котират добре,реално яде много и всякакви плодове- грозде,капини(обожава ги),банани,праскови,кайсии,круши,яде ги с охота.Солети и зрънчо яде но не много,обикновенно аз ги дояждам,шоколад- успявала е да изяде най--много едно от малките милкиниса,зора е просто да се купи,яйцата също,немога да ви изброя каква колекция имам в хладилника.Сокове не пие,безалкохолно никога не е побвала.това е в общи линии.
 Миленка както казахмного си хубава и ти и Мимето  Hug
Ценителката големи сладури са мъжете ти.
 За писането и не писането-не мога да давам мнение за другите -всеки си има причина,аз намалих писането ,защото просто толкова проблеми си имам на главата ,че дори и да отварям форума понякога  и да се опитвам да чета ,нищо не се получава,просто гледам.
Лурдес браво на вас -преборили сте се със приспиването.
Доре дошла на новата мама Галива  Hug
 Това е за сега от нас .

# 97
Добър ден, на всички...
НА добър час на първокласници, и всички останали ученици....
На всички родители търпение и здрави нерви... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Съни, на гръне не ходим все още, по същия начин си играем с него. Когато и дам играчка се залъгва за известно време, после с писъци скача. Здравословно се храним доколкото можем. Т.е. предимно Цвета, останалите членове на семейството...не сме много любители...ава то ни и личи!!!  Peace
Хубав и усмихнат ден на всичкиииииии   bouquet Hug

# 98
http://www.bpost.bg/story-read-20693.php      Cry
Много ми е мъчно .......гледала съм филма "Мръсни танци " безброй пъти, дори телефона ми звъни така .....

# 99
  • Русе
http://www.bpost.bg/story-read-20693.php      Cry
Много ми е мъчно .......гледала съм филма "Мръсни танци " безброй пъти, дори телефона ми звъни така .....

И аз  чух днес сутринта по новините и ми стана много  мъчно.И аз много го харесвах  Cry

# 100
  • София
Здравейте  Hug

Честит първи учебен ден на всички ученичета (нови и ветерани), на техните майки и татковци също! Да са живи и здрави децата, и както аз обичам да казвам - с малко труд големи резултати да постигат!

И въпреки, че е празник...на мен ми е едно мъчно и празно Sad Сутринта даже си поплаках....Липсват ми момичетата Sad А така хубаво ни беше лятото...Но от друга страна се радвам, разбира се, че са сред връстници и се чувстват добре  Peace

Другата седмица, живот и здраве, Косьо тръгва на ясла. Не мога да си представя какво ще ми е да се прибера в празна къща... Най-ми е чудно тогава с какво/кого ще се оправдавам за несвършената работа вкъщи  newsm78

Иначе ние сме горе-долу....Сега чакам Косьо да се събуди и да го водя на ваксина. Мъчно ми е, че ще го боцкат, а и...ме е страх, но няма да задълбавам на тази тема. Tired

За смъртта на Патрик Суейзи ми е мъчно, да...но не конкретно за човека (защото не го познавам), а защото за мен той е символ на младостта ми (ранната при това). "Неприлични танци" е може би първият филм, който гледах на видео, "Дух" също ...и двата филма съм гледала безброй пъти...
И сега, с неговата смърт...някак ...ох, млъквам, че пак ще ревна. Tired

Ритка, видиш ли и аз съм в яка депресия...Бай дъ уей на мен ми дойде за първи път след раждането преди 5 дни. Споделям, защото помня, че ние с теб и Teoileo бяхме последните незациклили. Даже ние с нея се чудехме дали аджеба не сме скокнали в менопаузата вече. Но ти си млада ...при теб тоя вариант го няма.

Уф, много съм крива и сълзлива...да ви кажа, нямам търпение да стане 5 часа...има правило, че пиенето преди 5 следобед е признак на алкохолизъм. И да, който е чел Чандлър, веднага може да ме апострофира с фразата :"Абе сипи си, бе...все някъде по света вече 5 минава"  hahaha

До скоро, момичета  Hug

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 15:01 от ВаняМ

# 101
  • София
А сега нов пост...да допринеса за пълненето на темата  hahaha

"Здравословна храна" - нЕма такова животно у нас. Едеме всичко, което става бързо и лесно...или се поръчва по телефона. Но Косьо покрай "джънк"-а яде и бебешки пюрета, което можем да броим за полезно. Срам ме е да си кажа, че мойто дете пие кока-кола и бира, яде кебапчета и зрънчо...ама това е истината. Солети, вафли и шоколад не са на почит, но не защото не му предлагам, а поради неговия вкус - не ги обича. За съжаление и плодове не обича...явно върви по стъпките на баща си, който казва за гроздето "Аз ракия на хапчета не пия" hahaha Иначе като ме види, че ям аз идва и си иска, опитва веднъж и...дотам. В тая връзка се сещам за един виц :

Питат един математик какви пороци има:
-Пиете ли алкохол?
Той:
-А, не-е-е-е, опитах веднъж и не ми хареса.
-Пушите ли ?
Той:
-А, не-е-е-е, опитах веднъж и не ми хареса.
-И сигурно имате 1 дете?

Гърне изобщо нямаме. Разчитам на лелките в яслата да го запознаят с този предмет. За протокола - в яслата ни искат да занесем гърне, така че мисля да вземем 2 еднакви (едно за вкъщи).

Нощно време мнооого рядко протича, но ако не е много мокър не го будя, само го завивам по-добре. Но пием АМ 2 пъти нощем Tired Верно, по 90 гр., но пием  Tired

Я и аз да ви зашия един въпрос : Вашите деца комуникират ли свободно с непознати? И говорят ли много? те станаха два въпросите май, а? или вече виждам двойно Wink

Държа да уточня, че няма да са разсърдя ако родителите на много комуникативни деца, говорещи с изречения не ми отговорят  hahaha Трябва ми успокоение, а не до-окомплексиране  Peace

Хайде сега млъквам, че да има и за после.  Hug

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 15:43 от ВаняМ

# 102
А добър ви ден......то кое ли му е доброто  Rolling Eyes.
 Днес беше втория ден от "Приключеннията на Сумото в голямата, лоша ясла!!!!". Горкото детенце-не знам дали защото е мое или наистина беше така, ама така жално плачеше горкото, че ми идеше да си прегризя вените още там, на място в знак на протест. Аз естефствено като една видна мазохистка седях на стълбите на яслата, че да мога хубаво да го чувам как се дере от вътре......и очквах, че като излезе ще ме заплюе в лицето и ще избяга в неизвестна посока. Е, не стана точно така. И сега ям....не, по-скоро плюскам. Харесала съм си числото 93 и докато не трупна толкоз кила-хич няма да спра. Но пък ВаняМ е дала така интересната идея за алкохола-аз за разлика от нея обаче нямам никакви притеснения относно часа, а в хладилника има едно винО, та освен да нарежа сиренцето друго не ми остава.

П:С: Сори за тъпия пост, но нищо хубаво не ми идва на ум в този момент. И аз съм в отбора на депресираните  Peace....да вземем едно клубче ли да спретнем? Което може би ще прерастне в клуба на АА.....дай боже.

# 103
  • София
Хей, здравейте и от мене Simple Smile Исках първо на вас да се похваля Simple Smile И така... дългоочакваното събитие "сватбата"  kiss мина... чак не мога да повярвам... всичко ми беше като на сън... беше толкова хубаво... и толкова бързо свърши... няма да ви казвам колко нерви изхабих докато я организирам, но всичко се получи супер Simple Smile искам да кача и снимки, но не се получава нещо  newsm78
Иначе бебата е добре, милата не спря да ме рита на сватбата, а аз от толкова танци си докарах такива контракции... доста се изплашух, но слава Богу с магнерот и но шпа овладях положението Simple Smile Утре съм на фетална морфология, та да я видя как е горката след това което и причиних  Mr. Green

# 104
  • Варна
Здравейте,Априлки!
Радвам се,че темата потръгна.
Ние сме може да се каже добре.Преболедува Рали малко-Т,сополи и кашлица,но вече е добре.
За гърнето съм писала вече,че нямаме проблеми с него.Веднага след ставане от сън я слагам и без да се сърди си свършва работата там. Сама си свикна още от мъничка.Иначе и тя го ползва доста често за игра.Добре,че поне на главата не си го слага.
За храненето-и аз и тя гледам да се храним здравословно.Хапва си всякакви плодове,яденето от кухнята и кисело мляко с бисквити много обича.Шоколади, вафли не и купувам само кроасанчета.
Относно подмокрянето нощем-нямаме този проблем.Тя почти не пие течности през нощта,а понякога и памперса е почти сух.Изпишква се в гърнето.Виж за изпотяването докато спи ни е голям проблем.Все е вир вода сутрин,страх ме е че ще настине така.По идея на баба и слагаме парче пелена на гръбчето като видим че се е изпотила.После го махаме и ако трябва слагаме ново.
Да отговоря и на въпроса на ВаняМ-Да,Ралица комуникира свободно с непознати и деца и възрастни.Първо леко се засрамва и се опитва да се скрие и после гледай какво става ако и обърнат внимание.Веднага почва да бърбори без да и спре устата.За съжаление нищо не и се разбира.Казва само мама,айди и там.
Добре дошла на Galiiiva!
Честит първи учебен ден и на всички мами,които си имат ученици!

Общи условия

Активация на акаунт