В смисъл, че не мога да се настроя за работа, пък вечер, докато я сложа да спи, направо имам чувството, че е пак на пет-шест месеца и вместо да расте и да се развива, дърпа назад. То не е два часа да се кърмим, не е разнасяне насам-натам. Предполагам ,че това е начина да се адаптира и изживява стреса по свой си начин. 
Гледам, че и при Теоилео е нещо подобно, но нашата хубавица не е на ясла, не знам към какво се адаптира, може би вече започва да си дава сметка, че са две маймунки на клона 
Момичета ние сме си в Стз от четвъртък, но само боледуваме. Първо Габи още на морето и текнаха сополките, а после точно сутринта преди да си тръгнем вдигна и Т, уж вече е добре, но снощи я намерихме в кошарката плувнала в повръщано и наакана. Какво е правила незнам
Отгоре на това и аз съм болна, с ужасна хрема, гърлобол , но без Т
Сега само лежа и чета за вампирите
Много съжелявам че не можахме да се видим втори път, чакаме ви в София да ни идвате на гости 
!

Много целувки от нас, и ви чакаме пак да дойдете 
Да се цункате от нас !

Помага ми вкъщи, прибира си играчките, слушка. Бърборясва непрекъснато, но много думички не знае и не очаквам скоро да проговори. Най-вероятно ще бъде двуезичен с късно проговаряне. Избиха му 3 кучешки и 2 кътника за една седмица
Другото е че Алекс много хубаво танцува, направо взима акъла на всеки който го види
Кърмим се още с него, казват безопасно било кърменето с тоз антидепресант, дано да са прави 
Направихме си пикник, имаше барбекю. Правихме си цър-пър и пикник с едно австралийско семейство
Мая пък я забравихме, намери някакви деца с пясъчника и игра с тях, като само ги командореше на български
Нея я приеха на градина и от 1 януари тръгва, 3 дни в седмицата по 4 часа.
Като духна онзи северен ветрец от пустинята, на обяд вече 29 градуса, а вечерта в 22 часа пак 29 градуса 
м'чи ние не мой да я изпишем до догодина бе!А какво ще стане ако си направим нова тема и там си пишем преди тази да е станала 50 стр. и да е заключена?

.Малкия все иска да пилее чепките и да си играе с тях
.Едвам го държахме настарни,че имаше много пчели и оси .Много се притеснявах да не го жилне някоя,че ние с наще алергий...Аз май не съм писала,но ние правим алергия дори и от комари
.Представете си какво може да стане от оси или пчели
.Откакто ни биха противоалергична инжекция заради комар си нося с мене една за всеки случай .Дай Боже да не ми се налага да я ползвам де
.
трансформирах вече леглото на Дани като за по голям (Цък) и го залепих за нашето

,а тя е ......
,а тя е ......

темите ни бяха съвсем различни ,весели ....
вирус ли ви е пипнал на морето? 
мляко не пием от месец някъде категорично го отказва въпреки моето настоятелсво 

Утре заминаваме за село
Пете незнам какво беше, факт е че на Габа и мина за 1 ден, а на мен за 2, ама какво беше незнам 

.Питам,защото Санди не се събужда нощем и аз не сменям,но сутрин е мокър целия
.Какви ли не марки памперси пробвах и нищо ,все сме мокри
Веднъж се пробвах да го преубуя в полу сънено състояние(когато измрънка за шишето си) и резултата беше 2 часа среднощна игра
.Направо съм в чуденка каво да правя.До сега беше топло,ма сега много се притеснявам да не настине 
, ама те само два, не успяват да съхнат. Смених памперса с по-голям. 5 номер, бяхме с 4. Давам по-малко да пие през нощта, ако изобщо е възможно. Не сменям през нощта по същата причина, да не се разиграе. От три дни с 5 номер е добре, та да видим.