АПриЛчЕтА 2008!!!

• 16 481
  • 225
  •   1
Отговори
# 165
Пак съм аз Hug
Галка,  пу-пу много добре ти се отразява момата, мене все ми беше смешно, някой като ми кажеше, докато бях бременна, че съм се разкрасила, но наистина имаш един блясък в очите... абе разкрасила те е това си е!

Теа fingerscrossed

и за анкетата, не знам колко е, защото ни аз, ни педи успяваме да я качим на кантара, но както казва педи то на нея си й личи, че добре наддава.

# 166
Nesinesi,а какво стана с вашите обривчета? Оправи ли се момата и води ли я на алерголог?

# 167
Ай привет и от мен!

Що стана бре Танасе? Такваз небивала активност в темата отдавна не помня - пък аз помня мнооооого, както знайте Laughing

Ние ходихме на шопинГ на Илиянци Wink - търсих някакви комплектчета за в къщи, че от миналия сезон нищо не ни става вече. И нали някой (май Мирка newsm78) беше писал, че имало хубави български и евтини дрешки, та се отърчахме. Аз не бях ходила там от 5 години сигурно, и съм загубила ориентация, ама то много хон гил дон станало бе - накъдето и да се обърнеш изскача представител на другата раса (изказвам се деликатно, да не ме обвинят в  дискриминация Sunglasses)
Пътьом Ема заби един китайски пич на видима възраст 3-4 години, поговориха си на нЕкакъв странен език и се разбраха да му се не види Shocked, ама баща й хич не се оказа толерантен към социалните контакти на дъщеря си, та не можа да извлачи нищо детето.
С хиляда зора и много търкаляне и крещене намерихме 2-3 тоалета, и се пренесохме да пищим в по-централните части на града. Разказвам за пищенето, щото в противовес на Емма, мойто настроение ще се оправи като свършат почивните дни  и пратя мрънкозиня на ясла - не знам в какъв период е , ама честно ви казвам - все едно не е мойто дете през по-голямата част от времето - за всяко нещо мрънка, крещи, тръшка се по земята - ужас - бебешкия пубертет ли ни тресна, що ли - не знам, ама дълго няма да изкарам така.
Айде наоплаках се и аз, отивам да се търкулна малко на леглото докато спи нервата, че после душа да ми е яка Mr. Green

# 168
Tea - fea , от сърце ти желая да ти се сбъдне желанието  Peace Peace

За антеката -  над 14 кг.

Галиво , много са ви хубави снимките. Изглеждаш много добре. Аз те видях един ден на Нишава , ама ние бяхме с колата и бързахме.

# 169
не знам в какъв период е , ама честно ви казвам - все едно не е мойто дете през по-голямата част от времето - за всяко нещо мрънка, крещи, тръшка се по земята - ужас - бебешкия пубертет ли ни тресна, що ли - не знам, ама дълго няма да изкарам така.

ти за мойто дяте ли пишеш?

за анкетата -12 кг Simple Smile

# 170
не знам в какъв период е , ама честно ви казвам - все едно не е мойто дете през по-голямата част от времето - за всяко нещо мрънка, крещи, тръшка се по земята - ужас - бебешкия пубертет ли ни тресна, що ли - не знам, ама дълго няма да изкарам така.

ти за мойто дяте ли пишеш?

aaaaaaa за мойто ,за мойто  Joy
явно по-едно и също време ги тресе пубертета  Mr. Green лошото е ,че и нощем реве през вечер не за малко а цяла нощщщщщщщщщ  #Crazy ако са зъби да излизат ,че ще лудна  Crazy

# 171
  • Добрич
Привет момичета!

Моята  болест е установена колкото и да не ми харесва-мениерова болест,протича на пристъпи с гадене,повръщане световъртеж и шум в едното ухо.Всичките симптоми са налице при мен,лошото е че лечението е симптоматично при пристъпите.Трайно излекуване нема.Аз обаче няма да се отказвам,ще ходя и при още един професор,ще пробвам и алтернативни варианти.Така не може.Не бях в настроение и не съм писала.То не е за хвалба.

Малкия се разболя и пи две седмици антибиотик+избиха два зъба и беше много весело.Сега е добре.Тежим 12 кг при снага 89см Wink

Барби,наистина си вълшебна!

Ще съм благодарна ако ми кажете откъде да зачета онзи ми ти метод за отказване от приспиването на ръце,че вече на маймуна съм заприличала.оставям го в стаята и по колко минути му давам аванс да реве не се сещам....

Чета ви,гледам ви и ви се радвам Hug

# 172
Нана , надявам се да се намери някакво лечение за теб. Стискам палци да има подобрение  Hug Hug Hug

# 173

и за анкетата, не знам колко е, защото ни аз, ни педи успяваме да я качим на кантара, но както казва педи то на нея си й личи, че добре наддава.
Гушни я и се качете двете на кантара ,после се премери сама и разликата са нейните килограми  Peace

Нанче ,много си силна духом ,продължавай все така  няма да се даваш на никакви болести  Hug  bouquet

# 174
Момичета, благодаря ви за стиснатите палци  Hug

# 175
Ч.Р.Д. на Кокетка!!!    А за останалите :   
 Тейке, от кога са каня да ти пиша, че много си са разхубавила бе, на тая снимка от аватара ти приличаш досущ на Моника Белучи!!! Успех със зеленооките  Peace.
 Галино моме, ти тия снимки от прогимназията ли са ти????НИдей лъга, че са от туй лято, я са виж ква си засукана!!!!

Тъй, извънредно ми е приятно да си бъбрим  Mr. Green, ама аз да не съм айляк като вази, къща имам да чистя. И ако някой има опит с даването на витамин Ц на пишлемета-да сподели наачина и дозировката, че бай ви Самуил нещо се опитва да се разболява, ама аз ще го пресека овреме!

# 176
  • Добрич
Добро утро!

Да се похваля-тази нощ сме спали,без да ревем,без да се будим до 7.00.

Ема,аз давам няколко дни поред по една ампула-давам наведнъж цялата,с лъжичка ,спринцовка(тази от нурофена ми върши чудна работа Wink).Не я бутай във водата му или пък да я даваш на няколко пъти,защото Вит Ц бързо се окислява и губи ефекта си Peace

Айде хубав ден!

# 177
Добро утро!

Честит Рожден Ден на Кокетка!!! newsm51

Tea - fea дано всичко за което мечтаеш стане реалност! Praynig
Нана от все сърце ти желая да се оправиш! Hug
Галиво изглеждаш прекрасно!
Всички мами с депресия да се оправят! Hug
За анкетата Наско е 12.500кг. и него също го тресе пубертета! Rolling Eyes

# 178
здравейте.мойта мома днес ме ядоса,ама айде мина ми-сега спи по никое време.Емма-аз давах на Олито-оксилококциум или нещо такова беше Embarassed-хомеопатично е(много завъртяно име е,а хвърлих опаковката)-6 тубички са за 6 дни и вит.Ц-веднага я пресечче,а имаше суполи,вода течеше.......пробвай-то и за големи помага. Peaceаз ставам,че работа ме чака по никое време Whistling

# 179
  • Popovo
Благодаря за пожеланията момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт