Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 254
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
  • MJF
  bouquet за новата тема
честит рожден ден на малката госпожица.

мерси за подсещането ,че е рожденна дата и на Фреди.
rasar ,  bouquet сега свалям.

# 16
Не успявам да ви прочета.Много сте активни момичета.Хубава нова тема.
Рядко пиша,но всеки ден чета.
Благодаря,че ви има! Peace

# 17

Какво има тук?Нещо не мога да докиризя.

Аз сега започвам да препрочитам книгата на Катрин"Живот в черно и бяло".Бях забравила,че я имам.
Само да цитирам нещо,което ме накара да се усмихвам.
"Реби:Когато мама го молеше да свърши някоя работа,която не искаше да направи,той промърморваше нещо под носа си."Какво каза?"-питаше го тя,но Майкъл не отговаряше нищо."Ела тук!"-казваше тя.И ставаше весело-Майкъл се втурваше в стаята,мама след него.Той се мушкаше под леглото и се хващаше за пружините.Тя се опитваше да го измъкне,но не успяваше.Не успяваха и братята ми.Налагаше се да се изчака,докато той излезе сам."

"Марлон:По време на турнето "Виктори" бяхме с него зад сцената.Майкъл влезе в някакъв офис и започна да си тика носа носа навсякъде."Майкъл остави чекмеджетата!"-казвахме ние.Той обича да се рови в чекмеджетата на братята си.Веднъж бяхме на гости у Ренди.На него му се наложи да излезе и веднага след като той изчезна,Майкъл започна да вади чекмеджетата.В едно от тях намери бележка:"Майкъл,не си пъхай тук дългия нос!"Майкъл се смя до припадък."

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 14:53 от liliyyy

# 18
Здравейте и благодаря за новата тема Hug .

- Това не е Майкъл а негов двойник.Снимката е от един сайт който предлага онлайн услуга  за наемането на двойници.Бих казала ,че този е мн. добър  Simple Smile .

# 19
Kloi, благодаря и поздравления за новата тема!  newsm51 smile3501 newsm10

ZLATNA, честит рожден ден на дъщеричката ти! Пожелавам й да расте здрава, щастлива и да има щастливо детство!  nbirthday newsm59 newsm67

# 20

Какво има тук?Нещо не мога да докиризя.

Аз сега започвам да препрочитам книгата на Катрин"Живот в черно и бяло".Бях забравила,че я имам.
Само да цитирам нещо,което ме накара да се усмихвам.
"Реби:Когато мама го молеше да свърши някоя работа,която не искаше да направи,той промърморваше нещо под носа си."Какво каза?"-питаше го тя,но Майкъл не отговаряше нищо."Ела тук!"-казваше тя.И ставаше весело-Майкъл се втурваше в стаята,мама след него.Той се мушкаше под леглото и се хващаше за пружините.Тя се опитваше да го измъкне,но не успяваше.Не успяваха и братята ми.Налагаше се да се изчака,докато той излезе сам."

"Марлон:По време на турнето "Виктори" бяхме с него зад сцената.Майкъл влезе в някакъв офис и започна да си тика носа носа навсякъде."Майкъл остави чекмеджетата!"-казвахме ние.Той обича да се рови в чекмеджетата на братята си.Веднъж бяхме на гости у Ренди.На него му се наложи да излезе и веднага след като той изчезна,Майкъл започна да вади чекмеджетата.В едно от тях намери бележка:"Майкъл,не си пъхай тук дългия нос!"Майкъл се смя до припадък."

liliyyy ами аз сега го тегля и мисля че е нещо като сбор от всички клипове на Майкъл  Wink

# 21
liliyyy ами аз сега го тегля и мисля че е нещо като сбор от всички клипове на Майкъл  Wink

Като ги гледаш кажи,защото компа ми вече остана без памет и трябва да избирам какво да свалям,а искам всичко.

# 22
# 23
  • Linz
ZLATNA, честит празник и на Мария, и на теб  bouquet Първият рожден ден е много вълнуващо преживяване Hug Нека дъщеричката ти има щастливо и безгрижно детство!

# 24
  • Пловдив
Благодаря за новата тема  Heart Eyes

# 25
Клои   bouquet Страхотна си  Hug А ако кажеш и колко кафета трябва да изпия за повече от 10 ЛС .... Blush

Златна,  Hug Heart Eyes Другото ти го казах  Hug

rasar,благодаря за онзи сайт и за новите добавки.пак съм оставила да се теглят  Crazy

# 26
И Татяна е била там.

# 27
  • Под тепетата
Ааааааааа ето къде сте били,в новата тема.
Клои браво за пореден път-страшна си
Златна  newsm51

# 28
Първо честит празник на Златна и детенцето и, много радост да и носи Hug

Чета и препрочиатм текстовете, които знам на изуст - аз с чисто сърце обявявам Майкъл за светец.......макар в душата ми отдавна да е такъв Hug

# 29
kloi   bouquet
zlatna,честит рожден ден на детенцето ти!Да е живо и здраво и много, много щастливо!!!!!!!!!!!! Tada

Общи условия

Активация на акаунт