Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 444
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
А защо трябва да я канят? Това да не е представление. Според мен жената просто не иска да споделя мъката си с целия свят, още повече по този начин. Това е абсолютен цирк!!!

# 241
Не знам....  newsm78 От кога семейството на Майкъл познават Даяна?
От около 1968-69г...направих много бърза справка в "Лунна разходка".

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 11:55 от bella_

# 242
Даяна колко е по-голяма от Майкъл, а той пръв си отиде... Sad Не е честно, да са живи и здрави всички, но защо точно Той...Може би и за Господ е специален човек, най-доброто творение, но недооценено  щом си го прибра твърде рано... smile3518
Болиии  Tired Tired Tired

# 243
Халката е от брака му с Лиса Мари най-вероятно, но я има и на други снимки - и в клипа in the closet  Rolling Eyes

Даяна Рос е жена, която уважавам изключително много, независимо какво пишат за нея, че му е давала нарочно напразни надежди и т.н. Ако Майкъл не и беше скъп, сега щеше да се развява по всички телевизии. Изключително адекватно поведение, както и майка му, Джанет, ЛаТойа и Лиз Тейлър. Не казвам сега, примерно, че Бери Горди не му е бил истиснки приятел (дето по хиляда ТВ приказва) или други личности, но си личи просто от хиляди километри кой-какво и защо.

на последната снимка е страшно хубав  Heart Eyes

Момичетата, които не спират да плачат - моят съвет е просто да спрете да мислите, да не се задълбочавате, става още по-зле.  Sad Peace

# 244
Забравих да кажа нещо - исках още вчера да ви питам дали само аз си въобразявам или не

Начина на изговаряне на думите, начина на пеене, интонацията на говорене и т.н. на Майкъл (особено в тези ранни години) много ми напомна на този на Даяна! Аз сигурно ще ви омръзна с това клипче да го развявам навсякъде, но на моменти, сериозно казвам, не мога да разбера кой пее от двамата. Не казвам, че са им еднакви гласовете, но просто ... и аз не знам. как мислите:  http://www.youtube.com/watch?v=BHn63D18opc

# 245
# 246
верона,моля те разчисти си кутията

Извинявам се за спама  Blush

# 247
# 248
За да присъстваш на  погребението  е трябвало покана.Аз миналата седмица срещнах някъде из нета  какво всъщност е представлявалa поканата.Беше хубаво направена, имаше мисли на Майкъл.
а ето открих я.На този адрес може да я видите.
http://edition.cnn.com/2009/SHOWBIZ/Music/09/04/jackson.burial/i … html#cnnSTCOther1

А вече има афиши на предстоящия филм This is it

# 249
# 250

Кристиян Одигер имаше планове да отвори дома на Майкъл за посещения. А какво се казва в статията  newsm78

# 251
не съм чела статията, но това, което четох последно беше, че не е купил неговата къща, а съседната  Whistling

# 252
Тази песен май я нямаше в списъка  Hug

Michael Jackson - D.S.

They wanna get my ass
Dead or alive
You know he really tried to take me
Down by surprise
I bet he missioned with the CIA
He don't do half what he say

Don Standdon is a cold man

He out shock in every single way
He'll stop at nothing just to get his political say
He think he hot cause he's BSTA
I bet he never had a social life anyway

You think he brother with the KKK?
I bet his mother never taught him
right anyway
He want your vote just to remain TA.
He don't do half what he say

Donas Standdon is a cold man

Does he send letters to the FBI?
Did he say to either do it or die?

Какво значи D.S.? Don Standdon може би? Виждам, че се повтаря, но кой е той?  newsm78

# 253
Здравейте,дами!Не пиша,но чета редовно(или когато имам възможност).Някой знае ли нещо за Омер Бати?Джо Джаксън нали публично призна,че Омер е син на Майкъл?Защо тогава не го видях сред присъстващите на погребението?

# 254
славето, там е бил и не му е син  Peace

Общи условия

Активация на акаунт