Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 451
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
Аз имам изградено мнение за Даяна Рос и не чета сега какво пише за нея. Никой не може да ме убеди, че тя не е най - близкия му човек, това са повече от 35 години приятелство и то добре крито приятелство. Според мен, това е единствената връзка, която той истински е успял да скрие в тайна - в смисъл важните неща от тази връзка и какво наистина са били един за друг. Смятам също така, че семейството му дълбоко ревнува от Даяна и тя е персона нон-грата там, та тя му е била като духовна майка, всяка дума, която е казал за нея е изпълнена с такава обич и уважение, с каквото не е говорил за никой друг на тази земя Peace
И според мен Даяна се държи най - адекватно в моемнта, несподеляйки със целия зленастроен свят мъката си по изгубения приятел.
Това трябваше да направи и семейството му - да скире всичко от света, защото за света единственото важо нещо трябва да е творчестовото на Майкъл и делата му, нищо друго нас не ни касае и не трябва да ни касае, защото по този начин го убихме, всички дружно, опитвайки се да влезнем и трайно да се настаним в най - съкровенните кътчета на човека Майкъл Джаксън.
Според мен, Майк бе лишен не само от детството си, Майкъл бе лишен от правото си на живот - нормален , човешки живот.

# 226
Добро утро Hug

"The greatest way to connect with Michael is through listening to his music".
Калин@  bouquet

# 227
Moon Walk  аз съм напълно съгласна с теб. Със сигурност семейството му се чувства застрашено от нея и е възможно дори да не са я искали на погребението. Възмутително. Да не можеш да си вземеш сбогом с най- добрият си приятел. Според мен е възможно и Даяна да е искала да остане в съзнанието й усмихнат, любвеобилен и сърдечен, а не .........Дори не мога да го изрека. А предствяте ли на нея какво й. Ние два месеца не можем да се примирим с това, а тя , която има в сърцето си толкова скъпи моменти смятам , че никак не й било лесно. Някъде бях чела , че казва" Ако някой на този свят все още притежава човещина и в гърдите му бие сърце, нека да ме остави на мира , за да изживея болката си, която е непосилна...."

# 228

Добро утро!  food010
Да се опитаме да бъдем силни  Peace
Калин@newsm51

# 229
  • На брега на реката

С нея той показва най-голяма близост. Не се ли познават повече от 35 години?

# 230
Добро утро отново от мен. Днес не съм в особено добро настроение. Истината е , че плача всеки ден и се чувсвам толкова зле от 25 юни , че вече ми е трудно да си мисля че ще ми мине. В началото знаех , че ще дойде ден и в който времето ще излекува тази рана и аз ще спра да плача всеки ден, а само в отделни моменти , когато се чувсвам самотна или при определени дни. Но някак нещата не се развиват по този начин. Чувствам се ужасно, иска ми се да можех да променя щата и това лято да беше вълнуващо за мен. Ако на мен ми толкова тежко какво трябва да е децата му, на Даяна и всички хора , които НАИСТИНА го обичаха и го приемах такъв каъвто е , ЧОВЕК. Само тогава сълзите ми пресъхват, защото предполагам , че тези хора трудно се събуждат сутрин и намират начин денят да е прекрасен. За мен този ден е такъв само като погледан дъщеря ми и съпруга и./ той само ме слуша, знае че си плача скришом, защото не искам да ставам  достояние на никого, дори и на тях/.Само аз ли съм токова луда? Как човек се примерява с такава загуба, а представяте ли си ние дори не го познавахме....

# 231
 Ако някой на този свят все още  притежава човещина и в гърдите му бие сърце, нека да ме остави на мира , за да изживея болката си, която е непосилна...."

Наистина го беше казала.
Аз винаги съм си мислела каква невероятна жена  трябва да е Даяна , щом Майкъл толкова я обича.И това е продължило  40г.

# 232
  • На брега на реката
Повече и от 40 са май  Mr. Green  Майкъл тук е голямо гащуранче  Heart Eyes Crazy

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 10:08 от kloi

# 233
Ние тук от разстояние не можем да сме напълно наясно с чувствата им и степента на приятелство. Видяхме "приятели" на Майкъл от години как го предават и се перчат по медиите.
Искрено се надявам Даяна да го е обичала истински и да се е отнасяла така добре, както той е виждал и представя отношението й и грижите й към него в Лунна разходка. Но приятелството им започва още от детските му години и той специално я нарича "моя приятелка, моя любима, моя майка...". Чисто и наивно съвсем по детски, но през годините може би приятелството им е било проверено и устояло на трудностите.

Kloi, чудесен дечко е! Направо си е захарче, толкова е сладък  Heart Eyes

# 234
Повече и от 40 са май  Mr. Green  Майкъл тук е голямо гащуранче  Heart Eyes Crazy

това според мен не е Майкъл Rolling Eyes

# 235
и според мен не е...

# 236
Майкъл с халка или пръстен на дясната ръка на безименния пръст... Rolling Eyes

# 237
Това с Даяна не е Майкъл, по това време те дори не се познават и тя изобщо не е чувала за тях.
Най-вероятно е нейн син или нещо такова.

# 238
  • На брега на реката
Сниката е от тук - http://www.fanpop.com/spots/diana-ross-michael-jackson/images/7659694/title/diana

Малко трябва да посмятаме сега годините, за да разберем....  Mr. Green

Тя е родена 1944г. През 60-те е участничка в групата Сюпримс. Тоест вече си е била звезда.
Майкъл е роден 1958г. Пее от 1964г.

Не знам....  newsm78 От кога семейството на Майкъл познават Даяна?

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 11:32 от kloi

# 239
Добро  утро!
Моон,много благодаря за поздрава  Hug Любимо парче...и много подходящо  Peace

Ако наистина не са поканили Даяна на погребението ще е  Sick ...думи нямам как да го кажа.Дано не е така,но и на мен ми се струва ,че има ревност към нея от страна на семейството...Представяте ли си ,ако беше взела децата..направо не ми се мисли колко жлъч щеше да се изсипе.
Колкото до това какъв човек е -няма спор ,че е специален .За да й гласува Майкъл такова доверие.Спомням си ,че като четях Лунна разходка изпитвах ревност към нея  Blush  ooooh! ,но тогава съм била на 10-12г.

Общи условия

Активация на акаунт