Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 457
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
Огромно благодаря на Калина и rasar за интервютата и на мишинце /за това, че е толкова досетливо да копва ценни неща  Simple Smile/. И на Светлето за ръкописното писмо.
Толкова ми стана мъчно, като ги прочетох  Cry
И аз като Здравка колкото повече неща научавам за него, толкова повече ми се иска да съм го познавала. Изключителен човек!

Капучина разчисти си малко кутията!

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 19:18 от Stela2910

# 211
Честита годишнина и от мен на Сладкишка и geradost!
Специален поздрав от мен http://www.youtube.com/watch?v=V_Q3AhPaZBY  Hug

# 212
Момичетa  за вас незнам, но мен много ме гложди въпроса - защо Даяна Рос не беше на погребението на Майкъл?
За поклонението беше изпратила писмо и стана ясно , но сега?!
В TMZ  попаднах на едно клипче с нея през  уикенда, задават и някакъв въпрос за Майкъл
Незнам ,чак ме е яд .Някой знае ли нещо по въпроса?
Все пак Майкъл толкова я обичаше, беше я определил да се грижи за децата му.
А ето го и клипчето
http://www.tmz.com/videos?autoplay=true&mediaKey=0c0413dd-c1 … 93f1-be3a2964da88

# 213
Добре, аз това се запитах доколко може да се вярва на сайта.  Защото направо ми идеше да разстрелям Джо като прочетох какво му е причинил...На човека, който толкова много обичаше децата, да го лишиш от собствени, при това собствения баща да те осакати така

Не разбирам какво му е причинил Джо?

# 214
  • В Голямото село
Иска ми се да говорим и пишем за Майкъл в СЕГАШНО време, а не в минало.
Той Е, а не БЕШЕ.
Той винаги ще си остане такъв, какъвто всички ние го познаваме и обичаме.

# 215
# 216
Съжалявам,Rosie-Posie ,но скриването на главите в пясъка няма да ни помогне.И аз ще се опитам да приема действителността,колкото и да е болезнена.

# 217
Иска ми се да говорим и пишем за Майкъл в СЕГАШНО време, а не в минало.
Той Е, а не БЕШЕ.
Той винаги ще си остане такъв, какъвто всички ние го познаваме и обичаме.

Роси, самата ти в подписа ти си го изпратила на небето, където е сега, което не означава, че в сърцата ни няма да живее вечно, но за делата му, з амузиката му и за таланта му ще ни се наложи да говорим в минало време - просто никой от нас вее няма да го види тук, на земята.
Крещи ми се, точно в момента ми се крещи, точно в момента съм в едно тъпо отрицание, тъпо невярване, иде ми на всички и всичко да залепя устите, да изтрия думите, всичко и да направя само едно - да им пускам неговите песни............

# 218
Psychics see magic in Michael Jackson's life

... Fans continue to gravitate toward Jackson even as they try to make sense of his passing because mourning him reinvigorates the energy and attention surrounding him, Conner said.

"He was untouchable when he was connected to his soul and what he came to this planet to do," Conner said. "The average person looks at that and they believe that if they can touch it -- or have him touch them -- then maybe some of it would rub off."

The desire for such a connection can cause devastation now that Jackson is gone, said psychic consultant Jack Rourke, who has worked extensively in paranormal research and consulted for major Hollywood studios.

"Even though we've never met Michael, people create a symbiotic relationship with this image or this person," Rourke said. "We project all of the positive aspects of ourselves, all of the wonderful things onto this image of perfection or near perfection that we see, and we imagine subconsciously that this person is in agreement with the deepest part of ourselves.

"When this is no longer possible because this person is gone, it creates a vacuum within us, so people need to maintain a psychological or even a spiritual stability by creating a fixed image of Jackson," he said.

Rourke said he fully expects people to come forward claiming to have communicated with Jackson, but that any credible professional psychic or medium will not attempt to connect with Jackson for at least six months to a year and will only do so at the behest of a family member or an intimate friend of the singer.

In the meantime, Conner said fans can still reach out to the singer's energy in a simple way: "The greatest way to connect with Michael is through listening to his music.

# 219

In the meantime, Conner said fans can still reach out to the singer's energy in a simple way: "The greatest way to connect with Michael is through listening to his music.[/b]

ето за това горовя - това и винаги ни е свързвало с него и енергията му - музиката му Peace Peace
Калин@ днес си феноменална, благодря Hug

# 220
# 221
  • Плевен
Едно интервю на младия, срамежлив Майкъл  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=E9P9ZK8GCJg&NR=1

Калин@ и Ми6енце страхотно интервю   bouquet .

# 222
Честита годишнина и от мен на Сладкишка и geradost!
Специален поздрав от мен http://www.youtube.com/watch?v=V_Q3AhPaZBY  Hug

Благодаря сърдечно! Благодаря, момичета, на всички за поздравленията    bouquet
Поздрава наистина е много специален  Heart Eyes
Добре, аз това се запитах доколко може да се вярва на сайта.  Защото направо ми идеше да разстрелям Джо като прочетох какво му е причинил...На човека, който толкова много обичаше децата, да го лишиш от собствени, при това собствения баща да те осакати така

Не разбирам какво му е причинил Джо?

В статията пише (доколко е достоверна, незнам, а също и превода е с онлайн преводача), че заради системните удари, които Джо му е нанасял в интимната област има проблеми със създаването на поколение. Затова е търсил донори на сперма. Ако е вярно ми се иска направо  да смачкам Джо. Но е нещо много лично и затова не ми се коментира.

# 223
Дами,моля ви.Заслугите за интервюто са изцяло на Калина/аз само го бях копирала/  Blush
Калина,аз ти благодаря   bouquet но признавам още не съм стигнала до него.

Роси,напълно те разбирам  spoko и аз не смея да изрека разни думи свързани с трагедията,защото не искам да ги свържа с него.Не,че това променя нещата.Просто не мога да ги изрека за Него  Rolling Eyes

# 224
Rosie-Posie, аз също отказвам да говоря за Него в минало време. Та Той е навсякъде около мен, постоянно слушам гласа Му, музиката Му, "чувам"Душата Му чрез песните Му, виждам усмивката Му...Не мога да приема, че Го няма, почвам да изпадам в някаква лудост от липсата Му и затова няма да говоря в минало време. Права е Лили, че зариването на главата в пясъка не води до нищо, но като сме в безизходица си търсим някакви светлинки да ни водят напред, трябва някакси да продължим напред  Tired
За Даяна Рос - незнам защо не присъства, та Майкъл толкова я харесва и е готов да й повери най-ценното - децата си...От онова интервю нищо не разбрах, но тя и нищо не каза всъщност, нали?
Ето тук пак са заедно и той я боготвори, направо свети като я гледа. А до Него е Шаная Туейн. Харесвам я, слушах я много, телефона ми звънеше с нея, но я изтрих от компютъра и телефона си, за да си освободя място за Майкъл  Heart Eyes Единствен навсякъде и в сърцето ми  txtloves
Колко е сладък, естествен, притеснителен, невероятен, разкошен  Blush
http://www.youtube.com/watch?v=qgWVGx55Abo&NR=1

Общи условия

Активация на акаунт