Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 412
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
И сега.......какво- живота ми е ПРЕДИ.....И  СЛЕД. Преди....пропилян.Къде съм била   незнам.....как не съм преобърнала земята и поне  на един концерт да бях отишла. А е можело да отида.... и да го видя! Мъжа ми казва-щеше да го видиш като точка в далечината.Дори и като запетая АМА ДА ГО ВИДЯ.......и после ако ще и да умра! Tired Tired Tired

Направо си ми взела мислите  Hug

# 301
  • В Голямото село
 smile3518 smile3518 smile3518

# 302
Спокойна нощ!

# 303
  • София

много благодаря Hug

# 304
И сега.......какво- живота ми е ПРЕДИ.....И  СЛЕД. Преди....пропилян.Къде съм била   незнам.....как не съм преобърнала земята и поне  на един концерт да бях отишла. А е можело да отида.... и да го видя! Мъжа ми казва-щеше да го видиш като точка в далечината.Дори и като запетая да е.... АМА ДА ГО ВИДЯ.......и после ако ще и да умра! Tired Tired Tired

Добро утро! И аз се улавям всеки ден че мисля по този начин. Толкова ме яд на самата себе си, обвинявам се , че май от това по-голямо наказание няма за самата мен.

# 305
Добро утро!

Тъй като вчера се засегна въпроса с The Tribute  in Vienna, ето една информацияза него:
http://www.tmz.com/2009/09/08/katherine-jackson-to-jermaine-the- … w-must-not-go-on/

Както изглежда никой друг от семейство Джаксън няма да присъства , освен организатора.
Според член на семейството това е още един пример ,  че  Джърмейн прави това, което е най-добре за Джърмейн, независимо от това, което останалата част от семейството иска. Също така го нарекли "на Джърмейн Джексън шоуто."Незнам колко е вярна тази информация.
Друго свързано със събитието е , че участие ще вземат Натали Кол, Крис Браун и Анджела Басет/тя изигра ролята на Катрин в сериала "Джаксънс: Американската мечта",
 който доколкото помня беше продуциран от Джърмейн/

# 306
Добро утро!

Джърмейн засвидетелства отново "братска" любов  ooooh! Ей, много активен се оказа този брат, да му се ненадяваш. Как пък досега не го чухме с какво се занимава и че е толкова кадърен  newsm78 Сигурно Майкъл му пречеше, хм Banghead

# 307
В началото харесвах Джърмейн. Мислех , че щом Майкъл е най- близък с него , изключвам Джанет, може ни наистина е свестен. Но сега с тези концертни прояви... Ние които сме само ФЕНОВЕ и обичаме Майкъл безрезервно не сме готови за трибюти и тем подобни. Чудя се как този човек надвива болката от загубата и се занимава с такива неща. Знам че винаги е бил до Майкъл по време на процеса или поне затова свидетелстват снимките от там, но незнам. Обърквам се.
Любовта към някого ако е истинска е нещо съкровенно и загубата й би трябвало да те смаже. След време година поне може би да. Майкъл беше ТВОРЕЦ, най- великият , който тази земя роди, талант граничещ с безумието да си толкова добър , че хората да те вземат на прицел.

# 308
# 309
И сега.......какво- живота ми е ПРЕДИ.....И  СЛЕД. Преди....пропилян.Къде съм била   незнам.....как не съм преобърнала земята и поне  на един концерт да бях отишла. А е можело да отида.... и да го видя! Мъжа ми казва-щеше да го видиш като точка в далечината.Дори и като запетая да е.... АМА ДА ГО ВИДЯ.......и после ако ще и да умра! Tired Tired Tired

Описала си точно начина, по който се чувствам и аз. Къде бях всичките тези години? С какво се занимавах? Какво правих? Сляпа ли бях, луда ли бях, глуха ли бях?
Сега пък за сметка на това изживявам всичко неизживяно за 20 години накуп.

Ето още едно видео от мен, но пак не стана точно това, което искам. Сигурно никога няма да стане, но поне ще се стремя.
http://www.youtube.com/watch?v=x10ZrpO45JE

# 310
cappuchina, страхотно е!

Избрала си уникална песен.

NATALIE MERCHANT LYRICS

"My Skin"

Take a look at my body
Look at my hands
There's so much here
That I don't understand

Your face saving promises
Whispered like prayers
I don't need them
I don't need them

I've been treated so wrong
I've been treated so long
As if I'm becoming untouchable

Contempt loves the silence
It thrives in the dark
With fine winding tendrils
That strangle the heart

They say that promises
Sweeten the blow
But I don't need them
No, I don't need them

I've been treated so wrong
I've been treated so long
As if I'm becoming untouchable

I'm a slow dying flower
Frost killing hour
The sweet turning sour
And untouchable

O, I need
The darkness
The sweetness
The sadness
The weakness
I need this

I need
A lullaby
A kiss goodnight
Angel sweet
Love of my life
O, I need this

Do you remember the way
That you touched me before
All the trembling sweetness
I loved and adored?

Your face saving promises
Whispered like prayers
I don't need them
No, I don't need them

O, I need
The darkness
The sweetness
The sadness
The weakness
I need this

I need
A lullaby
A kiss goodnight
The angel sweet
Love of my life
I need this

Is it dark enough?
Can you see me?
Do you want me?
Can you reach me?
Or I'm leaving

You better shut your mouth
Hold your breath
Kiss me now you'll catch my death
O, I mean it

Опитах се няколко пъти да преведа някоя от неговите песни. Не мога! Тъпо ми звучи на български. Има такава символика, така красиво звучи с думите, които той е избрал, и не смея да продължа.

# 311
Natalie Merchant - Кожата ми

Погледни тялото ми,

виж ръцете ми.

Тук има толкова неща, които не разбирам.

Лицето ти пазещo обещанията,

прошепнати като молитви.

Те не са ми нужни.

Отнасяше се към мен погрешно,

толкова дълго време, все едно съм била недосегаема...

Презрително обичаща тишината,

която процъфтява в тъмнината,

този деликатен полъх, който задушава сърцето.

Казват, че тези обещания подслаждат удара,

но те не са ми нужни. Не, те не са ми нужни.

Защото се отнасяше към мен погрешно

толкова дълго време, все едно съм била недосегаема...

Аз съм бавно умиращото цвете,

в убийствената студенина на момента.

Сладко обгръщащата те раздразнителност

и недосегаема.

Имам нужда...

Тъмнината.

Сладостта.

Тъгата.

Слабостта.

Имам нужда от това.

Нужда от преспивна песен,

целувка за лека нощ,

ангелът, любовта на живота ми.

Имам нужда от тях.

Аз съм бавно умиращото цвете,

в убийствената студенина на момента.

Сладко обгръщащата те раздразнителност

и недосегаема.

Спомняш ли си начина,по който ме докосваше преди.

Всеки сладостен трепет,

който обичах и обожавах.

Лицето ти пазещо обещанията,

прошепнати като молитви.

Те не са ми нужни.

Нуждая се от тъмнината,

сладостта,

тъгата,

слабостта,

имам нужда от това.

Нужда от преспивна песен,

целувка за лека нощ,

ангелът, любовта на живота ми.

Имам нужда от тях.

Достатъчно тъмно ли е?

Можеш ли да ме видиш?

Желаеш  ли ме?

Можеш ли да ме докоснеш?

Или се сбогуваме...

По-добре не казвай нищо,

задръж дъха си.

Целунеш ли ме сега,

ще видиш края си.

Убедена съм в това...

Калин@ Peace

# 312
Няма какво да се лъжем, This is it! Това беше неговото велико завръщане, по-голямо от Thriller, точно както той си го е представял и искал. Не казвам, че е планирал да умре, за да го постигне, но е факт, че смъртта му раздруса планетата, сякаш я удари метеорит. Всички ровим, търсим, гледаме, четем, дълбаем, търсим послания и го преоткриваме. Хора, които никога не са го слушали или харесвали - също. Няма какво да се лъжем, Лондон нямаше да му даде това, което искаше. Уитни нали и тя се завръща сега с нов албум, колко помия прочетох по неин адрес, не е истина.

Най-сетне получи заслуженото признание и ни прехвърли неговата болка.

# 313
Калина...много си права.
Получи се точно това, което той искаше. Жестока е цената, на която става това, но се получи. Сбъдна се неговото желание.
Дано  вижда всичко отнякъде...

# 314
Cappuchina,   bouquet Peace хубаво е!
За Майкъл никога нищо не е достатъчно - нито любовта, нито емоциите, нито обожанието, нито сълзите, нито болката...Има ли граници това, което Той ни даде - любов, красота, нежност, искреност, музика, която ти влиза в сърцето завинаги? Heart Eyes  - Не, както Вселената няма край! Майкъл е Вселена, тук на Земята, има само начало - 29 август 1958 и няма край! Peace

Общи условия

Активация на акаунт