Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 408
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
Лили ако знаеш от кога се чудя  Rolling Eyes как и защо чак 1 месец по - късно му претърсиха офиса?Не разбирам и това,че уж сам си е казал ,че му е дал пропофол и при положение,че това е незаконно/дори и да не беше обявено като официална причина за.../дори само за това не би ли трябвало отдавна да е арестуван?Не заради друго ами започвам да си мисля,че всичко е защото е разследване за Майкъл - бавене,проткане,противоречия,малоумия...подигравка.Ако него го разследваха щяха да са хипер експедитивни убедена съм.В момента се занимавам с една песен,която много харесвам,но признавам не бях се задълбавала в текста.Сега и на мен ми се вика и крещи  SHOUT....

# 286
  • Норвегия
Aurora, все още има билети: The tribute in Vienna, September 26, 2009

# 287
Вече се изнесе официалната причина за смъртта.Имаме самопризнание и е обявено,че е непредумишлено убийство.Какво повече?
Не мисля,че някой се подиграва с Майкъл.Не бъдете толкова крайни.Предполагам,че искат да съберат достатъчно доказателства,за да могат да го осъдят.Не,че ми пука вече.Това няма нищо да промени.

# 288
Не,че ми пука вече.Това няма нищо да промени.

И аз се чувствам така.

Предлагам ви да видите приемането на Майкъл за 2 път в Rock&roll Hall of Fame .Аз лично го гледах за първи път.Много мило ,но същевременно и много тъжно ми стана.Майкъл хем добричък , хем забавен ... Sad

http://vbox7.com/play:61418996

# 289
Не искам да ви разплаквам отново,но за тези от вас които не разбират добре английски а харесват трибюта на Akon за Michael пускам линкче с превод на песента : http://www.vbox7.com/play:a161aa96

Cry

# 290
AEG подготвят грандиозен концерт за рождения ден на Майкъл през 2010 г.... Cry Tired
Ще може ли някой да се доближи да висотата Му  Confused

Леле, отсега ли са се заприготвяли!! newsm78
Нещо ми е тъжно и безсмислено с тези концерти, колкото и да са грандиозни - не искам никой друг да ми пее песните му...В момента това е повече, отколкото мога да понеса.
  Така се чуствам и аз -не искам никой да пее песните му.Или ако ги пее аз не искам да ги чувам ......#Cussing out  Много добре си спомням концерта за Фреди -този за Майкъл няма да мога да издържа да го чуя! Защо трябваше да стане така.......Защо....

# 291
Зщото мили мои всичко си има начало и край.Помнете,че Майкъл живя живот изпълнен със смисъл.Беше дарен от Бога с невероятен талант и той направи всичко по силите си да ни го раздаде и ни позволи чрез него да се докоснем до съвършенството.Благодаря,че го усетих,че го имах в живота си и попих от него красота,която ми е достатъчна за цял живот.Благодаря му,че го имаше,за да съм.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 23:55 от liliyyy

# 292
Добре обаче на мен изобщо не ми стига...... Peace

# 293
момичета лека от мен,цял ден ми беше приятно да се ровя в по старите му песнички. Hug

# 294
Добре обаче на мен изобщо не ми стига...... Peace

Знам,миличка,че е тежко.Боли и то много,но край,това беше.
Просто това сме ние-пътници.

# 295
Не искам да ви разплаквам отново,но за тези от вас които не разбират добре английски а харесват трибюта на Akon за Michael пускам линкче с превод на песента : http://www.vbox7.com/play:a161aa96

Cry
Нямам сили да я изгледам нито с превод, нито без превод  Cry
Не мога да гледам и слушам нищо ЗА Него, а само С Него  Tired

Зщото мили мои всичко си има начало и край.Помнете,че Майкъл живя живот изпълнен със смисъл.Беше дарен от Бога с невероятен талант и той направи всичко по силите си да ни го раздаде и ни позволи чрез него да се докоснем до съвършенството.Благодаря,че го усетих,че го имах в живота си и попих от него красота,която ми е достатъчна за цял живот.Благодаря му,че го имаше,за да съм.
Хубави думи, така е, Майкъл е дар от Бога и сме щастливи, че го получихме. Всеки в различна степен - тези, които са се докоснали лично до Него са били благословени, а останалите сме докоснати от неговата музика и глас, което е толкова много, дава толкова много, дава всичко, така че повече да нямаме нужда от друг глас или музика. Поне за мен е така  Heart Eyes
Но боли, че се случи толкова рано  smile3518

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 00:29 от Сладкишка

# 296
Някъде някой беше казал-човек живее до тогава до като има и един човек който да си спомня за него. Мисля,че ако в това има нещо верно спокойно може да се каже, че нашето слънчево момче е безсмъртно!Не че не осъзнавам действителноста...... Hug

# 297
И понеже се ядосах-незнам от какво точно newsm78 да си кажа болката....Мойте уважения към ""музикалните величия'' където ще му правят трибют,ще му изнасят концерти посмъртно-но питам аз къде бяха те когато Майкъл го въртяха на шиш и го обиждаха и не искам да пиша думата с която младото поколение почти го оприличи....къде бяха те???? Кой го подкрепи- кой му повярва...Сега ще му пеят песните и ще ми се правят на тъжащи и приятели и на незнам какви си!!! #Cussing outНе искам да се докосват до песните му.....не искам да си отварят устите и за една сричка от тях..... Не искам да ги слушам НЕ ИСКАМ!

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 01:51 от leidi_08

# 298
И понеже се ядосах-незнам от какво точно newsm78 да си кажа болката....Мойте уважения към ""музикалните величия'' където ще му правят трибют,ще му изнасят концерти посмъртно-но питам аз къде бяха те когато Майкъл го въртяха на шиш и го обиждаха и не искам да пиша думата с която младото поколение почти го оприличи....къде бяха те???? Кой го подкрепи- кой му повярва...Сега ще му пеят песните и ще ми се правят на тъжащи и приятели и на незнам какви си!!! #Cussing outНе искам да ги слушам НЕ ИСКАМ!

Просто на негов гръб видяха възможност да си вдигнат имиджа, да си направят успешен P.R. и да почерпят с пълни шепи от неговия талант и слава. Много е лесно да се издигнеш като стъпеш върху гърба на някого. Peace

# 299
И сега.......какво- живота ми е ПРЕДИ.....И  СЛЕД. Преди....пропилян.Къде съм била   незнам.....как не съм преобърнала земята и поне  на един концерт да бях отишла. А е можело да отида.... и да го видя! Мъжа ми казва-щеше да го видиш като точка в далечината.Дори и като запетая да е.... АМА ДА ГО ВИДЯ.......и после ако ще и да умра! Tired Tired Tired

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 01:52 от leidi_08

Общи условия

Активация на акаунт