Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 376
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
Момичета моля ви се недейте да политате ако обичате.Не си мислете такива неща.Мисля,че всяка си има още достатъчно работа тука.И времето лекува!Не съм го измислила аз това твърдение а някой по умен от мен ще да е било...Тъгата и болката си остават, но не с тази сила.Времето лекува-казвам аз! Hug Hug Hug Peace

# 391
kate7oo, влязох във форума за да споделя нещо много неприятно, което ми се случи тази вечер, но на фона на това, което изпитваш ти в този момент вече ми се струва дребно. Прегръщам те и ти желая сили  Hug Дано това, че сме тук ти помага наистина.

# 392
  • На брега на реката
kate7oo, бъди силна ! spoko  Посланията, които оставят след себе си хората, които обичаме, не са да тъжим и страдаме вечно, а да продължим това, за което те са живяли и в името на което са вървяли напред. Така е жива паметта за тях .    action032

Hug Hug Hug

Винаги можеш да разчиташ, че тук има кой да те изслуша и да ти помогне!

# 393
rasar моля те не считай че не трябва да не споделяте заради моите лични драми,не искам да омаломожавам вашите проблеми и преживявания Peace

# 394
  • Linz
Момичета моля ви се недейте да политате ако обичате.Не си мислете такива неща.Мисля,че всяка си има още достатъчно работа тука.И времето лекува!Не съм го измислила аз това твърдение а някой по умен от мен ще да е било...Тъгата и болката си остават, но не с тази сила.Времето лекува-казвам аз! Hug Hug Hug Peace
Работа си имаме достатъчно тук- надявам се Simple Smile Всичко е с времето си Peace
За болката- просто свикваме с нея. Минаха много години, откакто изпратих близки за мен хора, но сълзите ми пак потичат при някои болезнени спомени Confused

# 395
# 396
kate7oo, нищо не омаловажаваш, всичко е о.к.

Момичета, има ли някой, който разбира от компютри? Не знам какво съм направила, сигурно съм деактивирала някакъв филтър, защита или нещо подобно, но когато съм в Интернет непрекъснато ми изскачат някакви реклами, игри и всякакви други гадости, които ме побъркват. Тествах за вируси - няма. Опитах се да блокирам тези сайтове - не става. Не мога да се справя.

# 397
  • Ботевград
Kate7oo  Hug приеми и моите искрени съболезнования за баба ти  Hug Cry
Бъди силна, бъди усмихната заради жената, която те е отгледала и дарила с толкова обич, тя те гледа и закриля отгоре  Cry Cry Cry Hug
И аз напоследък имам черен период, надявам се по-скоро да отмине, правя безумни неща, но болката си е в сърцето ми и никога няма да излезе оттам  Rolling Eyes   

# 398

Момичета, има ли някой, който разбира от компютри? Не знам какво съм направила, сигурно съм деактивирала някакъв филтър, защита или нещо подобно, но когато съм в Интернет непрекъснато ми изскачат някакви реклами, игри и всякакви други гадости, които ме побъркват. Тествах за вируси - няма. Опитах се да блокирам тези сайтове - не става. Не мога да се справя.
И при мен е същото????

# 399
Kate7oo  Hug много е тежко когато губим любим човек.Моите съболезнования, Hug

# 400
  • На брега на реката

С какъв  браузер си? Търси деактивация на изскачащи страници, ако ти е на български или  popup  pages blocker ако ти е на английски.

# 401
С Internet explorer съм, на английски. Сега ще търся - благодаря.

kloi, намерих го, още веднъж благодарности. Вече цяла седмица се мъча, преди да се сетя просто да попитам!

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 00:10 от rasar

# 402
# 403
# 404
Kate7oo  Hug ще си позволя и тук да пусна една притча
Родил се Човека и Бог му казал да върви по житейския си път без страх,защото винаги ще е до него.Когато го извървял в сетния си час Човека се обърнал и видял през целия път стъпките на двама,но в най - тежките моменти - само на един.
"Боже,защо ме излъга,че винаги ще си до мен,а точно,когато съм имал нужда от теб си ме изоставял?"
"Не съм те изоставял,просто те пренесох на ръце...."
Наистина ни е нужна тази вяра най - вече в тези най - най - тежки моменти.
Понякога се питам колко болка може да понесе човек.И винаги се убеждавам,че колкото и да е голяма,колкото и да е тежко все някак намираме начин не да я преодолеем,но да се научим поне да живеем с нея и да продължим.Колкото и да е трудно.Мисля си дори,че Бог ни дова и точно толкова,с колкото да намерим сили да се справим  Tired
Кате,бъди силна ,миличка  Hug И си мисли за това,че сега те са заедно там някъде...Съжалявам за загубата ти и те прегръщам  Hug

Колкото до сънищата.Нали и аз го бях сънувала и писах,че после си изтрих поста.Съня ми беше също страшно реален и отвратителен.После цял ден треперех и не можех да дойда на себе си.Ако по такъв начин ще го срещам и виждам - Не,Благодаря!!!Не искам да го сънувам!  Sad В моя сън Джанет не искаше да го пусне да си отиде,а той я милваше като че да я успокои и да й каже,че всичко е наред.Но мястото,самата сцена...беше ужасно  Tired

Общи условия

Активация на акаунт