Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 400
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
Няма какво да се лъжем, This is it! Това беше неговото велико завръщане, по-голямо от Thriller, точно както той си го е представял и искал. Не казвам, че е планирал да умре, за да го постигне, но е факт, че смъртта му раздруса планетата, сякаш я удари метеорит. Всички ровим, търсим, гледаме, четем, дълбаем, търсим послания и го преоткриваме. Хора, които никога не са го слушали или харесвали - също. Няма какво да се лъжем, Лондон нямаше да му даде това, което искаше. Уитни нали и тя се завръща сега с нов албум, колко помия прочетох по неин адрес, не е истина.

Най-сетне получи заслуженото признание и ни прехвърли неговата болка.

Той си тръгна и този път завинаги! Това е "най-значимото събитие за последните 5 години" според множество звездни величия, изказано през сп. Браво. Той отново ни промени, накара човечеството да се замисли върху посланията му, върху много неща, да се опита да го разбере. Мисията му не е завършила и ще продължава докато звучи гласа му...
Надявам се с цялата тази смазваща болка, която изпитваме от загубата Му да успеем поне малко да отнемем и излекуваме неговите болки, от 25 юни насам все това си мисля. Душата е жива все пак... Peace

# 316
Калин@ ,много си права.Колкото и грозно да звучи така е.Снощи попаднах на едно филмче в тубата докато гледах видеото на cappuchina .Мисля,че ще ви е интересно да го видите.Някой от интервюираните говореше с твоите думи.Да,сега той със смъртта си запълни сънанието на хората,медийното пространство,появяват се нови фенове.Вчера си гледах един от клиповете и някой питаше от кой клип на Майкъл са кадрите в част от видеото ми.И като видях кой пита-14 години... Simple Smile
Ето и филмчето.Може да сте го гледали.За мен е ново.

http://www.youtube.com/watch?v=kxpj8VJdqZk

# 317
http://www.youtube.com/watch?v=uodN5cgKfaM&feature=related

Няма нужда от коментар. Единствен е... Peace

# 318
И сега.......какво- живота ми е ПРЕДИ.....И  СЛЕД. Преди....пропилян.Къде съм била   незнам.....как не съм преобърнала земята и поне  на един концерт да бях отишла. А е можело да отида.... и да го видя! Мъжа ми казва-щеше да го видиш като точка в далечината.Дори и като запетая да е.... АМА ДА ГО ВИДЯ.......и после ако ще и да умра! Tired Tired Tired

Описала си точно начина, по който се чувствам и аз. Къде бях всичките тези години? С какво се занимавах? Какво правих? Сляпа ли бях, луда ли бях, глуха ли бях?
Сега пък за сметка на това изживявам всичко неизживяно за 20 години накуп.

Ето още едно видео от мен, но пак не стана точно това, което искам. Сигурно никога няма да стане, но поне ще се стремя.
http://www.youtube.com/watch?v=x10ZrpO45JE
спрете, спрете защото с тази болка ще умра, защото и аз съм преди и след и ...няма друга такава болка, какво правих, имах пари, имах възможности, какво чаках, можех навсякъде да отида, навсякъде, какво, като бях малка, какво, нищо...........моето СЛЕД ще бъде и моето наказание, най - трудното ми наказание..........

# 319
И сега.......какво- живота ми е ПРЕДИ.....И  СЛЕД. Преди....пропилян.Къде съм била   незнам.....как не съм преобърнала земята и поне  на един концерт да бях отишла. А е можело да отида.... и да го видя! Мъжа ми казва-щеше да го видиш като точка в далечината.Дори и като запетая да е.... АМА ДА ГО ВИДЯ.......и после ако ще и да умра! Tired Tired Tired

Описала си точно начина, по който се чувствам и аз. Къде бях всичките тези години? С какво се занимавах? Какво правих? Сляпа ли бях, луда ли бях, глуха ли бях?
Сега пък за сметка на това изживявам всичко неизживяно за 20 години накуп.

Ето още едно видео от мен, но пак не стана точно това, което искам. Сигурно никога няма да стане, но поне ще се стремя.
http://www.youtube.com/watch?v=x10ZrpO45JE
спрете, спрете защото с тази болка ще умра, защото и аз съм преди и след и ...няма друга такава болка, какво правих, имах пари, имах възможности, какво чаках, можех навсякъде да отида, навсякъде, какво, като бях малка, какво, нищо...........моето СЛЕД ще бъде и моето наказание, най - трудното ми наказание..........

Момичета, изказвате и моята болка и наказание  Tired Няма да повтарям, просто ще ви цитирам.  Cry Няма наистина такава болка, вече не съм същата...усещам се самата аз, а и околните ме намират променена...Дано на Майкъл да му е по-леко, да е усмихнат, заслужава всяка наша болка и сълза  Tired

# 320
Лили,наистина е много интересно това.Щеше да е супер да го има като торент със субтитри,защото аз напримир и сигурно много други  не можем всичко да разберем.Хващам нещо от тук от оттам от английския,но не всичко.Можеш ли с две думи да ни кажеш за какво точно става въпрос,каква е целта на филма,и не можах да разбера кой е чернокожия човек който интервюират в колата?Ще ти бъда истински благодарна! Hug

Момичета, изказвате и моята болка и наказание  Tired Няма да повтарям, просто ще ви цитирам.  Cry Няма наистина такава болка, вече не съм същата...усещам се самата аз, а и околните ме намират променена...Дано на Майкъл да му е по-леко, да е усмихнат, заслужава всяка наша болка и сълза  Tired
И при мен е така,но за жалост хората около мен не ме подкрепят и това което изпитвам и преживявам е странно,затова и всичко тая в себе си!

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 13:09 от Gita

# 321
Ами тоя Хълк както фъфли, кой ли може да разбере нещо  Laughing Whistling

# 322
От друга страна си мисля,че ние феновете му сме го виждали по добре от колкото той самия се е виждал някога.Видяхме и най най дълбокото кътче на душата му,защото  я четяхме в песните му.И я обичахме такава каквато е.Разбирахме го повече от него самия.Боготворях ме го-намирахме себе си.Да- ако го бях видяла буквално-щях да съм безкрайно щастлива.Но това че видях всичко останало ме кара да се чуствам по същия начин.И скоро няма начин да престане да ме боли.........още съм жива....

# 323
И при мен е така,но за жалост хората около мен не ме подкрепят и това което изпитвам и преживявам е странно,затова и всичко тая в себе си!
При мен нещата стоят по същия начин. Уж ме разбират, че страдам много, но всъщност не ме разбират както ми е нужно сега. Така ни е още по-трудно да се справим, но има ли нещо лесно в този свят освен да залееш някого с помия, това видяхме покрай Майкъл че е много лесно. Просто си мисля, че за да ме разберат защо и колко дълбока е болката ми трябва да приемат Майкъл в сърцето си по същия начин и да усетят душата му както аз и всички тук Го чувстваме. Само тогава дори и най-близките ще могат да ни разберат истински. Аз си прикривам болката и сълзите, усмихвам се, а ми се плаче... и си споделям с Вас  Hug Благодаря Ви, че сте тук и сега   bouquet

# 324
сладкишка Hug

# 325
"Jermaine will sing a virtual duet with Michael - whose image will be projected onto the stage.

Organisers are expecting 65,000 fans to attend the event, which will place on 26 September. "

smile3518

# 326
# 327
Gita ,филмчето е фокусирано най-вече върху зависимостта му.Как е имало два лагера-на тези,които са искали да го измъкнат от нея и на другите,за които е бил "златната кокошка".За това как близките му са се опитвали да се доберат до него,но не са имали достъп.Говорят и за концертите му,разбира се и как това е щяло да бъде най-доброто шоу показвано някога.Изказва се предположението,че той се опитвал да се изчисти и фаталната доза от Дипрован го е унищожила.
И аз пак съм на позицията си-той просто вървеше към края си осъзнавайки го.И ми става още по-болно защото това не е моят Майкъл.Не искам да знам,че освен болките,които му нанасяше света,той е имал и физическите болки,които са били кошмарни.Не искам!

# 328
Лили,благодаря Hug!
Сега още повече ми се иска да го има като торент Close.Някой знае ли къде може да се даде заявка за това?
"Jermaine will sing a virtual duet with Michael - whose image will be projected onto the stage.

Organisers are expecting 65,000 fans to attend the event, which will place on 26 September. "

smile3518

Ех,Джърмейн,настъпи и твоят час Sick!

# 329
Не разбирам защо сте се захванали с Джърмейн?Каквито и да са подбудите му,той прави нещо хубаво за Майкъл.Защо го опорочавате?

http://news.sky.com/skynews/Home/World-News/Michael-Jackson-Trib … 09215377007?f=rss

Общи условия

Активация на акаунт