Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 406
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
И аз го сънувах, беше още първия ден след...
Стоях на едно кръстовище, имаше страшно много хора, коли, пълна лудница. Виждах го на един голям монитор, поставен на една сграда. Хем беше на монитора, хем беше в действителност на кръстовището сред тълпата. Другите хора не го виждаха, просто отминаваха забързано. Гледаше ме и се усмихваше страшно тъжно - опитваше се да каже нещо, но по някаква причина не можеше да говори. Няколко пъти пробва, накрая се отказа, поклати тъжно глава и просто изчезна.

Помня много ясно съня си, а не искам. Беше мъчително. Не ме напуска мисълта какво искаше да каже.

# 361
Това което пуснахте за Джърмейн ме отврати, не съм чела тази книга нито съм чела нищо за нея и това е щок за мене...няма никога да дам пари да чета нещо такова..и това се нарича брат. Не съм се интересувала какво става с тях след Джексън 5 и от всичко случващо се след 25 юни мисля че Джърмейн, наистина е мислел това което е изпял, и сега иска да заеме мястото на Майкъл Mr. Green. Така го чувствам, опитва се само той да е в полезрението на всички, да пее и танцува и видиш ли ти да "изгрее" звездата му...да ама не. Няма друг като Майкъл и няма да има...никога.

А относно това, че се обвинявате, че не сте ходили на концертите му недейте....при спомена за това болката ми е много по голяма...иска ми се да съм знаела какво преживява, а не да се кефя на видяното на сцената. Иска ми се да съм намерила начин да говоря с него. Съзнавам че това е глупаво и че нищо няма да промени, но...гледам снимките си с него и боли...много боли..колко близо съм била и...какво от това...него го няма вече..спирам..извиненете ме.

И аз толкова съжалявам, че не съм била на негов концерт  Sad   
Но пък все се сещам за феновете, които са били, които са го виждали на живо като теб, които са били толкова близо до него и не мога да си представя сега как щях да се чувствам, ако го бях преживяла и аз. Щеше да ми е неописуемо по-тежко от сега, поне така си мисля.
Защото докато за нас - невиделите го - той е просто човека от клиповете и снимките, за вас той е бил истински и реален.
И затова понякога съм благодарна, че не съм го виждала.
 И въпреки всичко така ми се иска....

# 362
Аз го разказвах,но пак ще го разкажа.Сънувах го на 29.07.Като всички сънища и от този ми се губят моментите,но видях от някаква тераса,че Майкъл е долу.Мисля,че му извиках само и само ,за да срещна погледа му.Той погледна и после продължи.Зави зад един ъгъл,на който имаше кафе и седна там.Аз изхвърчах надолу,за да го видя.Намерих го до една маса с други хора и деца върху която имаше огромен кашон,а в него имаше много мънички котенца.Погалих няколко от тях и после говорих нещо с него,прегърнах го.Вървяхме по някаква алея,а времето беше есенно,но слънчево и много приятно.После бях само с него и той беше легнал на една страна подпрян на лакът,целувахме се...Боже,как се целуваше...
През цялото време беше от различни етапи от живота си.Когато го виждах от терасата беше от времето 93-97 с черен панталон и бяла риза.Когато седна в кафето беше от сегашно време облечен в черно,до кашона с котенцетата пак беше от сега,но с някави цветни дрехи,а когато се целувахме от времето на "Thriller".
Съня носеше много топло чувство и спокойствие.

# 363
  • Норвегия
Джанет ще почете Майк на откриването на видео наградите на MTV, 13 септември (по-скоро нощта срещу понеделник, 04:00 ч. БГ време, ако не греша времевата разлика).

Концертът във Виена нямам желание да гледам, но това, което ще направи Джанет няма да пропусна. Предполагам, че MTV Europe ще го излъчат на живо.

VMAs 2009: Janet Jackson Will Open The 2009 VMAs With A Musical  … o Michael Jackson

# 364
Bittersweet и аз точно тръгнах да поствам инфо за трибюта на Джанет. Ето и подробности:

Janet Jackson -- If the Glove Fits

Posted Sep 8th 2009 1:45AM by TMZ Staff

Janet Jackson has been busting her butt rehearsing for a Michael Jackson tribute at the MTV Video Awards this weekend -- and it promises to be a nipple-free affair. We think.

Ms. Jackson is set to put on a huge MJ-honoring performance featuring 20 backup dancers -- which is being put together by some of the best choreographers in the world, including Frank Gatson and Travis Payne.

According to Kryiss Grant, one of the dancers involved (who was also an usher at MJ's burial), some rehearsals have lasted 15 hours a day.

Once Janet is finished honoring her brother, Grant tells us "there won't be a dry eye in the house."

Read more: http://www.tmz.com/#ixzz0QUrTC72R

# 365

"there won't be a dry eye in the house."

Сигурна съм,че ще е така.И нещата ми се вързват идеално понеже на 13/14.09 ще съм нощна.

Калин@,ти ли пусна превода в този блог или някой културно си послужи с труда ти?
http://healtheworld-ts.blogspot.com/2009/09/1.html
http://healtheworld-ts.blogspot.com/2009/09/2.html

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 18:18 от liliyyy

# 366
Лили, не съм, но се радвам, че е постнато и там! Дано го прочетат повече хора.

# 367
Ей, че много сте писали. Оново филмче, не успях да го изгледам до края , измъчих се, заболя ме и предпочетох да не съм мазохист докрая.

http://zar.bg/view_article.php?article_id=4582

# 368

Относно осъзнаването на действителноста-направила съм го,осъзнах,че него го няма вече,че е на небето,но истината е,че за мен той е по-жив от всякога!Така или иначе никога нямаше да се доближафизически до него.Духовно обаче той е в мен и така и ще бъде!Това и имах предвид,когато казах,че не мога да говоря за него в минало време-той не БЕШЕ Краля на Попа,той Е и винаги ще бъде!Това поне е моето мнение!

Ето това е приказка! Gita, и за мен е точно така. Той е жив за мен. Той е жив във мен.
Не ме интересува колко странно звучи. И няма нищо общо с отричането на действителността - знам, че си отиде. И същевременно е тук. Ето къде е -  Two Hearts  

# 369
Не знам дали сте чели преди това , но за тези, които не са е една история от Карен Фей за Майкъл.

http://www.mjfriendship.de/en/index.php?option=com_content&t … 211&Itemid=55

# 370

Той е жив за мен. Той е жив във мен.
Не ме интересува колко странно звучи. И няма нищо общо с отричането на действителността - знам, че си отиде. И същевременно е тук. Ето къде е -  Two Hearts  

newsm10
Hug Hug Hug

# 371
dani_sl...Благодаря. И за теб Hug

# 372
Исками се и аз да достигна до това прозрение. Да ние всеки ден мислим за него ,слушаме го , говорим за него и така той наистина живее във всяка от нас. Дъщеря ми , която другата седмица ще стане на 8 г. също го слуша, гледаме заедно и аз се чувствам като нейн ГИД , когато я въвеждам във всеки детайл от живота му, творчеството му. Но когато ми каже " Мамо аз няма да мога да отида никога на концерт. " бързо ме приземява на земята. Ще се справим, просто още време ни е необходимо. Или поне на мен.

# 373
  • Linz
Рени ,Той те е посетил,мила!
Аз жадувам да го направи пак.Моя сън го разказвах вече.Имам чуството,че всяка вечер го сънувам,но не помня и чакам следващия път,когато Той ще дойде,за да бъдем заедно.
Ох, само ако знаеш как ми се иска да вярвам, че е така. Всъщност усещането ми е, не че ме е посетил, а че ми беше позволено да отида на някакво "междинно място", където могат да се срещат душите. На подобно място съм се срещала и разговаряла с починалите ми баби и дядовци (разказвала съм в тамата за сънуването на починали близки). Всички такива срещи са еднократни и кратки- не е разрешено повече. Като за всяка една среща съм се молила от цялото си сърце- ако е възможно да се осъществи такава. И съм благодарна за всеки един отпуснат миг с тях.
Това е някакво смътно усещане, иначе разумът ми категорично отхвърля подобна идея. Обяснявам си го с болката от липсата на обичаните хора. Но дори и да илюзия, усещането, че съм разговаряла с Майкъл е толкова приятно, фантастично направо, не искам да го забравя! А така искам пак, че не е истина.................

# 374
Не знам дали сте чели преди това , но за тези, които не са е една история от Карен Фей за Майкъл.

http://www.mjfriendship.de/en/index.php?option=com_content&t … 211&Itemid=55

Карен Фей говори за концерта Майкъл Джаксън и приятели в Мюнхен през 1999г
Ето и клипче към Earth song, когато е станал инцидента.

http://www.youtube.com/watch?v=2CnZpcwm0FM

А вечерта след концерта двама българи са се видяли с него в хотела му.Бил е още с абокат.Имаше преди известно време във "Стандарт"  много хубав разказ на момчето, Жоро се казваше.

Общи условия

Активация на акаунт