Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 406
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
И аз го сънувах, беше още първия ден след...
Стоях на едно кръстовище, имаше страшно много хора, коли, пълна лудница. Виждах го на един голям монитор, поставен на една сграда. Хем беше на монитора, хем беше в действителност на кръстовището сред тълпата. Другите хора не го виждаха, просто отминаваха забързано. Гледаше ме и се усмихваше страшно тъжно - опитваше се да каже нещо, но по някаква причина не можеше да говори. Няколко пъти пробва, накрая се отказа, поклати тъжно глава и просто изчезна.

Помня много ясно съня си, а не искам. Беше мъчително. Не ме напуска мисълта какво искаше да каже.
Много е тъжен съня ти,но като се заслушаш ш негови песни,той наистина е искал да каже нещо и може би щеше ако не беше.....си отишъл,аз като слушам Stranger in Moskow и настръхвам,той е имал послание към нас,и предполагам много се е измъчвал и искал да каже,заслушай те я,смръзяваща и страшна е поне за мен,аз вярвам в следващ живот.

# 376
cappuchina, Hug радвам се,че има и други които мислят като мен!

# 377
Понеже прочетох че пишете за вашите сънища с  Майкъл, та да споделя и аз нещо с вас.
В края на май месец, тази година с приятели се организирахме за един уикенд да отидем на една почивна станция. При първата ни вечер там сънувах нещо ужасно. Сънувах, че на следващата сутрин се събуждам, отварям вестника и там прочитам че Майкъл Джаксън е умрял! После гледах телевизия и всички бяха в шок, никой не можеше да повярва, че се е случило. Беше ми изключително мъчно, и в съня си си казвах, че това не е възможно да се случи точно на Майкъл. Всички хора бяха потресени от новината....
На следващата сутрин казах на мъжа ми за моя сън и той ми се смееше. Каза ми:"Как можеш да сънуваш такива неща?".
Само месец по-късно моя сън се осъществи. Бях забравила, че съм разказвала на мъжа ми за него, но след като стана така с Майкъл, съпруга ми ми го припомни. Каза ми:"Помниш ли, че като бяхме на Леденика ми каза, че си сънувала, че Майкъл ДЖексън е умрял"?
Направо се стъписах и не знаех как да му отговоря в началото.
Честно казано, понякога се плаша от това, което предчувствам или сънувам, защото често нещата се случват...
Този сън обаче, трябваше да си остане просто един лош спомен......

# 378
  • Linz
bonbon123, на това му се казва пророчески сън!
За съжаление се сбъдват предимно лошите сънища.

# 379
Цитат на: Radita
Много е тъжен съня ти,но като се заслушаш ш негови песни,той наистина е искал да каже нещо и може би щеше ако не беше.....си отишъл,аз като слушам Stranger in Moskow и настръхвам,той е имал послание към нас,и предполагам много се е измъчвал и искал да каже,заслушай те я,смръзяваща и страшна е поне за мен,аз вярвам в следващ живот.

Вече трети месец това правя - слушам, гледам, търся скрит смисъл във всяка дума, тълкувам си всеки жест или гримаса, гледам снимки и се питам - какво ли е мислил в този момент, какво го е вълнувало, защо ......Плача, ядосвам се, изненадвам се, че другите хора около мен си живеят съвсем нормално, сякаш нищо не се е случило. И всъщност въобще нямам желание да излизам от това си състояние. 

# 380
# 381
Цитат на: Radita

Вече трети месец това правя - слушам, гледам, търся скрит смисъл във всяка дума, тълкувам си всеки жест или гримаса, гледам снимки и се питам - какво ли е мислил в този момент, какво го е вълнувало, защо ......Плача, ядосвам се, изненадвам се, че другите хора около мен си живеят съвсем нормално, сякаш нищо не се е случило. И всъщност въобще нямам желание да излизам от това си състояние. 

Аз съм в същото състояние,немога да открия къде е отговора,някои някъде беше казал,че в Инвинсибъл и в предстоящите му концерти е искал да отправи важно послание,но не можа и това ме навежда на мисълта ,че е умишлено убит .

# 382
Господи момичета помогнете ми...  Praynig Cry newsm45 smile3511  днес загубих баба ми,жената която почти ме отгледа и страшно обичам,не мога да повярвам че я няма...такава каша ми е в главата единственото което знам е че искам да си отворя прозореца и да полетя към двамата души които толкова обичам и толкова ми липсват... Бях с такава дупка на сърцето след като Майкъл си... че сега нз какво да правя.Обръщам се към вас защото знам че вие сте единствения малък лъч светлина в черния тунел които за мен няма да има край...или поне аз не го виждам newsm45 . Просто днес едвам намирам сили да ви пиша с преливащи от сълзи очи ииии се чувтвам толкова самотна,защото всеки се е вкопал в мъката си а аз се чувствам още по зле защото страдам за двама души  smile3518 Съжалявам че ви товаря с проблемите си но имам нужда да споделя с някого...

# 383
kate7oo, почисти си кутията! 

Изчистена е

# 384
  • В Голямото село
kate7oo, много, много съжалявам!!! Знам, че звучи абсурдно, но сега трябва да си много силна... Мисли само че сега и баба ти, и Майкъл са на едно по-хубаво място, където няма болка, няма сълзи, няма скръб... И там те са по-спокойни и щастливи от всякога!!! Имаш цялата ни подкрепа, миличка, не се съмнявай!   action032 newsm51

# 385
  • Linz
kate7oo, съжалявам  action032 С болката човек се научава да живее. Времето не лекува и много от нас страдат за любими хора. Аз се молех всеки ден да ми дадат знак, че са някъде там и че са добре. Всичките ми молби бяха чути, днес точно за това писах тук. Опитай и ти. И се дръж! Всеки ден ни приближава към момента, в които и ние ще "полетим". Може да звучи налудничаво, но понякога тази мисъл ми дава сили.
Много сили и кураж Hug

# 386
Kate7oo, искрено съжалявам за баба ти  Flowers Rose Flowers Rose
Споделяй каквото ти тежи, ние сме тук и ще ти помагаме поне с изслушване и виртуални прегръдки. Много е тежък момента. Прегръщам те и ти изпращам сили  Hug

# 387
kate7oo Cry Мойте съболезнования за баба ти! Hug

# 388
Момичета благодаря ви толкова много за топлите думи... нямате си и на идея колко ми помагате и как лекувате раните...благодаря ви от дъното на душата си  Hug Hug Sad

# 389
kate7oo, съжалявам  action032 С болката човек се научава да живее. Времето не лекува и много от нас страдат за любими хора. Аз се молех всеки ден да ми дадат знак, че са някъде там и че са добре. Всичките ми молби бяха чути, днес точно за това писах тук. Опитай и ти. И се дръж! Всеки ден ни приближава към момента, в които и ние ще "полетим". Може да звучи налудничаво, но понякога тази мисъл ми дава сили.
Много сили и кураж Hug

На мен никак не ми звучи налудничаво. Даже ми помага в известен смисъл.  Peace
Особено в такива случаи... kate7oo  Hug

Общи условия

Активация на акаунт