Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 418
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
Някой помни ли защо се разделиха с Лиса Мари Пресли, спомням си, че едно време имаше едно интервю с нея в, което казваше,  че чашата преляла когато той споменал нещо за баща и , но само това си спомням, ако има някой с по- добра памет от мен и желание да ми разясни моля

Аз имам някакъв спомен, че тя казва в едно интервю как се опитала да му помогне след процеса, но до такава степен изгубила себе си във връзката им, че повече не можела да продължава
Moon Walk и аз мисля така.Как пък всичко си прецака заради нас.

Къде й е крачето???

Ох, Лили всеки милиметър от снимката съм разгледала в близък план, на тая снимка има доста за гледане... И да не пиша къде все ми се спира погледа, че...срам ме е  Embarassed

# 481
# 482
Някой помни ли защо се разделиха с Лиса Мари Пресли, спомням си, че едно време имаше едно интервю с нея в, което казваше,  че чашата преляла когато той споменал нещо за баща и , но само това си спомням, ако има някой с по- добра памет от мен и желание да ми разясни моля
Това което Майкъл е казал за Елвис е,че мисли,че и той ще си отиде по  същия начин.Лиса Мари го напуснала,защото не може да го гледа как се самоунищожава,защото пред очите и се повтарял същия сценарий какъвто е виждала с баща си и понеже разбрала,че не може да му помогне го оставила Tired.Аз обаче не и вярвам някакси,ако наистина обичаш някого не го оставяш когато има най силна нужда от теб Naughty.
Найстина много ми хареса тази снимка

# 483
Мен пък ме дразнят всички тези приказки на Лиса, как трябвало да го спаси, можела да го спаси, не можела да го спаси...стига с това спасение! Той нямаше нужда да бъде спасяван, а да бъде обичан! И всячески го казваше и показваше.
Според  мен е бил достатъчно наясно със себе си и достатъчно мъдър, за да не търси спасение у някого, пък било то и Лиса Мари. Той самият го е казал : "Аз намирам покой в себе си".

# 484
Аз не че не и вярвам но транслатора ми направи превод на нейни интервюта (дори не помня къде се рових за тях) в които се обясняваше освен за "той знаеше" и за доста интимни за тях истории. Много добре си спомням че в едно две изречения споменаваше как не я е привличал физически, какъв секс предпочитала, че дори спял с грим и подобни простотии. Едно от интересните неща за които говореше е как той пред хора споменал нещо не много ласкаво за баща и, и как това преляло чашата.

# 485
Мен пък ме дразнят всички тези приказки на Лиса, как трябвало да го спаси, можела да го спаси, не можела да го спаси...стига с това спасение! Той нямаше нужда да бъде спасяван, а да бъде обичан! И всячески го казваше и показваше.
Според  мен е бил достатъчно наясно със себе си и достатъчно мъдър, за да не търси спасение у някого, пък било то и Лиса Мари. Той самият го е казал : "Аз намирам покой в себе си".
newsm10

# 486
ЕХ ама как си подхождат с Татяна. Имат толкова общо на пръв поглед.

Как сте момичета? Днес ми се виждате по позитивни и това е добре. До преди няколко часа бях в такава дупка , че търсих себе си и не можах да се намеря докато не влязох и запоянах да ви чета. И това че сте по положителни днес следобед май дойде добре. Сега съм добре и си мисля само за онзи чаровен Майкъл, усмихнат и лъчезарен , който може да те разтопи с поглед.
Смъкнала съм малко снимки , който мисля че не сме ги виждали тук, но само да видя как да ги кача. Иначе давайте пишете , че тук сте моята "малка голяма" общност.

# 487
  • Linz
На снимката с целувката, задните части на Татяна са неестествено изпъкнали, май има нещо за допълнителен ефект newsm78

# 488
Ох, Лили всеки милиметър от снимката съм разгледала в близък план, на тая снимка има доста за гледане... И да не пиша къде все ми се спира погледа, че...срам ме е  Embarassed

Разбрах те отлично.И от какво те е срам?!Мен пък не ме е срам.Сега пак ще съм виновна и заклеймена,но не се сдържах Laughing

http://i985.photobucket.com/albums/ae337/nemuwe/jam2.gif

http://i985.photobucket.com/albums/ae337/nemuwe/hot.gif

веронa,аз пък четох това

"... lisa marie presley, and she litterally said that "he blew her mind away" when they had sex! "

"she said it in her blog! and her friend told people that she said he was "AMAZING" "

# 489
Това да , но имаше и едничко малко интервю темата му беше нещо като причини за развода. Както и да е. Не е толкова интересно, но мислех че някой може да го е чел и запомнил, за разлика от мен

# 490
Ох, Лили всеки милиметър от снимката съм разгледала в близък план, на тая снимка има доста за гледане... И да не пиша къде все ми се спира погледа, че...срам ме е  Embarassed

Разбрах те отлично.И от какво те е срам?!Мен пък не ме е срам.Сега пак ще съм виновна и заклеймена,но не се сдържах Laughing

http://i985.photobucket.com/albums/ae337/nemuwe/jam2.gif

http://i985.photobucket.com/albums/ae337/nemuwe/hot.gif

веронa,аз пък четох това

"... lisa marie presley, and she litterally said that "he blew her mind away" when they had sex! "

"she said it in her blog! and her friend told people that she said he was "AMAZING" "

Спрях да мисля с главата си... newsm53 Heart Eyes

# 491
Само едничка и от мен:  

Лека нощ от мен момичета беше тежък ден за мен  Hug Hug

# 492
Само едничка и от мен:  

Лека нощ от мен момичета беше тежък ден за мен

Ох, имайте милост... Flutter
Лека нощ и "утре" да е по-добре от "днес"  Hug

# 493
# 494
liliyyy (малко се отклонявам от темата )сега прочетох,че официалният фен клуб на Майки,по коледа ще прави нещо благотворително.Мисля,че ти беше регистрирана там.В в бокса го прочетох.Знаеш ли нещо за това или..... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт