Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 376
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Michael Jackson Dance Tribute - STOCKHOLM

А това е от Стокхолм. Направо ми иде да скоча и да се разкърша и аз Grinning Много ме радват.

More than 300 dancers met at 15.30, got informed and then
learned the choreography in 30 min. Less then 1 hour later they performed it.

# 466
# 467
Здравейте момичета, поздравявам ви с това       http://www.youtube.com/watch?v=9kGrp_LLxEQ     

# 468
# 469
Чудна двойка са,просто страшно си подхождат,но май-наистина не се е получило.До колкото разбирам на сцената тя не се стърпяла като го видяла как прехапва устна(и аз не бих) и го целунала,но веднага след това е била уволненена Confused.В интервюто което гледах беше много разтроена,казва,че всички са и казвали колко си пада Майкал по нея,но той така и никога не и го признал.Много жалко!

Темичката се размърда Flutter!
Лили,пак,и пак,и пак благодаря Hug!

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 21:16 от Gita

# 470
и колко страст влага момичето, а колко е изненадан Майкъл   Grinning

# 471
хм, хайде, жени сме тук, увеличете си снимката и вижте начина, по който ръката му е впита в нея и начина, по който устните му отвръща на тази целувка..................така и мен са ме целували и то винаги, когато са го искали адски много Peace
някой шибан мениджър тук се е намесил и е повлиял на Майкъл - заговорил му е за милионите разоаровани фенки, ако той има жена до себе си и Майк се е поддал - 100000% съм сигурна Close

# 472
Moon Walk и аз мисля така.Как пък всичко си прецака заради нас.

И коя друга сте виждали да е в такава близост до него.Къде й е крачето???

# 473
и колко страст влага момичето, а колко е изненадан Майкъл   Grinning

Изненадан е, но й отвръща.  Wink И то как? Това е една от снимките, които съм си сложила на скрийнсейвъра на работа и като се появи на екрана направо през мен преминава ток...потръпвам от... Embarassed Heart Eyes

# 474
Moon Walk и аз мисля така.Как пък всичко си прецака заради нас.

И коя друга сте виждали да е в такава близост до него.Къде й е крачето???

Е, и Лиса Мари също  Wink
http://www.youtube.com/watch?v=9b8uyLpj8DY

Колко сладко и романтично си е вдигнал крака, докато я целува... Heart EyesИ аз така правя  Wink

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 21:43 от Сладкишка

# 475
Да но с Татяна има някаква химия личи им че има нещо много силно между тях...докато Лиса ми изглежда малко студена

# 476
Е,аз говоря за сцена,за прифисонални отношения.С Лиса Мари бяха женени.
Лиса МАри ми е много сладка когато минава малко зад него и го хваща за ръкава.Като детенце ми е.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 21:42 от liliyyy

# 477
Момичета и аз съм тук.Кате,искрено съжалявам за баба ти.Мисли си ,че тя е на по-добро място, там където е и нашия Майкъл.

Благодаря, че ви има!Без Майкъл душата ми е пуста.Единствената радост са децата ми ,иначе ме е обзела апатия към всичко.До кога ще продължи това не знам.Знам ,че не е нормално ,млад човек съм трябва да се радвам на живота,а всъщност ме е обзела тъга и чувствам празнота.
 Sad

# 478
И аз ще се отчета със снимка на целувката с Татяна

# 479
Някой помни ли защо се разделиха с Лиса Мари Пресли, спомням си, че едно време имаше едно интервю с нея в, което казваше,  че чашата преляла когато той споменал нещо за баща и , но само това си спомням, ако има някой с по- добра памет от мен и желание да ми разясни моля

Общи условия

Активация на акаунт