Почитатели на Майкъл Джексън 10 - ANOTHER PART OF ME

• 35 364
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
Аз се върнах от работа и вече съм тук.
Кате,искрени съболезнования за баба ти! Hug
Отдавна темата не e била толкова пуста.

I love you sweet child of mine!

Лили,това една от най-тъгните снимки на Майкъл които съм виждала!

тази снимка е направена 4 месеца след като го оправдават в съда..

# 451
Здравейте.И аз съм вече тук.
Влезнах в график и с времето вече съм на ти.
Не съм ви изпускала от очи,всичко изчитам,като се прибера.
Кате,мойте съболезнования
Трябва да си силна. Hug

# 452
Разплаках се...  Sad  отново и отново...  Tiredзащо трябваше...  ooooh!и защо няма наказани... #2gunfire
Лили, той много неща каза, дали обаче го чухме когато трябваше?
Нищо не ме вълнува, няма филм или нещо друго, което да ме трогне или да ми привлече вниманието...ако не е свързано с Майкъл  Tired
Сега разбирам как Той е всичко, от което съм имала нужда. Изпълни цялото ми същество, как отново съжалявам че не можах да го видя даже и на 200 метра  Cry Cry Cry

# 453
# 454
хайде нещо и от мен

Ама вярно бе,хора,днес тук защо не се пише?Хайде моля ви,споделяйте и нищо не таете,все пак това е нашето си местенце Peace.А,щях да ви казвам снощи как се издразних на "Кралете на комедията"(май така се казваше),по гаден хумор от тяхния няма Close.Който го е гледал знае за какво говоря.Е що се дразня толкова от малоумници незнам ooooh!.

# 455

Винаги съм го чувала.И всички вие предполагам.Така сме устроени-някой ни харесва,друг не.Не виня никого,че не го е почуствал близко до себе си.Той даде толкова много любов и знаеше,че тя му се връща.Беше му засвидетелствана на всяка негова крачка.Той обичаше и беше обичан.А онези,които го унищожиха ще получат своето Възмездие.Вярвам в това.

Рени ,пиши! Каквото и да е,но пиши.Обичам да чета постовете ти.Разбирам за какво говориш.Аз и затова казах,че е пусто тук.Всички четем,но сме без думи.

Gita,гледах го.Беше грозно,но какво съм гледала по CNN още на 2-3 ден след 25.06...

# 456
  • Под тепетата
Тук съм и аз.Но в момента като чета настроението е  Cry,каквото е и мойто в момента.При мен по-тъпото е,че колкото повече време минава от смъртта на Майкъл,толкова по-мъчно ми става незнам.Обяснявам си го,че сякаш тепърва осъзнавам какво се случи в злополучната нощ на 25.06.Незнам,в момента ми е адски гаднярско,иде ми да убия Мъри #2gunfire,честно и към Джърмейн  #Cussing outще правил трибюти,незнам кво си...Искам повече да виждам Джанет,децата му ме радват като ги виждам,че се справят,поне от това което виждам де,Принс ми иде да го разцелувам като го видях с тази лента на сакото и как се прави на батко,Бланкет направо е един мини Майк,според мен,Парис ми  е по неразгадаема.Майка му ми се видя направо съсипана и тя.Но искам да гледам Майкъл,как прави нови клипове,издава песни,прави планове за концерти,прави план за режисура на филми.Или само да знам,че е жив и си гледа дечицата,все тая но го искам ЖИВ!!!

# 457
http://www.youtube.com/watch?v=Vm2gu79sWM8&feature=related
Фреди Меркюри говори за Майкъл. Моля  Praynig преведете какво точно   bouquet

ами в най-общи линии, че са работили върху 2-3 песни преди около година, но не са завършени и не са имали време да се видят от 3-4 месеца, като през това време Майкъл се е изстрелял нагоре; казва, че въпреки това се чуват от време на време по телефона; на въпроса, който му задават (и който не чувам добре) отговаря, че би искал поне 1 от тези парчета да бъде включено в соло албума (не знам дали става въпрос за албум на Майкъл или Фреди)  Thinking

Katqsl, мерси   bouquet
Аз сега търся нещо конкретно за връзката мужду Майкъл и Татяна.Имаше ли изобщо такава?С моя bad английски разбрах за скандал около някаква целувка,която Татяна си позволила Thinking.Кой знае подробности?

Gita, разкошни са, нали? И щастливи  Heart Eyes

# 458

Рени ,пиши! Каквото и да е,но пиши.Обичам да чета постовете ти.Разбирам за какво говориш.Аз и затова казах,че е пусто тук.Всички четем,но сме без думи.

Точно това е че всички четем но сме безмълвни.Ежедневието на всички ни се върти в болка отриацние и понякога сълзи...

# 459
Тук също:

txtloves

# 460

Винаги съм го чувала.И всички вие предполагам.Така сме устроени-някой ни харесва,друг не.Не виня никого,че не го е почуствал близко до себе си.Той даде толкова много любов и знаеше,че тя му се връща.Беше му засвидетелствана на всяка негова крачка.Той обичаше и беше обичан.А онези,които го унищожиха ще получат своето Възмездие.Вярвам в това.

Лили, нямах предвид теб или момичетата от форума  Hug Изразих се може би неточно  Embarassed
А като цяло - човечеството чу ли го, направи ли опит да го разбере. Вярно е, че и изключителен Човек като Майкъл не може да бъде харесван от абсолютно всички. Но тези, които не го харесват просто са ощетени  Crossing Arms

# 461

Как я гледа само...

Душички.

# 462

Нещо красиво  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Embarassed Embarassed

# 463
  • Под тепетата

Как я гледа само...

Душички.
newsm51 личи им...и са много сладки наистина

# 464
http://www.youtube.com/watch?v=QKZdyBRvH7Q&feature=fvw

Много са красиви двамата и поотделно и заедно  Heart Eyes
Искрено се надявам да е бил щастлив, но от това което съм чела е останало нещо недовършено и недоизказано...Някой май се е намесил заради целувката и нещата са свършили набързо.
Но факта, че тя беше на церемонията, значи е била поканена...и беше много тъжна. Просто много й личеше, не й е бил безразличен и след толкова години.  ConfusedДали са поддържали връзка през годините?

Общи условия

Активация на акаунт