Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Как потребителите реагираха на разходите за погребението на Майкъл Джаксън?
Какви са мненията за погребението на Майкъл Джексън?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Публикациите обсъждат рождения ден на дъщерята на потребителя Златна, като другите потребители изразяват своите пожелания за здраве, щастие и радост за нея. Освен това се споделят мнения и чувства относно погребението на Майкъл Джаксън, включително съмнения относно разходите за церемонията и предполагаеми скрити мотиви зад продажбата на записи и издания, свързани с него.
-
Как потребителите реагираха на разходите за погребението на Майкъл Джаксън?
-
Какви са мненията за погребението на Майкъл Джексън?
Мненията за погребението на Майкъл Джексън са разнообразни. Някои потребители изразяват съгласие с разходите и смятат, че той заслужава екстравагантно погребение, докато други изразяват съмнения и критики относно високите разходи и предполагаемите скрити мотиви за продажбата на записи и издания, свързани с него.
-
Защо някои хора изглеждаха усмихнати на погребението на Майкъл Джаксън?
-
Какви са мненията на хората за усмивките на някои от гостите по време на погребението?

отново и отново...
защо трябваше...
и защо няма наказани... 

.А,щях да ви казвам снощи как се издразних на "Кралете на комедията"(май така се казваше),по гаден хумор от тяхния няма
.Който го е гледал знае за какво говоря.Е що се дразня толкова от малоумници незнам
ще правил трибюти,незнам кво си...Искам повече да виждам Джанет,децата му ме радват като ги виждам,че се справят,поне от това което виждам де,Принс ми иде да го разцелувам като го видях с тази лента на сакото и как се прави на батко,Бланкет направо е един мини Майк,според мен,Парис ми е по неразгадаема.Майка му ми се видя направо съсипана и тя.Но искам да гледам Майкъл,как прави нови клипове,издава песни,прави планове за концерти,прави план за режисура на филми.Или само да знам,че е жив и си гледа дечицата,все тая но го искам ЖИВ!!!
преведете какво точно 

личи им...и са много сладки наистина