По детски нежна,окъпана в злато -от Варна отлита последното ято.

• 29 457
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Добре де, ако имаш съмнение, че детето ти е болно от свински грип - неможе ли да си платиш и да настояваш да му направят въпросната проба за вида грип?

Знам ли болните се увеличават, а пробите ги правели в краен случай аз поне така разбирам......от новините.

# 661
Не се съмнявам за свински грип а за грип въобще, но като превантивна мярка нашият лекар ни предложи препарата.

# 662
Не се съмнявам за свински грип а за грип въобще, но като превантивна мярка нашият лекар ни предложи препарата.

Не Бела аз имах предвид теб точно по принцип, като пациенти нямаме ли това право да изискаш проба за детето си или за себе си.
Понеже виждам, че много от мамите тук имате контакти с лекарите сега тези дни, ходили сте говорили сте с тях, ако мога така да го кажа и затова попитах.

Иначе ти пожелавам да не сте болни от това, а да е само един грип които скоро ще отмине.

# 663
Мойте мъже оттатък играят на компютъра и ме изгониха.Била съм женка и сьм им пречила  Crazy

# 664
  • Варна
абе мацки, дайте да измислим някъде да събираме децата (които като нас не ходят на ясли и градини) да си играят...откачаме вкъщи  #Crazy
само да сме здрави Praynig
И ние сме от откачащите... И без това нямаме много приятелчета връстници, ами и всичките тръгнаха на ясла. Детските кътове досега ми бяха алтернатива (живея на 1 минута до Пфое кидс), но се замислям след последната хрема+кашлица (май от там я лепнахме) дали ще заведа малката скоро.
Който иска - да заповяда в нас на гости и игра. Мъж ми почти всяка седмица отсъства по няколко дни и сме съвсем сами с детето в цялата къща, добре че имаме двор...

# 665
Ей Вали супер новина, бебе борец...дано да е така до края и да сте ОК и дваматаbouquet  bouquet

# 666
абе мацки, дайте да измислим някъде да събираме децата (които като нас не ходят на ясли и градини) да си играят...откачаме вкъщи  #Crazy
само да сме здрави Praynig
И ние сме от откачащите... И без това нямаме много приятелчета връстници, ами и всичките тръгнаха на ясла. Детските кътове досега ми бяха алтернатива (живея на 1 минута до Пфое кидс), но се замислям след последната хрема+кашлица (май от там я лепнахме) дали ще заведа малката скоро.
Който иска - да заповяда в нас на гости и игра. Мъж ми почти всяка седмица отсъства по няколко дни и сме съвсем сами с детето в цялата къща, добре че имаме двор...

Аз също съм за тази идея.

# 667
Честит празник!  bg

# 668
  • Варна
Здравейте ,

Има ли мами ,живеещи в района на ВиК ?
Ние сме точно в блока ,в който е Невеляшката с кръглите тераси. Търсим си компания за игри и нови запознанства ,че и ние откачаме в това време. Сина ми е на 3,6 год. и ще се радваме да ни пишат мами с деца от района.

Лека вечер!

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 23:40 от Julyy

# 669
Навън е стуудддд  Tired
Двамата ми мъже отидоха до магазина .Навляках хубаво малкия -два дни не е излизал и душата му се сви в къщи  ooooh!
Направо са си зимни температурите Sad

# 670
И моите мъже ходиха на магазин и после искали да играят билярд, но им станало много студено и се прибраха. Коментарът беше " Не е за мъже, мамо от утре т си на магазин". На това го учи мъжът ми  Mr. Green Няма проблем стига той да гледа малкия, но както е болен едва ли ще се навие newsm78 Трудната работа все за нас майките.
Братан днес е и с хрема, но се успокоявам с това че температурата е около нормалната 37.1 - 37.2 градуса.

# 671
Ау тая сутрин никои не е писал -явно ви е студеничко  Rolling Eyes
Ние с Ники закусвахме със спортни бонбони  Mr. Green

# 672
 Mr. Green

голям бахър на вън cold

# 673
Направо си е зима ако питаш мен  ooooh!

http://moreto.net/novini.php?n=63958

Най-вероятно този следобед ще бъде взето решение за обявяване на грипна епидемия от утре. Освен училищата и детските градини, ще бъдат затворени женските консултации. Ще бъдат отлагани и планови операции

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 11:15 от DZ

# 674
Днес в нашата ясла сестрата първо ни запозна с някаква наредба на общината по повод свинския грип, че трябвало да сме особено бдителни към децата си, да ги следим за симптоми на температура, повръщане и диария и т.н и след това да се разпишем, че сме запознати.

Призовавам всички родители в условията на ГРИПНА ЕПИДЕМИЯ във Варна и многото болести през зимния сезон, да бъдем стриктни и отговорни към нашите и чуждите малчовци, независимо от факта дали сме или не сме заети. Щом сме станали родители, сме ДЛЪЖНИ да си носим собствена отговорност към децата и вариант ДА СИ ГИ ГЛЕДАМЕ У ДОМА, когато СА БОЛНИ, а не да застрашаваме и чуждите.
[/color][/b]

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 12:00 от desiniko

Общи условия

Активация на акаунт