Всички ЮЛЧЕТА мънички да са здрави и добрички(тема 128)

• 10 974
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
привет и от мен
завърнахме се от море, готови сме за нови срещи  Hug

Иве
честито от мен  bouquet

# 241
Благодаря на всички за прекрасните пожелания, много ме трогнахте  bouquet Миналата година се скатах, понеже в профила ми не пише кога съм родена, но тази година ме изловиха бързо и във фейсбуук и в скайп.
Та още веднъж благодаря за хубавите пожелания, за страхотната картичка на Дуци и за още по-страхотната Анна, която ми стопли сърцето Hug

А, и между другото християнчето днес не е на Тони, а Габи на Таня (фам солей, алегриа), да им е честито и на тях Grinning
Честита годишнина и на Ива  bouquet

И накрая отново да спомена ако някой иска туту да ми пише на лични тук, във фейсбуук, скайп и ли където ме открие, защото гледам не всички са прочели предния път.

# 242
Давайте идеи за интересни предмети, че ще правим прощъпулник на Елената.

# 243
Здравейте, момичета! Записвам се да ви следя, тъй като и аз имам една юлска госпожица!
 Hug

# 244
Благодаря за отговорите за обувките  Simple Smile Ще търсим, пък ако не намерим баба ще му оплете търлъциииии  hahaha

Да ви се оплача. Сутринта бързаме с мъжът ми за преглед, в центъра адско задръстване и на една пресечка мъж ми се блъсна в един. Той уж тръгваше, ама изведнъж се върна назад  Crazy Слизаме ние, на колите нищо им няма, обаче оня моя "умен " мъж му вика, че бързаме и да се били оправели сами  ooooh! е като ти каже някой така, как да не му кажеш, че ще викнеш  КАТ  Mr. Green та устатия ми мъж олекна с 50 лева , а хитреца сигурно е отишъл да се черпи някъде  Twisted Evil

Бобо има само 5 зъбчета, вече няколко месеца чакаме следващия  Simple Smile

# 245
Бухти, ти като че на 100 години ставаш, какво има да се криеш Crossing Arms Вади пиенето Mr. Green

Иве, а пола разбрахте ли, синя ти е лентичката Thinking

# 246
Честит рожден ден , Бухти !!! Да си жива и здрава   bouquet

Честита годишнина на Ива !!!

Ели днес беше за първи ден на ясла, нито е ревала, нито е мрънкала и като отидох да взема - ми тя неще да си тръгва  Shocked.Та аз май щях да ревна накрая  hahaha За яслата и купих буйки на КиК- с тях е най-стабилна, а иначе и взех много сладки маратонки на Фишър Прайс- от мола на разпродажба.

Дуци, Анна е прекрасна Heart Eyes- ще взема и аз да поръчам едно туту за Ели и Мамаиви да прави следващ албум-туту/след този от ларедута/

# 247
  • Sofia
Не знам дали ви казах, но моят мъж спря да яде месо преди месец. Всеки ден съм в чудо какво да готвя Thinking Накой нали нещо с булгур беше препоръчал, дайте рецепта Praynig

# 248
Моят около 10 години не е ял месо, сега напоследък прояде, но пак ще спира, тотално го е ограничил
Вчера готвих кафяв ориз с манатарки и кашу, но може да ползваш всякакви гъби - това много го обича, аз също
Може и без гъбите, но ние имаме брани и сушени
Готви се като всеки друг ориз - запържваш го заедно с гъбите, лук, чесън, настърган морков, ако искаш и детето да яде го задушаваш
Кафевият ориз е по-як ако е киснал една нощ във вода
След запичане, запържване до златисто или просто задушаване с малко вода и мазнина - слагаш всичкото това в тава, доливаш вода - на чаша ориз - три чаши вода и бухаш във фурната, а може и в тенджера да се вари
10 мин преди да извадиш може да добавиш настърган домат, но не е задължително, а пет минути преди да изключиш фурната добавяш и 100-150 грама кашу
Мн е яко!

Иначе - леща, боб, панирани сирена и кашкавали, различни видове салати, включващи и варива или паста, спагети, постни супи, гювечета без месо, сирене по шопски, броколи и карфиол, кюфтета от елда или тиквички, абе мн неща има, ако и риба яде - още повече

# 249
Да, Дуци. Има защо да е синя лентичката. Аз бях писала, че картинката е цветна, сега ще е и шарена  Laughing

Лена, на мен много ми помага за идеи менюто на Веселият Готвач А и са все сполучливи.

# 250
Стискайте палци, отивам да правя питка, за пръв път в живота ми е  Crazy
Предметите вече ги наредих и като се върне домочадието от разходка ще пускаме чаавето по белия килим

# 251
  • София
Деси, успех с питката Hug Майката му е да я месиш много и да й е топличко Wink

А ти я кажи за ориза - какво кашу да взема, печено солено или сурово?

# 252
Не е реакция от ваксината. Дрис вирус е. Като на Дени на НБМ, Павката на Веси и всички други, които го изкараха. Сега само се надявам да не е била болна докато са слагали ваксината. Иначе за вируса ни предписаха хидратин, гентамицин и ентерол.

ДеЩо, сверкърва ми прави много хубава питка и винаги казва, че за да е хубава, трябва да й говориш. Да я убедиш, защо да е хубава  Laughing

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 19:32 от Oleto

# 253
Вале, сурово кашу, то си е и най-вкусно
Някой път като си в Плевен си вземи от Малинка - този магазин над нас, който е - там е най-хубаво

Говорих и аз на питката, ама повече мислено, пък тя ми миришеше на повръщано  Crazy Нали е содена и с кисело мляко
Яко я бъхтих, а пък свекърва ми през това време крещи ли крещи на волейбола, тая жена ще ме умори, като мъж гледа всякакъв спорт и как го преживява само, после що сина и е такъв фен  ooooh!

После ще ви кажа Елена какво е взела, заредила съм ги разни

# 254
  • София
Содена с кисело мляко можеше и да не я бъхтиш толкова - все същата подметка ще стане Mr. Green Но пък е вкусна, ние вкъщи обичаме Wink

Този магазин Малинка въобще не стоплям къде е newsm78

Бобъра е уникално умно дете и, разбира се, нали си е наш, е умен само за глупостите Twisted Evil Развиках му се преди малко, че изключва декодера на телевизията и той най-демонстративно бръкна отзад и го изключи тотално от кабела ooooh! Мога да се закълна, че знаеше какво прави, мискинът му с мискин Twisted Evil

Боже, това русото момиче, синоптичката от Нова, ужасна артикулация има Sick Суънце, топуо, жеуая ви приятена вечер, бляяяк Sick

Общи условия

Активация на акаунт