Всички ЮЛЧЕТА мънички да са здрави и добрички(тема 128)

• 10 974
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
От тези, които сложиха приорикса. Има ли някакви реакции?

Реакцията след тази ваксина е до 10 дни. Ноеми преди имаше температура точно на 10тия ден. Да споменавам ли колко пъти го пиша вече това изречение Mr. Green
Днес е 9ти или 10ти ден след втория прием - засега няма нищо.

# 226
Честит Рожден Ден, Бухти  bouquet! Бъди здрава, щастлива и обичана!

Честита годишнина, Ива  bouquet! Още дълги години семейно щастие и любов и леко раждане на най-малкия член на семейството ви!

Тони, честито християнче Hug!

Дуци, снимките са просто ПРЕКРАСНИ!!!

Илия е вече с 16 зъба. Силно се надявам с тях да приключи вълната на зъбоникнене и последните 4 кътника да излязат след най-малко половин година.

Обувки - Илия носи в момента маратонки, купувани за Алекс, които обаче почти не е носил, защото му умаляха много бързо. Маратонките са BICAL, много меки и дишащи, 22 номер.

# 227
Честит рожден ден , Бухти! Здрава, весела и щастлива в семейното гнездо! Wink

Иве, честита ви годишнина и много щастие да ти даряват най-любимите ти хора!

аз си ползвам Памперс и с двете деца, не съм имала никакви проблеми. Сега са доста намалени на Кауфланд.

Оле, ние слагахме преди два дни ваксината. Педи ми каза да дам панадол, но аз не дадох. Сами е неспокоен в съня си, но по-скоро заради зъб и акото нещо е киселяво и често. А за реакции ни предупреди, че  към 15 ден може да се появи обрив.

# 228
Шада, вие сте в квартал на София, бре. Взимайте нещо там, ако имате възможност. Писна ми на мен от тия болести, заради мръсния въздух тук Crossing Arms
Взехме му маратонки Пума, които бяха с връзки и половин номер по-големи от неговия номер. После взехме с лепенки, постепенно нещата си дойдоха на мястото Crazy

# 229
  • София
Здравейте Hug

Честито на всички празнуващи   bouquet, всичко най -хубаво пожелавам

Shada, за обувките, аз съм много доволна от марката Чипо, като проходи му взехме ,имат голям избор

Не съм писала, но ви чета. Рожденият ден на Стефан мина много хубаво , една седмица след него проходи и сега много сладко си обикаляме Heart Eyes. Правихме и кръщене на 8.08. С една дума лятото мина с много празници, на морето изкарахме супер, много му хареса водата, не можем да го извадим с баща му и затова повторихме в Гърция

Джоли, браво на Ния за яслата Heart Eyes,държи се геройски. Ние незнам как ще сме като му дойде времето

# 230
Иве, честит празник!  bouquet
Тони, честито християнче! Heart Eyes
Бухти, честит рожден ден! Много щастие ти желая! Hug
Наближи да се прибираме в София и хем ми се връща вече, хем се чудя как ще е с разходките. Тук всичко ми е на една ръка разстояние. По цял ден сме на въздух.
Дуци, много са ти готини децата(за пореден път го казвам:)
E.L., голяма кукла имаш. Има една снимка, на която е в басейнчето край морето. Е няма такава грива, просто Heart Eyes . С мъжа ми 15 минути сме се дзверили в екрана Grinning.
На Ивето и купих едни много сладки маратонки(в любимия ми лилав цвят) още преди няколко месеца. Номер 18-ти са и мисля, че още няколко месеца ще откара с тях. Не са от най-евтините(може би с 5-10 лева по-скъпи от обувките на Колев), но са страшно качествени и "държат на бой яко".

# 231
Майра, тук педиатрите (освен мойта дето каза да не чакам никакви реакции  ooooh! ) казват, както е писала и Дени, че реакции може да има между 14 и 20 ден. Тоест, че реакциите са отложени. Този термин използват. Други пък казват, както на Шада са казали, че е възможна Т първите няколко дни. Но това е най-верочтно реакция от самото биене на ваксината или нещо подобно. Другите, "отложените" са съответно за две от трите неща. Морбилито нямало реакция, заушката евентуално пудуване около ушите и рубеолата Т и обрив, но без релеф. Всичко това, е инфо, която събирам от майки, на които педитата са им казали малко повече от мойта. Сега и ти пишеш (за найсти път  Mr. Green) за трети диапазон. Може ли да се гръмна?  Tired

Освен Т, Симона сега е и с разстройство и ако е с летния вирус дето всички, го минаха, а лекарката даже не я прегледа преди да й бие ваксината, ще ходя с нещо тежко в кабинета й.

Дени, при вас акото само често или си е разстройство?

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 14:14 от Oleto

# 232
Олето, а на вас последно Тримовакс или Приорикс са ви сложили? Защото и оттам може да има разлики  Peace

П.С Брейй и аз се заразих с говоренето в множествено число  Crazy Явно е време за форумска пауза Whistling

# 233
и моето педи каза да не чакам реакции.

Дуци - много сладка Анна с това туту! Чак ми се прииска на Ясен да му сложа туту да видя колко ще е смешен Simple Smile

Честит рожден ден, Бухти! Пожелавам ти още много красиви пътешествия, снимки, моменти с най-любимите хора!

# 234
  • Sofia
Забравих да пиша и аз за ваксината - отложих я, понеже с тези вируси ми се разказа играта. Ще изчакам да отминат.

# 235
Хахаха, тити  
Представям си го!

Мн тъпо с тия ваксини, аз също трябва да водя Ели, но да се махне навалицата от деца, чакащи за изследвания за детските градини

Аз вчера купих на Ели обувки, не са ортопедични, нещо между обувка и маратонка, на Bart - някаква турска марка вероятно или китайски, 17 кинта, отделно има останали много от Яна
И аз харесвам Чико, защото купувам на Яна - и тя е като мен - не пази обувки хич, но тия само се цапат, иначе са адски здрави, всичко друго къса или жули
На Капчица например едни ги ожули още първата седмица и после не искаше да ги носи
Барт и Чипо са и по-евтини и по-меки, аз държа кожата да е мека, подметката също да е лекичка
А и Капчица ме втрещява с тия лилаво-розови лъскавини  Sick

# 236
  • София
Честито, Бухти  bouquet

Купих кожени, високи на Капчица. Верно са огромни, както каза НБМ - като танк  Laughing - но надявам се да са му удобни.

# 237

Олето, а на вас последно Тримовакс или Приорикс са ви сложили? Защото и оттам може да има разлики  Peace

33uu  В имунизационния паспорт е записала Приорикс. Иначе с влизането започна да ми обяснява, че слага Тримовакс. А, кажете ми сега какво е сложила?  Close

В 5:30 записах час при друг лекар, да я погледне и да видим какво й е. За последно ходя при тази лекарка!

Няма да ви занимавам повече, извинете.  Embarassed

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 15:22 от Oleto

# 238
Оле, по-често, но и по-редичко /с извинение/, с кисел мирис. Но общото наблюдение на педи е, че дълго време не са имали оплакване от реакция пир тази ваксина.

# 239
Благодаря на всички за пожеланията!
Ива, честита годишнина! Много любов и разбирателство!
Гледам ти лентичката, ми то не останало Simple Smile Как се чувстваш, страх ли те е като знаеш какво те очаква или напротив Hug
Изобщо, само 2 месеца Grinning
Ок съм, всичко е наред. Беб ми гази органите яко и дебелее. Още не ме е обхванал панически страх, незнам...мисля, че повече ме е грижа за след това  Crazy
Чета редовно, с вас съм. При нужда ще викам  Hug

Вчера решихме с мъжа ми да пробием ушите на Ели и отидохме във Вита. Лекарят като му казахме и погледна потресен, направи една физиономия "язък за детето" и каза -ми добре, детето си е ваше  Shocked
В крайна сметка си тръгнахме без обици  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт