Всички ЮЛЧЕТА мънички да са здрави и добрички(тема 128)

• 10 974
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
Белинда, много забавен пост, а тази "синоптичка" е като бавно развиваща се. Онзи ден и на нас ин направи впечатление с мъжо.

Дещо, невероятни неща готвиш, откъде ти идват идеите, и по принцип изглежда много здравословно живеете.

# 256
Прибрахме се с Катето в София. Милото за 10 дни си беше забравило дома и се оглеждаше стреснато в апартамента  Laughing

В Дупница са реконструирали парка и е станало много добре. Да не говорим, че няма навалица и боклуци (все още).

Бързо да се оправя Симонка  Praynig Катето се беше продрискала тия дни, но покрай неяденето хич не обърнах внимание. Но температура нямаше.

# 257
Честит рожден ден , Бухти !!! Да си жива и здрава!И тук да те  поздравя Hug
Ива,честита годишнина!Много да се обичате  bouquet
Оле,да се оправя Симонка  Praynig

Здравейте, момичета! Записвам се да ви следя, тъй като и аз имам една юлска госпожица!
 Hug
Добре дошла  Hug Дай повече данни за теб и госпожицата и ще те запиша на първа страничка

Мамаиви да прави следващ албум-туту/след този от ларедута/
Веднага  Hug  

http://july2008.multiply.com/photos/album/151/151
Правих бисквитена торта за децата,познайте кой яде  Mr. Green

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 22:03 от мамаиви

# 258
  • Sofia
Оле, гентамицинът не е ли антибиотик? newsm78 Това е вирус, защо ви изписват антибиотици? Rolling Eyes Да няма нещо бактериално?
Гниде, кой парк?

Мерси много за идеите, записвам си чинно и почвам да следя по сайтовете. Тази вечер се представих добре със салата Табуле с булгур и много интересни печени картофки с чесън на фурна.

Белинда, всичко разбират мискините, само дето се преструват на бебоци. Дени онзи ден влиза в хола мъкнейки голямата метла. Стана ми смешно, викам гледай какво ми е помъкнал, даже го снимах как влиза и я мъкне обаче той идва зад мен и като се обръщам виждам че направил мазало с един от гримовете на баба си. Обаче си мете човека  hahaha

# 259
Честит рожден ден на Бухти!!! Много здраве, спокойствие и късмет й пожелавам!!!

Оле, гентамицина как ви го предписаха, мускулно ли?

Като беше Мартин болен /или по-скоро вече като се оправяше/ ми казаха една ампула гентамецин през устата и всичко оправя. Пробвах на мен и действа.

Прибрахме се с Катето в София. Милото за 10 дни си беше забравило дома и се оглеждаше стреснато в апартамента  Laughing

Нас ни нямаше един месец и така се оглеждаше, че имах чувството, че за пръв път влиза в тази къща  Laughing

# 260
Благодаря за посрещането, Мамаиви Hug
Казвам се Юлия, на 31 год., имаме си кака Магдалена на 5 год. и Александра- 30.07.2008г. Роди се 2800гр, 47см.
Да се похваля, в понеделник правихме прощъпулник baloni

http://www.snimka.bg/?album;aid=420196
http://juli77.snimka.bg/family/aa.420196.14750794
http://juli77.snimka.bg/family/aa.420196.14750808

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 23:25 от Juli*

# 261
Честит рожден ден , Бухти! Да си жива и здрава, много обичана и уважавана майка и съпруга!

Ива,честита годишнина!Много да се обичате още дълги години и да се радвате на мъниците си!

Честити християнчета! (така и не разбрах Габи или Диана е имала кръщене  Crazy)

Ние сме в Прага на гости от вчера, много съм щастлива. Бебокът изглежда толкова малък до Габи, направо не е истина колко бързо растат тези деца и как се забравя колко малки са били  Crazy

За пелените - ние ползваме Хъджис от самото начало, 1 път бях купувала Памперс, не бяха лоши и те, сега сме на гащички пак Хъджис.

Габи също има 6 зъба от няколко месеца вече, чакам да видим кога ще е новата серия  Whistling

Реакция от ваксината не е имала слава богу  Simple Smile

Шада, и Габи има дебело краче и беше голям зор да й купя обувки, не знам колко чифта пробвахме и нищо не й става  ooooh! Но днес се справих с тази задача, има си и пантофки даже, доволна съм  bowuu Дано успеете да намерите и вие нещо хубаво  Hug

Оле, дано бързо се оправи Симона  Praynig

Гнидка
, дано има ефект този препарат и започне да си хапва Катето  Simple Smile

Белинда, супер, че Бобо пак си суче и не се е отбил, дано и като се върнете от почивка пак е така  Hug

Дуци, страхотна е Анна  Heart Eyes

Хайде лека нощ от мен.

# 262
  • Sofia
Вие съвсем ме объркахте. #Crazy Нали за вируси антибиотика няма смисъл, това не са бактерии, какво убивате с него? Rolling Eyes
Juli, да не си объркала нещо, нали е юлска госпожицата, защо рожденна дата септември?

ПП. Аа ти си се поправила Laughing Добре дошла  Hug

# 263
Белинда, всичко разбират мискините, само дето се преструват на бебоци. Дени онзи ден влиза в хола мъкнейки голямата метла. Стана ми смешно, викам гледай какво ми е помъкнал, даже го снимах как влиза и я мъкне обаче той идва зад мен и като се обръщам виждам че направил мазало с един от гримовете на баба си. Обаче си мете човека  hahaha

Разбират, разбират Simple Smile. Илия дразни съвсем съзнателно брат си с играчки. Снощи първо ми стана смешно, а след това дори се ядосах на малкия хитрец. Размахва една играчка под носа на брат си и му я подава. В момента, в който Алекс я хване, Илия започва да пищи неистово, все едно не знам какво се е случило. Аз първо викнах на Алекс да не го дразни, но след като няколко пъти през равни интервали Илия се изпищяваше до небесата, се загледах и видях, че всъщност той е дразнителя, а освен това и много добре отиграва сценката. Лошото е, че се засмях и той реши, че прави нещо много забавно и така докато успя да разплаче Алекс. След това скрих въпросната играчка, ревна и той и на мен ми идваше да се метна от терасата Crazy

И двете Simple Smile. Тони сподели, че са кръщавали Диана, а след това и Бухти писа, че и Габи е кръстена днес Peace.

Честито на новото християнче Габи  bouquet! Да е много щастлива и здравичка Hug. Танче, драсни два реда пък Crossing Arms

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 22:28 от Астарта

# 264
# 265
  • Варна
Диана я кръстихме вчера, а Габи май е днес Simple Smile Честито християнче Фам :–)

Оле,
стискам палци бързо да се оправя малката душица  Hug Звънни ми утре.

Бухти, честит рожден ден! Бъди много щастлива Simple Smile

Ох, онзи ден се сетих как Алекс на Амаринова грабнала питката на прощъпулника и се скрила под масата да яде  Joy

# 266
Диана я кръстихме вчера, а Габи май е днес Simple Smile Честито християнче Фам :–)
Вярно, извинявай ooooh! Аз понеже днес го прочетох и се сетих, че днес беше на Габи и хич не загрях Crazy
Честито да ви е и на вас Grinning

# 267
Имаш,ама не казваш  Crossing Arms Сега и аз си имам  Mr. Green
Честити християнчета  Hug

# 268
  • Варна
А за съжаление на кръщенето не облякохме нашето туту, беше студено, а с чорапогащник не ми вървеше нещо Sad Допълнително ще я нащракам.

# 269
И от мен честити християнчета! Аз за моите още се чудя, то и ние като не сме кръстени  newsm78

Дени, мерси за комплимента, ама аз не съм от най-готвещите
Наистина обичам да импровизирам и да си измислям де, но само да не е всеки ден
Иначе рецептата е форумска и даже е от тема за захранване на бебета, само кашуто е добавка по предложение на Бу, а манатарките от мен
На феста в Родопите ядохме кюфтета от елда, не бяха лоши, но аз и Ели повече налитахме на най-простия качамак - НБМ - това също е идея, но трябва да се овкуси, иначе мъжа ти сигурно няма да го хареса

За антибиотиците не си се объркала, за бактериални инфекции ги изписват, но повечето лекари се презастраховат и за това и вече доста от бактериите са станали резистентни и антибиотиците трудно ги морят
Гентамицина едно време ни го биеха мускулно в крака, помня, че опасността при него е от увреждане на ушите, оглушаване, ей такива, но може и да бъркам
Освен това сриват допълнително имунитета и разрушават бактериалния баланс,понеже морят и добрите бактерии  Crazy

Елена хвана едни камънаци, които кака и беше донесла от екскурзията в Родопите - ахат ли да бяха - бях и ги нарекла за нещо свързано с геология, екология, биология, някакви такива
После взе една играчка за куклен театър, която бях нарекла за актьор, аниматор и тн
Първо пипна китарата, но не я взе
После взимаше всичко наред и го носеше и даваше на всеки
Най-смешното беше, че уцелваше на кой какво да дава - майка ми е шивачка и и даде макара с игла, на дядо си даде камъните, той е завършил минно-геоложкия, на кака си китарата, а на сестра ми една тарамбука, а тя продава в магазин за музикални инструмени
Верно са умни децата  Crazy

Питката беше добре, но не толкова яка като на свекърва ми, грешка беше, че я намазахм с жълтък

Общи условия

Активация на акаунт